*

Αποστολέας Θέμα: Τεστ Δεξιοτήτων. Μας αφορά;  (Αναγνώστηκε 29507 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alice cooper

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ωραία που ναι η ζωή!!!!
    • Προφίλ
Απ: ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 28, 2007, 03:06:51 pm »
Απ ό,τι ξέρω το ΑΣΕΠ έκανε πρόταση στο υπουργειο γύρω στο καλοκαίρι να περιληφθεί το ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ και στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών...το υπουργείο ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή του. Ιδωμεν και ο Θεός βοηθος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:35:39 »

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 28, 2007, 10:53:57 pm »
Δηλαδή, βρε παιδιά, για να καταλάβω. Αν το τεστ δεξιοτήτων ισχύσει και για μας , πώς ακριβώς θα βγαίνουν τα μόρια στο ασεπ? π.χ γνωστικό αντικειμενο τόσο, παιδαγωγικά τόσο, πτυχίο.....και στο τέλος τι ? τεστ δεξιοτήτων 100 και πάρ'τον πρώτο στη σειρά ακόμα και κάποιον που με τη βία θα έχει περάσει τη βάση? με συγχωρείτε αλλα δεν το καταλαβαίνω. Είναι απαράδεκτο και με εξοργίζει αφάνταστα. Αντε, να δεχτώ το ασέπ, αλλα αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ με τίποτα. Τίθεται πλέον θέμα αξιοπιστίας του θεσμού. Και πού ξέρω εγώ αν ο βαθμός που θα φανεί στο τεστ αυτό θα είναι και ο πραγματικός? Αποκλείεται δηλαδη να πέσει κι έδω(όπως και παντού άλλωστε) γερό βύσμα για μερικούς? δεν ξέρω, εγώ σε δύο διαγωνισμούς εδωσα, και στους δύο διάβασα πολύ, και στους δυο ήμουν επιτυχούσα κι όχι διοριστέα. Κι όταν έβλεπα ότι κάποιοι έγραφαν πολύ πιο κάτω από μένα, αλλά κάποιες προσαυξήσεις τους καθιστούσαν ευθύς αμέσως διοριστέους, όσο άσχημο κιαν ακουγεται αυτό, εκνευριζόμουν αφάνταστα. Ειλικρινά! ( αναλογιστείτε βέβαια και την ψυχική μου φόρτιση: να είσαι κοντά στην πηγή και να μην πίνεις νερό γιατί δεν έχεις προυπηρεσία ). Οσο βέβαια περνάει ο καιρός το αποδέχεσαι με ψυχραιμία και αντιμετωπίζεις την κατάσταση διαφορετικά. Λες ότι τουλάχιστον τα άτομα που μπήκαν μπροστά από σένα ίσως και να το άξιζαν περισσότερο. Εκαναν μεταπτυχιακά, έχουν δουλέψει στο χώρο, έχουν κάνει με δυο λόγια αγώνα. Αν όμως βρε παιδιά έρθει εκείνη η στιγμή και κάποιος απο έμας δεν διοριστει, γιατι κάποιος άλλος που έχει μόρια από το τεστ δεξιοτήτων θα του " φαει " τη θέση, εκει μπαινεις ή όχι στο Δαφνι? Το αποδέχεσαι ή τρελαίνεσαι με την αδικία?   

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Οκτωβρίου 29, 2007, 04:19:04 pm »
Συμφωνώ απολύτως με τη συνάδελφο Marita.

Μήπως θα πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούμε και να απαιτήσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση από το Υπουργείο, που να μας καταχυρώνει ότι το εν λόγω test δε θα ισχύει για το δικό μας διαγωνισμό;
Θεωρώ ότι είναι ή πρέπει να είναι μια γενικότερη απαίτηση όλων μας. Μην αποδεχτούμε με σταυρωμένα χέρια και αυτό...
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 12:49:33 am »
Συμφωνώ απολύτως με τη συνάδελφο Marita.

