*

Αποστολέας Θέμα: Πόσους επιλαχόντες θα πάρουν;  (Αναγνώστηκε 14056 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος joe

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Πόσους επιλαχόντες θα πάρουν;
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 28, 2008, 01:27:08 pm »
maro συμφωνα με τους πινακες που εχει η εγκυκλιος που φαινονται κ αυτοι που ειναι 30μηνο κ 24μηνο, η σειρα θα φτασει μεχρι το 1058 και οχι μεχρι το 1061 οπως ειχα προαναφερει κανοντας λαθος στον υπολογισμο ενω ηταν 1051 και μαζι με τους 24μηνιτες και 30μηνιτες παει μεχρι το 1058 ! Οπως φαινεται διοριζεσαι φετος!!!!συγχαρητηρια!απλα να ξερεις οτι θα βγει συμπληρωματικη εγκυκλιος και θα αργησει απ οτι βλεπουμε απο αλλες χρονιες !οπως αναφερεται σε προηγουμενη συζητηση, καποιοι ειχαν ηδη κληθει αναπληρωτες οταν τους προεκυψε αυτος ο ξαφνικος διορισμος!για τον σεπτεμβρη να υπολογιζεις!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:59:38 »

Αποσυνδεδεμένος vk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 28, 2008, 01:33:50 pm »
Μπορει μηπως καποιος να εκτιμησει μεχρι που θα φτάσουν οι διορισμοι απο τον ενιαο πινακα του 40%?
Η θεση μου ειναι 477. Λετε να προχωρήσει τόσο?

Αποσυνδεδεμένος joe

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 28, 2008, 01:50:59 pm »
εγω που τα υπολογισα θα παρουν μεχρι 394 απο το 40%. τωρα με τους πολυτεκνους δεν ξερω τι γινεται καθολου.αυτοι οι 70 που λετε λετε να κατεβασουν κι αλλο τον πινακα του ασεπ η και του 40% ;;;;

Αποσυνδεδεμένος KATT78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 28, 2008, 05:32:38 pm »
Μετά από αρκετές προσπάθειες πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπαν ότι αν θα πάρουν επιπλέον άτομα θα βγει συμπληρωματική εγκύκλιος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:59:38 »

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 28, 2008, 05:35:45 pm »
Μετά από αρκετές προσπάθειες πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπαν ότι αν θα πάρουν επιπλέον άτομα θα βγει συμπληρωματική εγκύκλιος.
αυτό μου είπαν κι εμένα σήμερα που πήρα να το επιβαβαιώσω
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 28, 2008, 09:18:37 pm »
πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι επιλαχόντες δεν είναι επιπλέον άτομα.καλύπτουν τις κενές θέσεις των ασεπιτών που διορίζονται με προυπηρεσία

Αποσυνδεδεμένος patargi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 30, 2008, 09:47:48 pm »
Γεία σας!Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεσε να επεξεργαστεί τους πίνακες και υπολόγισε περίπου πόσα άτομα θα είναι φέτος επιλαχόντες από ασεπ.Έχω αρκετή αγωνία γιατί είχα ακούσει ότι θα πάρουν περίπου 200 άτομα επιπλέον από ασεπ και εγώ έχω σειρά 1204 στους επιτυχόντες του ασεπ.φέτος δούλεψα αναπληρώτρια στην Ξάνθη και λογικά και φέτος θα δουλέψω.Απλά αγωνιώ γιατί έχω ένα μπεμπούλη 34 ημερών και η αλήθεια είναι θα με βόλευε αν διοριζόμουν τη φετινή χρονιά σκεπτόμενη ότι θα πάρω την 9μηνη άδεια ανατροφής και δεν θα χρειαστεί να αφήσω το μωρό μου και τον αντρα μου και να φύγω μακριά σαν αναπληρώτρια.

Αποσυνδεδεμένος joe

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 31, 2008, 12:30:58 am »
καλησπερα!εγω που επεξεργαστηκα τους πινακες φετος θα παρουν μεχρι τη σειρα 1061! εγω ειμαι 1090 και δεν ειμαι μεσα ποσο μαλλον εσυ!κριμα !εσυ που ακουσες για 200 ατομα;;;;μηπως ειναι κατι που δεν ξερουμε και δεν λαβαμε υποψη ;;;

