0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με το γκρινιαρόμετρο;
Παράθεση από: happiness στις Μαρτίου 14, 2013, 05:31:05 pmΜε το γκρινιαρόμετρο;έγραψες...
Και αν το κόμμα ΔΕΝ είναι κυβερνητικό ;Γιατί ....υπάρχουν και άλλες απόψεις
πρωτοπορος οπως παντα ο Σκαι στο πρωτο του θεμα... "Λουφαδόρους εκπαιδευτικούς σε έντεκα Γυμνάσια και Λύκεια της Ανατολικής Αττικής, την περίοδο 2008 - 2012, εντόπισαν οι έλεγχοι των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.
υπέρ της αξιολόγησης επί της αρχής. Αλλά όσοι δουλεύουμε χρόνια στο Ελληνικό δημόσιο ξέρουμε ότι η αρχή δεν έχει καμία σχέση με την εφαρμογή. Τελεία και παύλα.
Τώρα τι σχέση έχει ο τρόπος διορισμού με την αξιολόγηση μόνο ένας αδιόριστος με το κόμπλεξ που του δημιουργήθηκε μπορεί να μας εξηγήσει.Εγώ έχω ψηφίσει υπέρ της αξιολόγησης επί της αρχής. Αλλά όσοι δουλεύουμε χρόνια στο Ελληνικό δημόσιο ξέρουμε ότι η αρχή δεν έχει καμία σχέση με την εφαρμογή. Τελεία και παύλα.Ο Damien έδωσε ένα άρθρο που είναι όλα τα λεφτά, οι ρομαντικοί όπως εγώ καλό είναι να προσγειωνόμαστε γιατί αλλιώς θα κατηγορηθούμε για φαντασιοπληξία. Αλήθεια μπορώ να πάρω πίσω την ψήφο μου;
Παράθεση από: kinegiros στις Μαρτίου 16, 2013, 09:25:02 pmΤώρα τι σχέση έχει ο τρόπος διορισμού με την αξιολόγηση μόνο ένας αδιόριστος με το κόμπλεξ που του δημιουργήθηκε μπορεί να μας εξηγήσει.Εγώ έχω ψηφίσει υπέρ της αξιολόγησης επί της αρχής. Αλλά όσοι δουλεύουμε χρόνια στο Ελληνικό δημόσιο ξέρουμε ότι η αρχή δεν έχει καμία σχέση με την εφαρμογή. Τελεία και παύλα.Ο Damien έδωσε ένα άρθρο που είναι όλα τα λεφτά, οι ρομαντικοί όπως εγώ καλό είναι να προσγειωνόμαστε γιατί αλλιώς θα κατηγορηθούμε για φαντασιοπληξία. Αλήθεια μπορώ να πάρω πίσω την ψήφο μου;Προφανώς,δεν με διαβάζεις,γιατί θα ήξερες πως διορισμένος είμαι και μάλιστα με ΑΣΕΠ,το οποίο εσύ δεν έχεις καταφέρει να πετύχει.Αφού ξέρεις το Δημόσιο,θα ξέρεις πως το πρόβλημα είναι οι πελατειακοί διορισμοί.Αυτοί όμως θα σε αξιολογήσουν,αυτοί που δεν έχουν αξιολογηθεί,δηλαδή αυτοί που είναι διορισμένοι όπως εσύ.Σ αυτούς δεν έχεις εμπιστοσύνη πως θα κάνουν αντικειμενική αξιολόγηση!Προσπαθώ να αποφύγω να μιλάω σε προσωπικό επίπεδο,αλλά όταν προκαλούμαι,θα απαντάω!!!