Μήπως θα πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούμε και να απαιτήσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση από το Υπουργείο, που να μας καταχυρώνει ότι το εν λόγω test δε θα ισχύει για το δικό μας διαγωνισμό;
Θεωρώ ότι είναι ή πρέπει να είναι μια γενικότερη απαίτηση όλων μας. Μην αποδεχτούμε με σταυρωμένα χέρια και αυτό...
Από το ΥΠΕΠΘ καί από το ΑΣΕΠ, πρέπει να διεκδικήσουμε πολλά κι όχι μόνο αυτό. Όσο πιο γρήγορα αντιδράσουμε τόσο το καλύτερο για μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε δύναμη...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:35:39 »

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 05:53:29 pm »
Πώς όμως θα ενεργοποιηθούμε ? Δυο και τρία άτομα μόνο δεν καταφέρνουν τίποτα. Και να σου πω και κάτι Θάνο? Αν αποφασιστεί από το ασέπ να συμμετάσχουν και οι καθηγητές, να δεις που, ακόμα κιαν υπάρξουν πολλοί που θα αποφασίσουν να μην πάνε να δώσουν, για να εκφράσουν έτσι την διαμαρτυρία τους, πάλι θα βρεθούν τα άτομα εκείνα που θα παρουσιαστουν όμορφα και ωραία, θα δώσουν το τεστάκι και στον επόμενο διαγωνισμό του ασεπ θα διοριστούν με τα μόρια τπυ τεστ αυτού. Και μην νομίσεις ότι μετά δεν θα μπεις κι εγώ κι εσύ στο λούκι ! Και θα το αποδεχτούμε μια χαρά το τεστ και θα τρέχουμε να δίνουμε κάθε φορά που μας φωνάζουν, όπως γινεται τώρα με το ασεπ. Γι' αυτό σου λέω :  ξέρει τι κάνει το ασέπ και το υπουργείο μας: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!! Κι εκεί ακριβώς στοχεύουν : σε εκείνους από εμάς που θα πάνε να δώσουν, απλά και μόνο " για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ", όπως λένε χαρακτηριστικά.   

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 06:06:05 pm »
Πώς όμως θα ενεργοποιηθούμε ? Δυο και τρία άτομα μόνο δεν καταφέρνουν τίποτα. Και να σου πω και κάτι Θάνο? Αν αποφασιστεί από το ασέπ να συμμετάσχουν και οι καθηγητές, να δεις που, ακόμα κιαν υπάρξουν πολλοί που θα αποφασίσουν να μην πάνε να δώσουν, για να εκφράσουν έτσι την διαμαρτυρία τους, πάλι θα βρεθούν τα άτομα εκείνα που θα παρουσιαστουν όμορφα και ωραία, θα δώσουν το τεστάκι και στον επόμενο διαγωνισμό του ασεπ θα διοριστούν με τα μόρια τπυ τεστ αυτού. Και μην νομίσεις ότι μετά δεν θα μπεις κι εγώ κι εσύ στο λούκι ! Και θα το αποδεχτούμε μια χαρά το τεστ και θα τρέχουμε να δίνουμε κάθε φορά που μας φωνάζουν, όπως γινεται τώρα με το ασεπ. Γι' αυτό σου λέω : ξέρει τι κάνει το ασέπ και το υπουργείο μας: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!! Κι εκεί ακριβώς στοχεύουν : σε εκείνους από εμάς που θα πάνε να δώσουν, απλά και μόνο " για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ", όπως λένε χαρακτηριστικά.
Μαρίτα δεν είμαστε μόνο 2-3 'ατομα .Ήδη η Π.Ε.Α.Ε αρχίζει να κινεί τα νήματα. Χρειάζεται όμως η βοήθεια όλων των συνάδελφων. Όσο ΄βλέπουμε ο ένας τον άλλο ανταγωνιστικά, εννοείται ότι θα συνεχίσουν να μας χλευάζουν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα δεν αφορά μόνο 2-3 ανθρώπους, αλλά το σύνολο του εκπαιδευτικού κόσμου. Μόνο τότε θα ακουστεί δυνατά η φωνή μας..
Δε ζούμε επί τουρκοκρατίας για να πούμε << σφάξε με αγά μου να αγιάσω>>. Το σύστημα δε θα αλλάξει από μόνο του..Θα το αλλάξουμε εμείς...

