0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kafi στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 05:15:05 pmΚαλησπέρα! Απ' ό,τι ξέρω στα ΣΔΕ δεν υπάρχουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί παρά μόνο αποσπασμένοι και ωρομίσθιοι. Αυτό σημαίνει ότι για όπου δεν ανακοινώθηκαν αποσπάσεις, θα πάρουν μόνο ωρομίσθιους φέτος; (Για παράδειγμα δεν ανακοινώθηκαν αποσπάσεις στα ΣΔΕ των φυλακών.)ανακοινώθηκαν οι αποσπασεις και για τα σδε φυλακων, στην ιδια λιστα. για παραδειγμα θα δεις αποσπασεις σδε1 Κορυδαλλου και σδε2 Κορυδαλλου. το 1 ειναι για εξω απο τις φυλακες ενω το 2 για μεσα. το ιδιο συμβαινει, αν προσεξεις και στη λαρισσα και παντου.
Καλησπέρα! Απ' ό,τι ξέρω στα ΣΔΕ δεν υπάρχουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί παρά μόνο αποσπασμένοι και ωρομίσθιοι. Αυτό σημαίνει ότι για όπου δεν ανακοινώθηκαν αποσπάσεις, θα πάρουν μόνο ωρομίσθιους φέτος; (Για παράδειγμα δεν ανακοινώθηκαν αποσπάσεις στα ΣΔΕ των φυλακών.)
Παράθεση από: walkleon στις Ιουνίου 17, 2008, 07:34:59 pmΠαράθεση από: LENA2061 στις Ιουνίου 17, 2008, 10:33:16 amΜπορείτε να μου πείτε τι είναι τα Κεντρα Εκπαιδευσης Ενηλίκων του Ιδεκε;Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου πως για να γραφτώ στα μητρώα πρέπει να πληρώσω. Τι είναι αυτά και τί μπορούν να μου προσφέρουν;Πληροφορίες για τα ΚΕΕ θα βρείς εδώ:http://www.ideke.edu.gr/programs.asp?cat=1&pr=2Τα μητρώα για τα ΚΕΕ έχουν κλείσει.Δεν μπορεί να γράφεται όποτε θέλει ο καθένας Είχε βγεί προκήρυξη πρίν ενάμιση χρόνο.Kαι να υποθεσω οτι δεν εχει ακουστει ποτε θα ξανανοιξουν?
Παράθεση από: LENA2061 στις Ιουνίου 17, 2008, 10:33:16 amΜπορείτε να μου πείτε τι είναι τα Κεντρα Εκπαιδευσης Ενηλίκων του Ιδεκε;Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου πως για να γραφτώ στα μητρώα πρέπει να πληρώσω. Τι είναι αυτά και τί μπορούν να μου προσφέρουν;Πληροφορίες για τα ΚΕΕ θα βρείς εδώ:http://www.ideke.edu.gr/programs.asp?cat=1&pr=2Τα μητρώα για τα ΚΕΕ έχουν κλείσει.Δεν μπορεί να γράφεται όποτε θέλει ο καθένας Είχε βγεί προκήρυξη πρίν ενάμιση χρόνο.
Μπορείτε να μου πείτε τι είναι τα Κεντρα Εκπαιδευσης Ενηλίκων του Ιδεκε;Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου πως για να γραφτώ στα μητρώα πρέπει να πληρώσω. Τι είναι αυτά και τί μπορούν να μου προσφέρουν;
ξερετε αν ειναι πουθενα ανοιχτες οι αιτησεις?
Παράθεση από: rebecca... στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 02:19:43 pmξερετε αν ειναι πουθενα ανοιχτες οι αιτησεις?Ποιες αιτησεις...Εδω λεμε οτι καναμε χαρτια πριν ενα χρονο και ακομη δεν εμαθα να διοργανωθηκαν. Τοσο καλα. Εκτος κι αν εχω λαθος πληροφορηση. Για πειτε.
