0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ποιόν νόμο και άρθρο αναγράφεται ότι πρέπει να γίνει 2 φορές οι διαδικασία;
Μια φορά γίνεται. Απλά δε θέλει να μονιμοποιήσει η ΔΔΕ με το μακρυγιάννειο "έτζι θέλω". Δικηγόρο εργατικού δικαίου και μήνυση στο διευθυντή της ΔΔΕ να ισιώσει.
"μονιμοποιήστε τους γαμ@ το στανιό με ενα σετ για να ησυχάσουμε από δαυτους"
Α, εσύ πρέπει να ηρεμήσεις. Μην τρελλαίνεσαι. Δε σου φταιν οι νεοδιόριστοι ό,τι κι αν αντιμετωπίζεις σαν άνθρωπος ή σα δάσκαλος.
Η ΔΔΕ παρανομεί. Βάλε άμεσα δικηγόρο.
ό,τι κι αν αντιμετωπίζεις σαν άνθρωπος
Συνιστώ ψυχραιμία σ' αμφότερους. Η φράση στα εισαγωγικά φανερώνει πολλή οργή. Δε χρειάζεται. Δε σας φταιν οι νεοδιόριστοι σε κάτι.
Συνιστώ καλύτερη ερμηνεία των όσων διαβάζουμε ή ακούμε. Κατά τη δική μου οπτική, η φράση στα εισαγωγικά φανερώνει κάτι χειρότερο από οργή. Φανερώνει αποστροφή προς τους νεοδιόριστους, την "πλέμπα" που διεκδικεί μονιμοποίηση. Κάτι σαν "μπαϊλντίσαμε με την πάρτη σας, άντε να μονιμοποιηθείτε να τελειώνουμε".Αυτό όμως που εξακολουθώ να διακρίνω ότι δεν εννοείτε να καταλάβετε, είναι ότι αυτή η αποστροφή (ή οργή, κατά τη δική σας άποψη) δεν χαρακτηρίζει τον συγγραφέα της φράσης, αλλά όσους με τις πράξεις τους την εκφράζουν. Δηλαδή το υπουργείο ή/και κάποιες ΔΔΕ. Κατά συνέπεια, το "δε σας φταιν' οι νεοδιόριστοι σε κάτι" το απευθύνετε σε εντελώς λάθος αποδέκτη.
μεχρι και σημερα πιστευα οτι γενικα ειμαι οτι σκεφτομαι. Ομως προηγουμενως (μαλλον) σκεφτηκα οπως (ισως) θα (αποκρυφο)σκεφτονταν το υπουργειο. Αρα μηπως τελικα ειμαι σαν τα μουτρα του υπουργειου?λες?μπορει και ναι μπορει και οχι