0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ απολύτως με τη συνάδελφο Marita. Μήπως θα πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούμε και να απαιτήσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση από το Υπουργείο, που να μας καταχυρώνει ότι το εν λόγω test δε θα ισχύει για το δικό μας διαγωνισμό;Θεωρώ ότι είναι ή πρέπει να είναι μια γενικότερη απαίτηση όλων μας. Μην αποδεχτούμε με σταυρωμένα χέρια και αυτό...
Πώς όμως θα ενεργοποιηθούμε ? Δυο και τρία άτομα μόνο δεν καταφέρνουν τίποτα. Και να σου πω και κάτι Θάνο? Αν αποφασιστεί από το ασέπ να συμμετάσχουν και οι καθηγητές, να δεις που, ακόμα κιαν υπάρξουν πολλοί που θα αποφασίσουν να μην πάνε να δώσουν, για να εκφράσουν έτσι την διαμαρτυρία τους, πάλι θα βρεθούν τα άτομα εκείνα που θα παρουσιαστουν όμορφα και ωραία, θα δώσουν το τεστάκι και στον επόμενο διαγωνισμό του ασεπ θα διοριστούν με τα μόρια τπυ τεστ αυτού. Και μην νομίσεις ότι μετά δεν θα μπεις κι εγώ κι εσύ στο λούκι ! Και θα το αποδεχτούμε μια χαρά το τεστ και θα τρέχουμε να δίνουμε κάθε φορά που μας φωνάζουν, όπως γινεται τώρα με το ασεπ. Γι' αυτό σου λέω : ξέρει τι κάνει το ασέπ και το υπουργείο μας: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!! Κι εκεί ακριβώς στοχεύουν : σε εκείνους από εμάς που θα πάνε να δώσουν, απλά και μόνο " για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ", όπως λένε χαρακτηριστικά.
Καλά, απίστευτο αυτό που λες Marita. Ότι δηλ. υπάρχουν συνάδελφοι, που προετοιμάζονται από τώρα για ένα test, για το οποίο επισήμως ακόμη δεν έχει δοθεί καμιά ενημέρωση. Εντάξει... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας οι ίδιοι και δε μας φταίει κανείς άλλος λοιπόν. Δεν μάθαμε ποτέ να διεκδικούμε ή καλύτερα να απαιτούμε την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας. Όσο θα ενδίδουμε και θα υποχωρούμε στα εκάστοτε τερτίπια τους θα πρέπει να πάψουμε και να αναρωτιόμαστε γιατί τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο που βρίσκονται σήμερα.
Tihea ευχαριστώ που με συμπλήρωσες! Κάθε μέρα που περνάει νομίζω ότι όλο και περισσότερο χάνω την αξιοπρέπειά μου και την υπομονή μου!