Είχα κανει τα χαρτια μου σαν ωρομίσθιος εκπαιδευτής για ενα προγραμμα σε ΚΕΚ του ΟΑΕΔ. Με καλεσαν να διδάξω κάποιες ώρες μιας ενότητας. Στην πορεία μαθαίνω πως αναθέσαν σε εναν άλλο περισσότερες ώρες, και ο οποίος βρισκότανε κάτω από μενα στους πινακες. Οταν τους ρωτησα γιατι εγινε αυτό, μου απάντησαν το εξής:"Ειστε άτυχος, γιατι παραιτηθηκε τελευταία στιγμή ο από πανω σας που ειχε περισσότερες ώρες απο εσάς, και τις δωσαμε οπως ηταν στον απο κατω σας στη βαθμολογία!!!!!!!"Εντωμεταξυ ο απο κάτω μου πηρε σχεδον 50% περισσοτερες ωρες!!!Και να φανταστείτε οτι δεν ειναι θεμα μοιρασματος των μαθηματων, διοτι εγω πηρα ενα μαθημα, και ο αλλος που ειναι πιο κατω απο εμενα πηρε 2 μαθηματα και συνολικα περισσοτερες ωρες!!Κανονικα δε θα επρεπε εστω και τελευταια στιγμη να παρω εγω το 1 απο τα 2 μαθηματα αυτου που παραιτηθηκε ωστε να εχω περισσοτερες ωρες αξιοκρατικα??Τι μπορω να κανω τωρα που εχουν ξεκινησει τα μαθηματα???
Παράθεση από: tikos στις Νοεμβρίου 24, 2011, 03:07:20 pmΕίχα κανει τα χαρτια μου σαν ωρομίσθιος εκπαιδευτής για ενα προγραμμα σε ΚΕΚ του ΟΑΕΔ. Με καλεσαν να διδάξω κάποιες ώρες μιας ενότητας. Στην πορεία μαθαίνω πως αναθέσαν σε εναν άλλο περισσότερες ώρες, και ο οποίος βρισκότανε κάτω από μενα στους πινακες. Οταν τους ρωτησα γιατι εγινε αυτό, μου απάντησαν το εξής:"Ειστε άτυχος, γιατι παραιτηθηκε τελευταία στιγμή ο από πανω σας που ειχε περισσότερες ώρες απο εσάς, και τις δωσαμε οπως ηταν στον απο κατω σας στη βαθμολογία!!!!!!!"Εντωμεταξυ ο απο κάτω μου πηρε σχεδον 50% περισσοτερες ωρες!!!Και να φανταστείτε οτι δεν ειναι θεμα μοιρασματος των μαθηματων, διοτι εγω πηρα ενα μαθημα, και ο αλλος που ειναι πιο κατω απο εμενα πηρε 2 μαθηματα και συνολικα περισσοτερες ωρες!!Κανονικα δε θα επρεπε εστω και τελευταια στιγμη να παρω εγω το 1 απο τα 2 μαθηματα αυτου που παραιτηθηκε ωστε να εχω περισσοτερες ωρες αξιοκρατικα??Τι μπορω να κανω τωρα που εχουν ξεκινησει τα μαθηματα???στο ΚΕΚ Ρεντη? Εισαι αναπληρωτης, μονιμος ή ωρομίσθιος αλλου?
Ρε παιδια έχει τυχει σε κανεναν αλλο αναλογη περιπτωση σε ΚΕΚ του ΟΑΕΔ? Που να απευθυνθω? Να κανω ενσταση κατα της διαδικασιας αναθεσης ωρών στο τοπικο ΚΕΚ του ΟΑΕΔ ή απευθειας στα κεντρικά του ΟΑΕΔ? Και αν ναι, σε ποια διευθυνση???Το θεμα επειγει, γιατι νομιζω οτι το μαθημα που δε μου εχουν αναθεσει αρχιζει την αλλη εβδομαδα!!!!