0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακούστε τι μου είπε ένας κακεντρεχής φίλος για την εκπληκτική αξιολόγηση από πάνω προς τα κάτωείπε ότι ο υπουργός αξιολογεί τους περιφερειακούς δηλαδή τα παιδιά του που τοποθέτησε, με την σειρά τους αυτοί αξιολογούν τους δ/ντες εκπ/σεις και τους συμβούλους, ναι τα ξαδερφάκια τους που είχαν μπει με πεντακάθαρες συνεντεύξεις έτσι ώστε ειδικά οι δ/ντες εκπ/σης να ανήκουν σχεδόν αποκλειστικά σε ένα κόμμα. Οι δ/ντες εκπ/σεις αξιολογούν τους δ/ντες σχολείων που είχαν τοποθετηθεί μετά από μαγειρεμένες συνεντεύξεις από τους δ/ντες εκπ/σης και οι δ/ντες σχολείων με τους συμβούλους τους εκπαιδευτικούς.....εγώ του είπα του φίλου αυτό που πολύ σωστά είπε η bitch ότι δηλαδή 1ο δεν δικαιούται να ομιλεί 2ο ότι αφού αξιολογήθηκαν οι παραπάνω εξαγνίστηκαν και θα είναι σωστοί στην αξιολόγηση που θα κάνουν με την σειρά τους.Ο φίλος τελικά πείστηκε και παράτησε τις φαντασιώσεις του. Μετά πήγαμε μαζί για πάπια πεκίνου για να συνηθίζουμε σιγά σιγά...
Οι δ/ντες εκπ/σεις αξιολογούν τους δ/ντες σχολείων που είχαν τοποθετηθεί μετά από μαγειρεμένες συνεντεύξεις από τους δ/ντες εκπ/σης και οι δ/ντες σχολείων με τους συμβούλους τους εκπαιδευτικούς.....
Μπράβο kinegire !! Χαίρομαι !! Πόσταρε τώρα το όνομα και το σχολείο ενός άξιου συναδέλφου σου να του στείλουμε όλοι μέιλ στο πλαίσιο της εσωτερικής - και πραγματικής αξιολόγησης.Πάρτε έναν εξαιρετικό δάσκαλο απο μένα: Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά! http://www.youtube.com/watch?v=0iW2tb7pqDgτο μέιλ του σχολείου dimfourfpapakiteleiagmail.com
Μπράβο kinegire !! Χαίρομαι !! Ελπίζω να είπες στον φίλο σου ότι αυτοί οι ιδιοι δ/ντές εκπ/σης που κράζεις ως ανίδεους και κομματόσκυλα ειναι ακριβώς οι ίδοι που θα σου έδιναν μια θέση ευθύνης ε;;;;; (υποθετικά μιλάμε πάντα...)
Πόσταρε τώρα το όνομα και το σχολείο ενός άξιου συναδέλφου σου να του στείλουμε όλοι μέιλ στο πλαίσιο της εσωτερικής - και πραγματικής αξιολόγησης.Πάρτε έναν εξαιρετικό δάσκαλο απο μένα: Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά! http://www.youtube.com/watch?v=0iW2tb7pqDgτο μέιλ του σχολείου dimfourfpapakiteleiagmail.com
Και ξέρεις γιατί είμαι πολύ θυμωμένη με τους πρώην συναδέλφους μου; Γιατί θα περίμενα, εφόσον έχουν την φωλιά τους καθαρή, να βγουν μπροστά και να αποδείξουν στον κάθε μλκ ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απολύτως με την αξιολόγηση,