0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από ό,τι έχω καταλάβει, η ΟΛΜΕ συστηματικά δεν προσφεύγει στον Ο.ΜΕ.Δ. και έτσι, πάντα τα "καταφέρνει", η απεργία-αποχή να βγαίνει παράνομη.
Είδατε την διευκρινιστική εγκύκλιο που βγήκε σήμερα η οποία συνδέει την μονιμοποίηση με την αξιολόγηση; Αν κάποιος διορίστηκε το 21 και φέτος έχει κάνει απεργία αποχή την νέα σχολική χρονιά μπορεί να αξιολογηθεί προκειμένου να μονιμοποιηθεί ή πάει το έχασε το τρένο; Και κάτι ακόμη μη μονιμοποίηση σημαίνει απόλυση;
Είδατε την διευκρινιστική εγκύκλιο που βγήκε σήμερα η οποία συνδέει την μονιμοποίηση με την αξιολόγηση;
Αν κάποιος διορίστηκε το 21 και φέτος έχει κάνει απεργία αποχή την νέα σχολική χρονιά μπορεί να αξιολογηθεί προκειμένου να μονιμοποιηθεί ή πάει το έχασε το τρένο;
όσοι δεν αξιολογηθούν, ακόμα και αν δεν άρνήθηκαν την αξιολόγηση, μπορούν να μεταταχθούν;
Όσοι έχουν πάρει μετάθεση και η διετία θα κλείσει στη νέα διεύθυνση τι θα γίνουν;
Κανονικα ο νομος λεει οτι ο δοκιμος αξιολογειται και τις 2 χρονιες της δοκιμαστικης περιοδου και βασει του αρ 78 ν 4823 ισχυει επιπλεον οτι "3. Στην περίπτωση που το έργο ενός δόκιμου εκπαιδευτικού, καθώς και μέλους του Ε.Ε.Π. ή Ε.
Αυτό το γνωρίζω, αγαπητέ μου g.t. Εγώ ρωτάω όσοι έχουν κάνει και τα 3, Α1, Α2,