0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας παρακολουθω και ακρη δεν εχω βγαλει. ενω η ερωτηση ηταν ολικής αγνοίας, ακομα δεν εχω καταλαβει, μπαινουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ απουσιες?!!
Σας παρακαλω γνωρίζει κάποιος νε με βοηθήσει ποσες απουσιες δικαιολογημένς; και πόσες αδικαιολογητες μπορεί να έχει μαθητής γυμνασίου; . Και από τις δικαιολογημένες ποσες ειναι από τον γονέα και πόσες από το γιατρό; Σας ευχαριστώ..
Παράθεση από: why στις Φεβρουαρίου 16, 2012, 06:41:04 pmΣας παρακαλω γνωρίζει κάποιος νε με βοηθήσει ποσες απουσιες δικαιολογημένς; και πόσες αδικαιολογητες μπορεί να έχει μαθητής γυμνασίου; . Και από τις δικαιολογημένες ποσες ειναι από τον γονέα και πόσες από το γιατρό; Σας ευχαριστώ..Μέχρι 64 αδικαιολόγητες + 50 δικαιολογημένες= 114Ο γόνεας δικαιολογεί μέχρι 10 ημέρες το χρόνο. Επειτα χρειάζεται χαρτί από γιατρό.Αναλυτικά υπάρχουν εδώ:http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank9_4_9_206.php
Σημερα εβαλα ωριαια αποβολη σ εναν μαθητη,τον εστειλα στο Δ/ντη ο οποιος και του εδωσε αποβολη για τις υπολοιπες ωρες της ημερας. Την τελευταια ωρα αντιληφθηκα οτι ο μαθητης παρακολουθουσε κανονικα τα μαθηματα τις υπολοιπες ωρες ενω ειχε αποβληθει. Το ειπα στο Δ/ντη και μου απαντησε οτι υπαρχει νομος οτι ο μαθητης εχε δικαιωμα να παραμεινει στη ταξη αν θελει παρα την αποβολη. Του ζητησα να μου δειξει τον νομο αλλα ειχε δουλεια εκεινη την ωρα και δεν μπορουσε. Γνωριζετε καποιο link με τον αντιστοιχο νομο?? γιατι ψαχνω και δεν το βρισκω
Παράθεση από: belw στις Δεκεμβρίου 05, 2012, 04:45:20 pmΣημερα εβαλα ωριαια αποβολη σ εναν μαθητη,τον εστειλα στο Δ/ντη ο οποιος και του εδωσε αποβολη για τις υπολοιπες ωρες της ημερας. Την τελευταια ωρα αντιληφθηκα οτι ο μαθητης παρακολουθουσε κανονικα τα μαθηματα τις υπολοιπες ωρες ενω ειχε αποβληθει. Το ειπα στο Δ/ντη και μου απαντησε οτι υπαρχει νομος οτι ο μαθητης εχε δικαιωμα να παραμεινει στη ταξη αν θελει παρα την αποβολη. Του ζητησα να μου δειξει τον νομο αλλα ειχε δουλεια εκεινη την ωρα και δεν μπορουσε. Γνωριζετε καποιο link με τον αντιστοιχο νομο?? γιατι ψαχνω και δεν το βρισκωΑπό όσο γνωρίζω ισχύει το ακολουθο:Π.Δ.104/79 Αρ.28 §3. Οι αποβαλλόμενοι μαθηταί δύναται να παραμείνουν εις το σχολείον κατά τας ώρας διδασκαλίας των μαθημάτων, απασχολούμενοι μερίμνη του Διευθυντού του σχολείου.
το ΠΔ60/2006 αναφέρεται στην αξιολόγηση μαθητών ΛΥΚΕΙΟΥ. για το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ισχύει το ΑΚΡΙ