0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρειάζεται να πέσουν ΟΛΟΙ στην περίπτωση (που αποκλείεται..)?Δηλαδή αν είναι 1 ή 2 ή 3 (ή 1013...που λέει και το τραγούδι..)όλα ο κ?
Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 21, 2013, 01:50:26 amσυνεχίζω να πιστευω πως η όποια αξιολογηση ειναι καλύτερη απο την καθόλου αξιολόγηση. εγώ πάλι απο μια λάθος αξιολόγηση προτιμώ μια καθόλου αξιολόγηση.
συνεχίζω να πιστευω πως η όποια αξιολογηση ειναι καλύτερη απο την καθόλου αξιολόγηση.
Παράθεση από: Χόμπιτ στις Ιανουαρίου 22, 2013, 06:13:06 pmΠαράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 21, 2013, 01:50:26 amσυνεχίζω να πιστευω πως η όποια αξιολογηση ειναι καλύτερη απο την καθόλου αξιολόγηση. εγώ πάλι απο μια λάθος αξιολόγηση προτιμώ μια καθόλου αξιολόγηση.Σωστός!!!
Παράθεση από: jak_13 στις Ιανουαρίου 22, 2013, 09:23:05 pmΠαράθεση από: Χόμπιτ στις Ιανουαρίου 22, 2013, 06:13:06 pmΠαράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 21, 2013, 01:50:26 amσυνεχίζω να πιστευω πως η όποια αξιολογηση ειναι καλύτερη απο την καθόλου αξιολόγηση. εγώ πάλι απο μια λάθος αξιολόγηση προτιμώ μια καθόλου αξιολόγηση.Σωστός!!!Λάθος!!!! Εξάλλου αφού ο κλάδος τόσα χρόνια είχε εμμονη στο πεισματικό 'Οχι στην αξιολόγηση" δε δικαιούται τώρα να παραπονιέται...
Το ότι δεν περιλαμβάνεται το ΑΣΕΠ σαν κριτήριο μέσα στην αξιολόγηση είναι τουλάχιστον προκλητικό για τους εκπαιδευτικούς που έφτυσαν αίμα για να διοριστούν μέσα από αυτήν την διαδικασία. Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε βρε παιδιά; Δηλαδή ο διοριστέος μέσω ΑΣΕΠ πώς θα αξιολογηθεί από το Διευθυντή του που δεν διορίστηκε με την ίδια διαδικασία;
Σοβαρά; ?? λυπάμαι πάρα πολύ που το γράφεις αυτό. Δηλαδή το ότι κάποιος έχει ΤΠΕ που το πήρε το 2007 (πριν 7 χρόνια) και μια επιμόρφωση 30 ωρών από δημόσιο φορέα που την έκανε πριν από 20 χρόνια δε μετράει; Μετράει ενεξαρτήτως χρόνου. Αυτά μετράνε για εκπαιδευτική επάρκεια δηλαδή ενώ το ότι είσαι διοριστέος / επιτυχών του ΑΣΕΠ είναι παντελώς αδιάφορο. Όλοι σε ένα σακί. Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα...