0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ψυχολογος βγαινεις μονο απο τα"καθαρά" τμηματα ψυχολογιας. παλιοτερα μπορουσες να βγεις ψυχολογοε και απο τπ φπψ+μεταπτυχιακο αλλα ΤΩΡΑ δεν ισχυει αυτο.το λεω με σιγουρια γιατι ειμαι αποφοιτος και το ειχα ψαξει.
Παράθεση από: PaSxaLak0s στις Μαΐου 18, 2009, 12:59:10 pmΤώρα δίνω πανελλήνιες και σκεφτόμουν να δηλώσω Φ.Π.Ψ στην Αθήνα.......εκτός από φιλόλογος νομίζω βγαίνεις και ψυχολόγος με ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τις καθαρά σχολές ψυχολογίας...δηλαδή μπορείς ν εργάστεις σαν ψυχολόγος και έτσι...μπορεί κανείς να με καθησυχάσει?Ψυχολόγος -με επαγγελμ. δικαιώματα-βγαίνεις μόνο αν μπεις στο πρόγραμμα Ψυχλογίας του ΦΠΨ...
Τώρα δίνω πανελλήνιες και σκεφτόμουν να δηλώσω Φ.Π.Ψ στην Αθήνα.......εκτός από φιλόλογος νομίζω βγαίνεις και ψυχολόγος με ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τις καθαρά σχολές ψυχολογίας...δηλαδή μπορείς ν εργάστεις σαν ψυχολόγος και έτσι...μπορεί κανείς να με καθησυχάσει?
Παράθεση από: epistimik στις Μαΐου 19, 2009, 10:50:08 pmψυχολογος βγαινεις μονο απο τα"καθαρά" τμηματα ψυχολογιας. παλιοτερα μπορουσες να βγεις ψυχολογοε και απο τπ φπψ+μεταπτυχιακο αλλα ΤΩΡΑ δεν ισχυει αυτο.το λεω με σιγουρια γιατι ειμαι αποφοιτος και το ειχα ψαξει.ναι,τα ιδια μου ειπε μια συναδελφος του ΦΠΨepistimik μπορεις λιγο να εμφανισεις σε μεγενθυση την εικονα που εχεις ?τη βρισκω πολυ ενδιαφερουσα!
οι "κλασικοι" μπορουν να θεωρηθουν "γνησιοι" φιλολογοι, αλλα ειναι για την ερευνα και οχι για την εκπαιδευση !!!
Θα συμφωνήσω κι εγω απόλυτα με τον MARKOS, αλλά βρε παιδιά το χάος στο οποίο βρέθηκα όταν χρειάστηκε να ξεκινήσω ιδιαίτερα (όπως ο κάθε φιλόλογος που σέβεται τον εαυτό του) δεν θα το ξεχάσω!!!Αυτό, λοιπόν, θεωρώ το μοναδικό μειονέκτημα αυτού του τμήματος, οτι δεν σου παρέχει ''φιλολογικά'' εφόδια.