firiki και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε εμένα δεν ακολούθησε αυτή η διαδικασία κ έχασα το δικαίωμα ένστασης. Μπορώ να κάνω κάτι τώρα?
Έχουμε το άρθρο 77, Παρ. 4 του Ν.4823/21 που λέειΤο έργο των δόκιμων εκπαιδευτικών και μελών του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. αξιολογείται ανά έτος.Έχουμε όμως και έγγραφο με το οποίο το υπουργείο δίνει οδηγία για μονιμοποίηση σε όσους έχουν ολοκληρώσει τα 3 πεδία εντος διετίας από την ορκωμοσία.
" ο νεοδιοριστος εκπληρωσε δύο (2) έτη διδακτικής υπηρεσίας της περ. στ, της παρ. 1, του άρθρου 4 του ν. 4823/2021 και υπηρξε β) επιτυχής αξιολόγηση του έργου τους σε όλα τα προβλεπόμενα, ανά περίπτωση, πεδία αξιολόγησης κατά την αξιολόγηση που λαμβάνει χώρα στη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, σε κάθε περίπτωση, η μονιμοποίηση γίνεται αναδρομικά από την ημερομηνία συμπλήρωσης δύο (2) ετών υπηρεσίας".
Και τι διαδικασία ακολουθησε; Αφου πρέπει να την αναρτησει και μολις γινει αυτό επισημοποιειται, σου έρχεται μεηλ και αποκτας δικαιωμα ενστασης
Το μειλ από ποιον έρχεται? Από την πλατφόρμα ή από τον αξιολόγηση? Απλά το ανέβασε, εγώ δεν πήρα είδηση, οι μέρες πέρασαν κ αυτό ήταν όλο.
Το email έρχεται από τον αξιολογητή.
Εμένα δε μου έστειλε ποτέ. Πιστεύεται αξίζει να κινηθώ νομικά? Διότι έγινε παραβίαση της νομοθεσίας.