0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει κανεις καποια επισημη ενημερωση οσο αναφορα τη συμμετοχη αναπληρωτων μεσω εσπα στην αυτοαξιολογηση??
Επειδή πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν: Όσο δεν έχουμε αξιολόγηση δεν έχουμε βαθμολογικές προαγωγές. Με λίγα λόγια θα παίρνουμε τα ίδια λεφτά μέχρι να γίνει αξιολόγηση. Είτε πρέπει να αλλάξει ο Ν.4024/2011 (νέο βαθμολόγιο/μισθολόγιο) είτε να γίνει αξιολόγηση.Και για όσους είναι στο βαθμό
εμεις παλι δεν εχουμε κάποια επίσημη ενημερωση. δεν με ενδιαφερει να ερθει η ΕΛΜΕ να μου πει : αν λαβεις μερος θα σε διαγραψω.....ειναι οτι πιο γελοιο εχω διαβασει τα τελευταια χρονια, αλλα να μου εξηγησει τι ειναι η αυτοαξιολογηση σχολικης μοναδας, γιατι σε εμας αυτο ανακοινωθηκε μόνο, και να δουμε τι σημαινει, και πως εφαρμοζεται. Δηλαδη δεν μαρεσει η καθοδηγηση συμπεριφορων, χωρις ενημερωση και χωρις ελευθερια αποψεων.σχολικος συμβουλος :ΑΠΩΝ φορ εβΤο υπουργείο έχει ανακοινώσει ένα σχέδιο με το οποίο θα γίνει η αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας και υπάρχει στο ίντερνετ για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί. Από αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι συνδέεται με την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού η οποία από την άλλη δεν αποβλέπει βέβαια σε βελτίωση αλλά σε απολύσεις.
Συνάδελφοι αυτό με την αξιολόγηση και τον βαθμό δεν ισχύει. Δεν είναι ο βασικός λόγος που δεν αλλάζετε βαθμό. Ακόμα και αξιολόγηση να υπήρχε δεν θα αλλάζετε. Υπάρχει μνημονιακή υποχρέωση που δεν επιτρέπει αυξήσεις. Οπότε με νόμο κάθε χρόνο παγώνουν την βαθμολογική εξέλιξη.Το ίδιο ισχύει σε όλους τους Δ.Υ. οι οποίοι μάλιστα έχουν αξιολόγηση η οποία γίνετε κανονικά αλλά βαθμός γιόκ.Ας μην είμαστε αφελείς παρακαλώ.
Η αλλαγή ΜΚ και η αντίστοιχη μισθολογική αύξηση γίνεται κανονικά. Η αλλαγή βαθμού δεν γίνεται λόγω αξιολόγησης κάτι που δημιουργεί υπαλλήλους 2 ταχυτήτων.