0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για μισό !! Εδώ και πανω απο δυο μήνες οι Περιφερειακοί και οι Δ/ντές Εκπ/σης και οι Σχολικοί σύμβουλοι σε όλη την Ελλάδα παρακολουθούν - με υποχρεωτική παρακολούθηση - την Επιμορφωση Διοικητικής Επάρκειας. Το πρόγραμμα τελείωσε την προηγούμενη βδομάδα. Οι παρακολουθήσαντες πρέπει να υποβάλουν και σχετική εργασία στην οποία και θα βαθμολογηθούν / αξιολογηθούν μαζί με όλη την συνεισφορά τους κατά τη διάρκεια της Επιμόρφωσης. Θα ακολουθήσουν οι Διευθυντές Σχολείων. Και αυτό γιατί προφανώς οι αξιολογούντες πρέπει προηγουμένως να έχουν αξιολογηθεί οι ίδιοι. Αυτό δε λέτε όλοι; Πώς θα μας αξιολογήσουν αυτοί που δεν έχουν αξιολογηθεί ποτέ; Σωστά. Και τώρα λοιπόν θα αξιολογηθούν πρώτοι αυτοί και μετά θα αξιολογήσουν όλους τους υπόλοιπους Και μη μου πείτε " σιγά την αξιολόγηση αυτών" γιατί , συγνώμη κιόλας, αλλά όταν έπεσε η διαβούλευση περί αξιολόγησης η συντριπτική πλειοψηφία δεν συμμετείχε, σνομπάροντας επιδεικτικά το εγχείρημα και υπακούοντας στην οδηγία του συνδικαλιστικού οργάνου... Ε δε φταίνε πάντα οι άλλοι...
ναι , για αυτούς μιλάμε. Όπως και για όσους διορίστηκαν με μούφα ΠΔΣ, σαραντάρηδες πολύτεκνους, αιώνια βυσματίες, συνδικαλιστές με μηδέν ωράριο, διευθυνταράδες σχολείων που προέκυψαν απο το πουθενά - και από τα ίδια ακριβώς κόμματα που προέκυψαν και οι προίστάμενοί τους.... Στου κρεμασμένου το σπίτι αγάπη μου... Θα δικαιούμασταν όλοι οι εργαζόμενο να κράζουμε τους προίσταμένους μας αν όλοι μα όλοι μας ειχαμε διαορισθει με απολύτως διαφανή και ξεκάθαρα κριτήρια.... Εφόσον αυτό δεν ισχύει.... πάπια πεκίνου!!
καλέ μου Kinegire το άλογο κόψτο εσύ !! Αυτό που λέω είναι πως όσοι διορίσθηκαν ή βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν με αδιαφανή κριτήρια δεν δικαιούνται να μιλάνε τώρα για διαφάνεια. Τόσο απλο. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Θα δικαιούμασταν όλοι οι εργαζόμενο να κράζουμε τους προίσταμένους μας αν όλοι μα όλοι μας ειχαμε διαορισθει με απολύτως διαφανή και ξεκάθαρα κριτήρια.... Εφόσον αυτό δεν ισχύει.... πάπια πεκίνου!!
όχι δεν δικαιούνται Γιάννη. Κανένας μας πια δεν δικαιούται. Θες να σου πω γιατί; Γιατί όλα αυτά που ζούμε δεν προέκυψαν έτσι σε μια μέρα, διαμορφώθηκαν μέσα απο την ανοχή όλων μας. Γιατί αυτός που διορίστηκε με επετεηρίδα κατόπιν ήξερε κάποιον που ήξερε κάποιον και του έδωσαν άδεια μεταπτυχιακής εκπαίδευσης για΄τι ήταν πιο πράσινος από τους υπόλοιπους και σήμερα βρίσκεται μπροστά από τον άλλον που επίσης διορίστηκε μέσω επετηρίδας αλλά δεν ήταν τόσο πράσινος για να πάρει την αδειούλα... Γιατί μετά οι πράσινοι αντικαταστάθηκαν από κάποιους μπλε και πάλι απο άλλους πράσινους. Γιατί αυτοί οι "κύριοι" πίεζαν για αθρόους διορισμούς και άλλες τόσες μεταθέσεις και τώρα βλέπεις κόσμο σε διάθεση να οδύρεται γιατί δεν ξέρει πού θα βρεθεί του χρόνου. Γιατί αυτοί που διορίστηκαν με ΑΣΕΠ νόμισαν ότι έπιασαν τον Πάπα από ξέρεις πού και πως αυτοί και μόνο είναι οι καλύτεροι. Όπως σωστά έγραψε και ο Μάρκος.... της στραβής τέτοιας οι τρίχες της φταίνε... Μήπως καποτε να δούμε και πού φταίει και ο καθένας μας ξεχωριστά; Γιατί αν για όλα φταίνε οι άλλοι και μεις σε τίποτα, τότε είμαστε και πολύ μάπες αδελφάκι μου ( για να το θέσω κομψά ) καλέ μου Kinegire το άλογο κόψτο εσύ !! Αυτό που λέω είναι πως όσοι διορίσθηκαν ή βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν με αδιαφανή κριτήρια δεν δικαιούνται να μιλάνε τώρα για διαφάνεια. Τόσο απλο. Τι δεν καταλαβαίνεις; Α και στην τελική, αφού μιλάς για νόμους του κράτους ε μα και η αξιολόγηση νόμος του κράτους είναι...Σ αρέσει δε σ αρέσει.....ρούφα τ αυγό σου!!