0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημείωση: ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΜΕΝ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, όπως ενδεικτικά αναφέρει ο κος
Συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά. Απλά λέω ότι από τη στιγμή που το τεστ αυτό μπορεί να σου δώσει μόρια για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, γιατί να μην το κάνουμε? Άλλωστε με το καθεστώς που επικρατεί τώρα, για να περάσουμε στον ΑΣΕΠ και να διοριστούμε το βλέπω να τριανταρίζουμε... Άρα γιατί να μην δοκιμάσουμε την τύχη μας στο δημόσιο? Άλλοι που πέρασαν σε διαγωνισμούς του δημοσίου είναι καλύτεροι από εμάς τους φιλολόγους για παράδειγμα?
Οκ, τότε στην περίπτωση των 30αρηδων να σαρανταρίσουν... ;)Το πρόβλημα όμως δεν είναι το Τεστ Δεξιοτήτων είναι ο ΑΣΕΠ... Αυτό το τέστ είναι που απαξιώνει τα πτυχία μας και για αυτό δε βλέπω να έχει γίνει κάτι σοβαρό μέχρι σήμερα...Επιπλέον δε βλέπω που είναι το κακό ένας δημόσιος υπάλληλος να έχει γενικές γνώσεις πιστοποιημένες από ένα τεστ. Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι όσοι δουλεύουν σήμερα στο Δημόσιο (αν και έχουν τελειώσει Λύκειο) θα ήταν σε θέση να περάσουν ένα τεστ γενικών γνώσεων...Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι το Τεστ Δεξιοτήτων θα είναι ένα βήμα εμπρός προς την αξιοκρατία... Μπορεί βέβαια αυτό να ακούγεται ουτοπιστικό...αλλά...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς αλλά γενικότερα στους δημοσίους υπαλλήλους που υπηρετούν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Νομίζω ήταν ξεκάθαρο... Τέλος πάντων... Το "θα" που ανέφερες αφορούσε το κοντινό μέλλον ή το απώτερο... Ας μη γελιόμαστε, νομίζω βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος... Αφού δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα τον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, κάποιοι πήραν τα μηνύματα που ήθελαν και προχωρούν και στο επόμενο βήμα.Για να λύσεις ένα πρόβλημα κοιτάς να το ξεριζώσεις από τη ρίζα του. Η ρίζα είναι ο ΑΣΕΠ και τα παρακλάδια του δέντρου που κοιτάζετε να κόψετε το Τεστ Δεξιοτήτων. Νομίζω υπάρχει λάθος προσέγγιση του προβλήματος...