0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το γνωρίζω, αγαπητέ μου g.t. Εγώ ρωτάω όσοι έχουν κάνει και τα 3, Α1, Α2,
Αν κάποιος πληρεί τις προϋποθέσεις μετάταξης, προλαβαίνει την έκδοση Διαπιστωτικης πραξης για να κάνει αίτηση; Νομίζω οι αιτήσεις είναι μέχρι τις 1/5 / 2024
κατα τη γνωμη μου δυστυχως δεν προλαβαινει γιατι οι διαπιστωτικες ολων των νεοδιοριστων θα βγουν προς τα τελη αυγουστου, μιας και τοτε συμπληρωνεται η δοκιμαστικη διετια
Η δοκιμαστική διετία η δική μου ολοκληρώθηκε στις 8/8/2023 καθώς διορίστηκα στις 8/2021 όπως και όλη εκείνη η φουρνιά. Σύμφωνα με το νομο θα πρέπει να εκδοθεί η Πράξη Μονιμοποίησης μέχρι τις 1/5/2024 όπου λήγει η υποβολή αίτησης των Μεταταξεων σύμφωνα με την εγκύκλιο
Ναι οκ εχεις δικιο, αναφερθηκα σε ολους τους νεοδιοριστους αλλα μαλλον ειχα στο μυαλο μου οσους συμπληρωνουν φετος τη διετια δηλ τους νεοδιοριστους 22. Παντως η προχθεσινη εγκυκλιος δεν βαζει συγκεκριμενο χρονοδιαγραμμα και νομιζω οτι το αφηνει στην διακριτη ευχερεια του καθε πυσδε. Ομως το να προλαβουν μεχρι 1/5 να συνεδριασουν και να ανεβασουν διαυγεια μου φαινεται αδυνατο
Δεν διαφωνώ. Σωστά περιγράφεις τη διαδικασία. Αλλά αν κάποιος υποβάλει αίτηση στο οικείο ΠΥΣΔΕ για μετάταξη και δεν έχουν προλάβει να.εκδοσουν την Διαπιστωτικη Πράξη τοτε πάει Διοικητικό το πράγμα. Το υπουργείο θα πρέπει ή να δώσει παράταση στις αιτήσεις μεταταξεων ή να βγάλει νέα εγκύκλιο. Πάντως ρώτησα και το Victor123 δεν βρήκα σε ποιο σημείο αναφέρει η εγκύκλιος των Μεταταξεων ότι στο ΠΥΜ πρέπει να εμπεριέχεται η Διαπιστωτικη Πράξη
Πρέπει το Υπουργείο να επανεξετάσει λίγο τον νόμο... μπαίνουμε σε περίεργα μονοπάτια πλέον. Οι Σύμβουλοι πρέπει να είναι Σύμβουλοι και όχι επιθεωρητές... Γνωρίζω αρκετούς νεοδιόριστους με τρελό άγχος για την μονιμοποίηση τους και Συμβούλους με ύφος δέκα καρδιναλίων... λυπηρό. Πείτε μου σε ποιόν άλλο κλάδο εργαζομένων οι υπάλληλοι περνάνε από 40 κύματα στην αξιολόγηση; Νομίζω μόνον οι εκπαιδευτικοί. Αντί να μας συμβουλεύουν και να μας στηρίζουν μας κάνουν γλύφτες διευθυντή και Συμβούλου...Υ.Γ... Τελικά αναβαθμίστηκε η ποιότητα της εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή ακόμη; Το δούλεμα συνάδελφοι πρέπει να έχει και ένα όριο....
Συνάδελφος μου πλήρωσε καθηγητή πληροφορικής για να του φτιάξει κάποια αρχεία διαδραστικά για το σχέδιο μαθήματος που ήθελε να παρουσιάσει στον Σύμβουλο στα πλαίσια της παρακολούθησης της διδασκαλίας!!! Τελικά τι γίνεται εδώ πέρα; Μήπως θα δίνουμε και φακελάκι στον Σύμβουλο όπως κάναμε παλιά για να μπούμε εντατική;
Πάντως, όσοι σύμβουλοι έχω ακούσει, καταλαβαίνουν ποιος προσπαθει να κάνει πρώτη φορά κάτι για εντυπωσιασμό ή ποιος δεν έχει ιδέα για το τι είναι αυτό που κάνει, τα σχολιάζουν και τα αναφέρουν ως αντιπαράδειγμα.