Αποσυνδεδεμένος godo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 31, 2008, 01:31:11 am »
 :) Καλημέρα και απο εμένα...Παρακολουθώ την συζήτηση σας και με έπιασε μια σχετική αγωνία καθώς και εγώ στον τελευταίο διαγωνισμό έχω θέση 1075. Γι ακόμα μια φορά φτάνω στην βρύση και δεν πίνω νερό!!! >:( ωραία!!! Αν όμως το ξανασκεφτώ λέω ότι ίσως και καλύτερα γιατί και να διοριστώ, τι θέσεις θα έχουνε μείνει?? Σίγουρα οι χειρότερες....και οι πιο απομακρυσμένες γι αυτό λέω ας πάω αναπληρώτρια που ''μπορεί'' να είμαι και πιο κοντά, να μαζέψω και κάτι παραπάνω και έχει ο θεός...Εξάλλου βλέπω ότι σε συμφέρει να διοριστείς με το 40% ή με 30μηνο ή 24μηνο γιατί έχεις καλύτερη τοποθέτηση... ??? Τι λέτε παιδιά εσείς που ξέρετε? Έχουν βάση αυτά που λέω ή με πείραξε η ζέστη και απλά λέω αρλούμπες στον εαυτό μου για να τον ηρεμίσω... ::) ::) :-X

Αποσυνδεδεμένος patargi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 31, 2008, 10:16:04 am »
Καλημέρα!Σίγουρα συμφέρει να διοριστούμε από 40% και φέτος να δουλέψουμε αναπληρώτριες.Απλά εγ'ω σκέφτομαι το μωρό μου.ελπίζω να με καλέσουν κάπου γύρω από την κατερίνη για να μπορώ να πηγαινω στη δουλειά και να γυρίζω αυθημερόν.Περιμένω με αγωνία και τους τελικούς πίνακες αναπληρωτών για να δω τη σειρά θα έχω.Αν και για εσένα godo νομίζω ότι έχεις πολλές πιθανότητες να διοριστείς φέτος γιατί με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς μου πιστεύω ότι θα πάρουν επιπλέον 100 με 150 άτομα επιλαχόντες!!!!

Αποσυνδεδεμένος nina K

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 31, 2008, 01:56:37 pm »
Καλησπέρα!!
Αυτούς τους επιλαχόντες πότε θα τους πάρουν;Μέσα αυγούστου περίπου ή πιο αργά;Έχω σειρά 996 στον ΑΣΕΠ και δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή όχι.

Αποσυνδεδεμένος maria_sib

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 31, 2008, 03:22:27 pm »
Καλησπέρα. Joe εγώ δεν έχω επεξεργαστεί τον πίνακα, πάντως ένας φίλος μου που το έκανε για τη γυναίκα του, είπε πως το πλήθως του 24 μηνου ( γύρω στα 70 άτομα ) είναι και στους διορισταίουσ του ασεπ. Αντίστοιχα άλλα περίπου 150 άτομα, από τον ενιαίο των διορισμών είναι πάλι στους διορισταίους του ασεπ. Άρα ισχυρίζεται πως 220 άτομα περίπου θα είναι οι επιλαχόντες. Δεν ξέρω αν επεξεργάστηκε σωστά τα δεδομένα, πάντως κινήθηκε βάσει του ότι πρώτα θα διοριστούν οι 40μηνοι, μετα οι 24 μηνοι, μετά οι ενιαίοι και τέλος οι ασεπ.

Μακάρι να ισχύουν αυτά και να είστε και εσείς μέσα στους διορισταίους.

Αποσυνδεδεμένος peri2005

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Με... λατρεύει η εκπαίδευση! (ουυυυυυυ....) ΠΕ03
    • Προφίλ
    • Οι φωτογραφίες μου
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 31, 2008, 03:46:58 pm »

Αυτούς τους επιλαχόντες πότε θα τους πάρουν;Μέσα αυγούστου περίπου ή πιο αργά;

Το 2006 :

06-9-06  : εγκύκλιος συμπληρωματικών διορισμών (επιλαχόντες)
21-9-06  : ανακοίνωση συμπληρωματικών διορισμών

Αποσυνδεδεμένος joe

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 31, 2008, 08:57:11 pm »
εγω παιδια επεξεργαστηκα τους πινακες και τα ονοματα ενα-ενα! του 24 μηνου δεν ειναι 67 οπως λεει ο πινακας αλλα 59 γιατι οι οι υπολοιποι ειναι κ στο 30 μηνο και διοριζονται απο εκει.βρηκα απο το 30μηνο 2 διοριστεους του ασεπ, το 24μηνο 6 και απο τον ενιαιο πινακα αναπληρωτων (δηλ 40%) 22, εχοντας υποψη τα λεγομενα καποιον οτι περσυ διοριστηκαν 69 απο τους διοριστεους του ασεπ, συνολο 99. αρα θα κατεβει 99 θεσεις, δεν ξερω αν πρεπει να υπολογισω και τπτ αλλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)