0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έρωτηση σχετικά με το πρόγραμμα..... επειδή κανένας δεν απαντάει Θεσσαλονίκη (.... >:(τι πρωτότυπο) έχει ανακοινωθεί κάποιο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ασπαίτε... το οποίο λεει ότι έχουμε μάθημα κάθε μέρα από τις 4 έως τις 7.20.... είναι αυτό το τελικό ή κάθε παράρτημα ακολουθεί δικό του πρόγραμμα??Επίσης αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος επιτυχών από Καβάλα ή την γύρω περιοχή (Ξάνθη - Δράμα) ο οποίος θα πηγαινοέρχεται ... να κανονίσουμε μαζι.....
Έρωτηση σχετικά με το πρόγραμμα..... επειδή κανένας δεν απαντάει Θεσσαλονίκη (.... >:(τι πρωτότυπο) έχει ανακοινωθεί κάποιο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ασπαίτε... το οποίο λεει ότι έχουμε μάθημα κάθε μέρα από τις 4 έως τις 7.20.... είναι αυτό το τελικό ή κάθε παράρτημα ακολουθεί δικό του πρόγραμμα??
PE 09 ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σου...... όπως ξέρεις αφού εσύ μου το ανακοίνωσες... πέρασα ασπαίτε.... Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής....... αυτή τη στιγμή δουλεύω σε μία συμβουλευτική εταιρία με καλές αποδοχές..... για να πάω στην σχολή κανονικά θα πρέπει να παραιτηθώ γιατί είμαι από Καβάλα........ και χρειάζομαι κάπου 2 ώρες να φτάσω στη σχολή ........ και δύο ώρες να γυρίσω........ το θέμα είναι τι γίνεται του χρόνου..... καθώς ξέρουμε όλοι δεν υπάρχουν θέσεις για αναπλήρωσες ή ωρομίσθιους αρκετές.... και αν δεν περάσω την βάση στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ δεν περνάω στον πίνακα
PE 09, ευχαριστώ που προώθησες τους πίνακες, ευελπιστώ σύντομα να τους δω με τα μάτια μου!...επιτέλους!!!Οι λίστες δείχνουν μόνο τα συνολικά μόρια να υποθέσω....Θεωρώ την προκήρυξη της ΑΣΠΑΙΤΕ τη μεγαλύτερη "απάτη" των τελευταίων χρόνων καθώς δε δέχεται τίποτα απο όσα δέχεται το ΑΣΕΠ!Είναι δυνατόν να με αναγκάσουν να δώσω για ECDL (να πληρώσω 200