0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπερ της αξιολόγησης είμαι και εγώ!!!Υπερ του νόμου της αξιολόγησης, δεν είναι κανένας!!!
αα) Ελλιπής, εφόσον δεν μεριμνά με συστηματικό και έγκυρο τρόπο για την τήρηση των προδιαγραφών και των διαδικασιών αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας.
1. Ο Δ/ντης που δεν έκανε αυτοαξιολόγηση με δική του ευθύνη και εφόσον δεν ανέθεσε όπως είχε διαταχθεί θα έχει θέμα. Δεν έχει πει ακόμα το υπουργείο τουλάχιστον όχι επίσημα τι θα κάνουν οι αξιολογητές αλλά αν ισχύσουν όσα λέει το ΠΔ τότεαα) Ελλιπής, εφόσον δεν μεριμνά με συστηματικό και έγκυρο τρόπο για την τήρηση των προδιαγραφών και των διαδικασιών αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας.
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Υπάρχει η στάση εργασία που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ-ΔΟΕ, η οποία δεν έχει κριθεί παράνομη και καταχρηστική και άρα καλύπτει τον διευθυντή, ώστε να θεωρηθεί απεργός και όχι ελλιπής.
εγώ δεν έχω ξαναδεί στάση ή απεργία που αφορά εκτέλεση συγκεκριμένου καθήκοντος. Έχεις δει εσύ τέτοιο πράγμα? χωρίς να είμαι νομικός έχω την αίσθηση ότι η απεργία αφορά το σύνολο της εργασίας του απεργού και όχι για ένα κομμάτι της. Άλλωστε πως θα γίνει περικοπή μισθού? δεν ξέρω αν είναι να γελάμε ή αν είναι να κλαίμε. Κάποιος με βαθύτερες γνώσεις περί απεργίας κλπ ας μας πει.
Σε κάθε περίπτωση, αν η ΟΛΜΕ-ΔΟΕ έχουν κηρύξει παράνομη απεργία, η ευθύνη βαραίνει αυτούς, και όχι τον απεργό.http://www.inegsee.gr/wp-content/uploads/2013/11/apergia.pdfΤΕΚΜΗΡΙΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ Η απεργία θεωρείται νόμιμη μέχρι τη χρονική στιγμή που θα κριθει από το δικαστήριο παράνομη η απόφαση της συνδικαλιστικής οργάνωσης για την κήρυξή της
επιλεκτική αποχή από συγκεκριμένη εργασία που δεν προσδιορίζεται σε χρόνο μπορεί να κηρυχθεί ? έχω τις αμφιβολίες μου. Που ξέρεις μπορεί να γίνεται και αύριο να βγάλει απεργία από τις εφημερίες η ολμε να ξεκουραστούμε και λίγο.
Σε αυτό συμφωνώ αλλά έτσι όπως τα έχουμε κάνει ουσιαστικά είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Έχει κάνει καμιά σοβαρή αντιπρόταση η ΔΟΕ ή κάποιος άλλος φορέας? Κάποιες γενικές αρχές και ιδέες αναμασούν χωρίς ουσιαστικά να έχουν καταθέσει ούτε μια σοβαρή, πλήρη και λειτουργική πρόταση που να μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα ως εναλλακτική. Θα μου πεις δεν κάλεσε και κανείς από το Υπουργείο τους φορείς σε ένα ουσιαστικό διάλογο και δεν θα έχεις άδικο. Δεν ξέρω προσωπικά είμαι πολύ προβληματισμένος με το συγκεκριμένο θέμα. Στο μεταξύ στην Ελλάδα δεν μπορώ να θυμηθώ και καμιά τομή που να έγινε ομαλά και όχι άγαρμπα. Μαζί με τα ξερά τείνουμε να καίμε και τα χλωρά παντού και πάντα.
1. Ο Δ/ντης που δεν έκανε αυτοαξιολόγηση με δική του ευθύνη και εφόσον δεν ανέθεσε όπως είχε διαταχθεί θα έχει θέμα. Δεν έχει πει ακόμα το υπουργείο τουλάχιστον όχι επίσημα τι θα κάνουν οι αξιολογητές αλλά αν ισχύσουν όσα λέει το ΠΔ τότε2. Ελάχιστα είναι τα σχολεία στο σύνολο των σχολείων της
edit
ελπίζω να αστειεύεσαι
ποια είναι αυτή η πλατφόρμα αξιολόγησης που πρέπει να μπει ο καθένας από εμάς να δηλώσει τα προσόντα του;σε ποια διεύθυνση την βρίκσουμε και με τι κωδικούς μπαίνουμε;
θα απαντήσει κανείς επί του θέματος; αλλιώς δεν χρειάζεται να γράφετε τις απόψεις σας. ρώτησα κάτι συγκεκριμένο