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 08:06:04 pm »
Αγαπητέ Θάνο, ( που απ' ότι είδα σε άλλο θέμα, αποφοίτησες από το ΑΠΘ το 2000, άρα πρέπει να ήμασταν συμφοιτητές, γιατι κι εγώ τότε τελείωσα) ελπίζω να έχεις δίκιο και όλοι μαζί να ενεργήσουμε για να μην ''πιαστούμε πάλι στον ύπνο ". Δυστυχώς συνεχίζω να πιστεύω πως πολλοί θα είναι εκείνοι που δε θα θελήσουν να συνεργαστούν . Πληροφορήθηκα πως άρκετοί είναι αυτοί που προετοιμάζονται από τώρα για το τέστ. Επομένως ,τι να πω?  Εγώ πάντως δεν πρόκειται να δώσω, αν τελικά το περάσουν και σε μας.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 09:18:23 pm »
Καλά, απίστευτο αυτό που λες Marita. Ότι δηλ. υπάρχουν συνάδελφοι, που προετοιμάζονται από τώρα για ένα test, για το οποίο επισήμως ακόμη δεν έχει δοθεί καμιά ενημέρωση. Εντάξει... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας οι ίδιοι και δε μας φταίει κανείς άλλος λοιπόν. Δεν μάθαμε ποτέ να διεκδικούμε ή καλύτερα να απαιτούμε την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας. Όσο θα ενδίδουμε και θα υποχωρούμε στα εκάστοτε τερτίπια τους θα πρέπει να πάψουμε και να αναρωτιόμαστε γιατί τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο που βρίσκονται σήμερα.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Οκτωβρίου 31, 2007, 12:32:34 am »
Καλά, απίστευτο αυτό που λες Marita. Ότι δηλ. υπάρχουν συνάδελφοι, που προετοιμάζονται από τώρα για ένα test, για το οποίο επισήμως ακόμη δεν έχει δοθεί καμιά ενημέρωση. Εντάξει... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας οι ίδιοι και δε μας φταίει κανείς άλλος λοιπόν. Δεν μάθαμε ποτέ να διεκδικούμε ή καλύτερα να απαιτούμε την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας. Όσο θα ενδίδουμε και θα υποχωρούμε στα εκάστοτε τερτίπια τους θα πρέπει να πάψουμε και να αναρωτιόμαστε γιατί τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο που βρίσκονται σήμερα.
Το ΑΣΕΠ έχει καταφέρει να μας κάνει να βλέπουμε ο ένας τον άλλο ανταγωνιστικά...Ο θάνατος σου η ζωή μου.. Εφαρμόζει την τακτική του διαίρει καί βασίλευε...Μας ρίχνουν το ξεροκόμματο της ΠΔΣ καί της ωρομισθίας καί μας αφήνουν να μαλώνουμε μεταξύ μας. Παίζουμε το παιχνίδι τους καί δεν το έχουμε καταλάβει.. Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή...

Αποσυνδεδεμένος libera

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Οκτωβρίου 31, 2007, 12:53:06 am »
Συμφωνώ απόλυτα Θάνο!Πλέον έτσι όπως μας έχουν κάνει δεν υπάρχει καμία συναδελφικότητα και καμία αλληλεγγύη!Περιμένουμε όλοι στη γωνία κάθε χρονιά για να δούμε πόσες ώρες ΠΔΣ θα πάρει ο καθένας και αν έχει βύσμα ή όχι ... Και κάθε δύο χρόνια ο ίδιος πονοκέφαλος με τον ΑΣΕΠ.Καμία αξιοκρατία και έχουμε μπει όλοι σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τελικά να διεκδικούμε τα αυτονόητα!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Οκτωβρίου 31, 2007, 12:59:49 am »
Αν παίζαμε το παιχνίδι τους χωρίς να το καταλαβαίνουμε.. καλά θα 'ταν.. Το χειρότερο είναι πως το καταλαβαίνουμε πως είμαστε πιόνια τους κι όμως συνεχίζουμε να συμμετέχουμε στο παιχνίδι τους μην έχοντας άλλη επιλογή.Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο πικρό ποτήρι για έναν άνθρωπο σκεπτόμενο να συνειδητοποιεί κάθε στιγμή τον εκφυλισμό του και την ταπείνωσή του και να αισθάνεται πως πνίγεται και δεν υπάρχει τρόπος ν'αντιδράσει.Πιστεύω πολλοί από μας έχουμε νιώσει έτσι κατ' επανάληψη εδώ και χρόνια.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος libera

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Οκτωβρίου 31, 2007, 01:07:57 am »
Tihea ευχαριστώ που με συμπλήρωσες! Κάθε μέρα που περνάει νομίζω ότι όλο και περισσότερο χάνω την αξιοπρέπειά μου και την υπομονή μου!

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Οκτωβρίου 31, 2007, 01:11:24 am »
Tihea ευχαριστώ που με συμπλήρωσες! Κάθε μέρα που περνάει νομίζω ότι όλο και περισσότερο χάνω την αξιοπρέπειά μου και την υπομονή μου!
Η υπομονή μας είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση.. σαν την καρέτα καρέτα.... υπομονή  υπομονή.... Όσο για την αξιοπρέπειά μας, στο χέρι μας είναι να την ανακτήσουμε...

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #111 στις: Οκτωβρίου 31, 2007, 01:14:48 am »
εγκρινω και επαυξανω.... ως ποτε πια θα δινουμε εξετασεις σα μαθητουδια

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη