*

Αποστολέας Θέμα: Λάθος στην βαθμολόγηση των γραπτών σας έχεται διαπιστώσει? Εγώ ναι....  (Αναγνώστηκε 7472 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mac190604

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση, όπως την έχω φανταστεί!
    • Προφίλ
    • http://lisari.blogspot.com
Θέλω να σας συστηθώ, αφού νιώθω νέο μέλος στην οικογένεια σας!!

Με λένε Χατζόπουλο Μάκη και είμαι 32 ετών. Η ιστορία μου για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι η εξής:

Έδωσα για πρώτη φορά στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2007 και διαπίστωσα ότι για ένα μόριο έχασα τον διορισμό (για την ακρίβεια πήρα 74,08 και με 74,94 ήταν η βάση) δηλαδή όπως καλά θα ξέρετε αν είχα 2 μονάδες από τα μαθηματικά (αφού υπολογίζεται το 50% της βαθμολογίας θα ήμουν διοριστέος). Δεν παραπονέθηκα καθόλου, αφού δεν είχα διαβάσει πολύ (και έχω τύψεις γι αυτό) οπότε δεν έκανα καμία ένσταση αλλά μόνο μια αίτηση να δω το γραπτό μου. Όταν το είδα τελικά διαπίστωσα ότι το τελευταίο πολλαπλής ενώ το είχα σωστό (το

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συναδελφος φιλολογος ειδε λαθος διορθωση στο τεταρτο ερωτημα αρχαιων πολλαπλης. Εχει φτασει το θεμα της στο διευθυντη του ΑΣΕΠ και ακομη δεν εχει βγει αποφαση. Αυτα συνεβησαν το καλοκαιρι.
Εσυ λαθος κανεις που δεν το παλευεις. Θα  γινει το δικαστηριο και θα διοριστεις και θα τους παρεις και τα δικαστικα εξοδα απο τον ΑΣΕΠ. Δεν ειδες οτι διαφορες περιπτωσεις μετα απο χρονια δικαιωθηκαν?

Να σε ρωτησω και κατι αλλο? Μηπως διδασκες υπολογιστες στα σεμιναρια του ΙΔΕΚΕ? Γιατι ειχα ενα καθηγητη με αυτο το ονομα σε ενα προγραμμα που παρακολουθουσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 21, 2008, 10:16:47 pm από kellykou »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Το μοναδικό που έκανα και θεωρώ ότι το πάλεψα είναι ότι μου έδωσαν σε φωτοτυπίες τις λύσεις των απαντήσεών μου, που κανονικά θα έπρεπε να τα πάρω με εισαγγελική παρέμβαση... Τώρα αν θα έπρεπε να το προχωρήσω περισσότερο είχα τους εξής ενδοιασμούς και θέλω να μου πεις την άποψή σου:

1. Δίπλα από κάθε απάντηση έχει σύμβολα που δεν εξηγεί αν κόψανε και πόσους βαθμούς από κάθε ερώτηση, άρα και η παύλα δεν "λέει" τίποτα από μόνη της. Είναι σύμβολο και όχι αριθμητικό νούμερο που να εξηγεί πόσες μονάδες υπολόγισαν, άρα εύκολα δικαιολογήσιμο και καθαρά υποκειμενικό.

2. Υπάρχει ένας νόμος που λέει ξεκάθαρα ότι δεν αναβαθμολογούνται τα γραπτά. Δηλαδή νομικά είναι καλυμμένοι δια νόμου...

3. Νόμιζα ότι κανείς δεν έχει δικαιωθεί με αναβαθμολόγηση εκ των υστέρων, αφού έτσι θα άνοιγε η κερκόπορτα των αναβαθμολογήσεων λόγω δεδικασμένου.

4. Δεν γνωρίζω δικηγόρο που να ασχολείται με θέματα του ΑΣΕΠ και να τα γνωρίζει σε βάθος (ένας που είχα πάει με είχε διαφωτίσει αλλά δεν είχε ασχοληθεί με ανάλογο θέμα).

5. Τέλος φοβήθηκα ότι θα έκανα μόνο έξοδα χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Πες μου σε παρακαλώ τις υποθέσεις που γνωρίζεις ... αθωώθηκαν σε ανάλογη περίπτωση;
Όχι δεν έχω σχέση με τον άνθρωπο που λες...  το όνομα είναι γνωστό και κυκλοφορεί πολύ!! Μεγάλη οικογένεια, έχουμε πιάσει όλα τα πόστα!!

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
1.Eπειδη και εγω ειδα τα γραπτα μου, σε ολα τα πολλαπλης επιλογης που ηταν μηχανογραφημενα ειχαν σημειωσει διπλα με μολυβι , ποσες μοναδες χανουμε μαζι και οσα επεφεραν αρνητικη βαθμολογια. (Αν θελεις μπορεις να δεις το θεμα για τον ΑΣΕΠ οπου και αλλοι συναδελφοι εχουν καταθεσει τι ειδαν στις κολλες του και τα στραβα και περιεργα που εχουν αναφερθει).

2. Αναβαθμολογηση γραπτων ειναι γνωστο οτι δεν επιτρεπονται γιατι ολοι φανταζομαστε τι θα γινοταν, σιγουρα ομως η αλλοιωση βαθμολογιας απο επισημο εξεταστη του ΑΣΕΠ ειναι επισημο αδικημα, τη στιγμη μαλιστα που ισχυριζονται οτι τα πολλαπλης διορθωνονται απο υπολογιστη.

3. Εσυ δε θελεις αναβαθμολογηση. Στην ουσια εχουν κανει παρανομια και παρατυπια.

4. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι συναδελφοι που εχουν καταφυγει σε δικηγορο και για τη παραβιαση του ποσοστου και για παρατυπιες στις μοριοδοτησεις

5. Θα μπορουσες επισης να μιλησεις με το μελος chrisoula της ενωσης αδιοριστων. Ειναι αξιολογο ατομο και πιστευω οτι θα σου πει τη γνωμη της αντικειμενικα. Ισως να ξερει και ειδικο δικηγορο για θεματα ΑΣΕΠ.

6.Η συναδελφος που της ειχαν κανει το λαθος το καλοκαιρι δεν το κυνηγησε νομικα γιατι ετσι και αλλιως δε θα περνουσε τη βαση και γιατι ειναι τριτο χρονο αναπληρωτρια και θα διοριστει μετην προυπηρεσια. Αυτο που ξερω ειναι οτι η διευθυντρια στον ελεγχο των γραπτων της ειπε οτι θα συγκληθει ειδικος συμβουλιο και θα καλεσουν και τους δυο εξεταστες (γιατι καλα ο ενας εκανε λαθος, αλλα ο αλλος γιατι δεν το ειδε?) και θα της απαντησουν γραπτως. Ακομη περιμενει απαντηση απο το Σεπτεμβρη που δημιουργηθηκε το θεμα.

7. Ειμαι σιγουρη οτι απο την ενωση αδιοριστων θα γνωριζουν τι γινεται σε αυτη την περιπτωση.

μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο αλλα ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν ατομα εδω που θα σου δωσουν περισσοτερα στοιχεια. Κανε υπομονη και γιατι δε δοκιμαζεις και το συνηγορο του πολιτη που ειναι δωρεαν. Αν γνωμοδοτησει αυτος σωστα τοτε θα εχεις γερο χαρτι στα χερια σου για να τους κυνηγησεις. Παλεψε το γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι την επομενη φορα θα πας τοσο καλα στον ΑΣΕΠ και ειναι κριμα να μεινεις εξω για δικους τους λογους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Αρχικά με έχεις υποχρεώσει με το ενδιαφέρον σου, γιατί τόσο καιρό το ψάχνω μόνος μου και κανείς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για αυτά... ευτυχώς που  βρήκα το  forum σας και εσένα! Μου δίνεις  ένα κίνητρο να το κυνηγήσω παραπάνω...

Όμως, η λανθασμένη απάντηση στα πολλαπλής είναι στο γνωστικό αντικείμενο που διορθώνονται γραπτά και όχι ηλεκτρονικά όπως στα παιδαγωγικά. Επίσης δεν λέει ότι έκοψε τόσες μονάδες σε κανένα σημείο του γραπτού μου (σε σας λέει??), αλλά ενώ βάζει check σε όλες τις σωστές απαντήσεις, στην τελευταία, ενώ είναι σωστή έχει βάλει παύλα.

Τέλος δεν δικαιολογείται ο βαθμός με τις διορθώσεις του γραπτού... Μόνο 2 πολλαπλής δεν απάντησα στο γνωστικό και πήρα 84%.

Πάντως θα ρωτήσω την chrisoula και για την ένωση αδιόριστων έτσι να μου πουν την άποψη τους γιατί έχω καταντήσει να γίνομαι

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2585.0
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=3267.msg42124#msg42124
εδω μπορεις να βρεις τις εμπειριες μας απο τα γραπτα μας και τις παρασπονδιες που βρηκε ο καθενας.
επισης στοιχεια για το συλλογο http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=4422.0
οπου θα βρεις και την χρυσουλα και θα μπορεις να στειλεις προσωπικο

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
thanks swtia μου ελυσες τα χερια γιατι δε ξερω να βαζω link. ;)

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αρχικά με έχεις υποχρεώσει με το ενδιαφέρον σου, γιατί τόσο καιρό το ψάχνω μόνος μου και κανείς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για αυτά... ευτυχώς που  βρήκα το  forum σας και εσένα! Μου δίνεις  ένα κίνητρο να το κυνηγήσω παραπάνω...

Όμως, η λανθασμένη απάντηση στα πολλαπλής είναι στο γνωστικό αντικείμενο που διορθώνονται γραπτά και όχι ηλεκτρονικά όπως στα παιδαγωγικά. Επίσης δεν λέει ότι έκοψε τόσες μονάδες σε κανένα σημείο του γραπτού μου (σε σας λέει??), αλλά ενώ βάζει check σε όλες τις σωστές απαντήσεις, στην τελευταία, ενώ είναι σωστή έχει βάλει παύλα.

Τέλος δεν δικαιολογείται ο βαθμός με τις διορθώσεις του γραπτού... Μόνο 2 πολλαπλής δεν απάντησα στο γνωστικό και πήρα 84%.

Πάντως θα ρωτήσω την chrisoula και για την ένωση αδιόριστων έτσι να μου πουν την άποψη τους γιατί έχω καταντήσει να γίνομαι

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Τα κονέ με την Χρυσούλα (συνάδελφο) έγιναν! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... νομίζω ότι χρωστάω χάρη.

Αααα kellykou πως κατάλαβε η κοπέλα ότι της είχαν πιάσει λάθος ένα πολλαπλής? Έγραφε  - 4 μονάδες (πχ)?? Ή με κάποιο σύμβολο κατάλαβε ότι το έπιασαν λάθος?
(Αυτά έχουν τα μηνύματα, μια κουβέντα 2 λεπτών θα τα είχαμε συζητήσει όλα αυτά)

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Το δικο μου γραπτο οπως και το δικο της ηταν διορθωμενο ως εξης στα πολλαπλης που ηταν γραμμενα με το χερι. Τα σωστα ειχαν διπλα ενα ν και τα λαθος ηταν υπογραμμισμενα. Στο τελος εμενα εγραφε 7/10 (εμενα τοσα ηταν τα σωστα) και σε εκεινη 5/10 ενω τα σωστα της ηταν 6. Αμεσως το εδειξε σε αυτους που σου επιδεικνυουν το γραπτο μαζι με τη φωτοτυπια που ειχε κατεβασει απο το site του ΑΣΕΠ με τις σωστες απαντησεις και τοτε αυτοι φωναξαν τη διευθυντρια και εγιναν αυτα που σου ειπα.

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
Συνάδελφε ΠΕ03 είμαι κι εγώ.
Καθαρά για λόγους περιέργειας, ποιό ερώτημα δε σου προσμετρήθηκε;

Έχω ακούσει κι εγώ πολλές περιπτώσεις με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές στη βαθμολόγηση μεταξύ των 2 που διορθώνουν, αλλά όλες αφορούσαν τη Διδακτική.
Κάποιοι είχαν παράπονα και στο γνωστικό, αλλά τα λάθη τους ήταν στα ανάπτυξης, όπου ο καθένας έκοβε ότι νόμιζε...
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
kellykou αυτό είναι προφανές λάθος και νομίζω ότι έχει ένα στοιχείο να πιαστεί σε αντίθεση από μένα...
Είναι εύκολο να μου δώσεις όνομα της κοπέλας ή κάποιο e-mail αν γνωρίζεις??

Συνάδελφε Siobaras, δεν μου πήραν σωστή την τελευταία ερώτηση πολλαπλής (με τον λόγο των εμβαδών νομίζω) στο γνωστικό αντικείμενο, ο ένας εξεταστής ! Και στην διδακτική (ειδική) είχαν διαφορά 35 μονάδες (ο ένας 45 και ο άλλος 80). Αρχίζω να υποψιάζομαι, αν και είμαι πρωτάρης σε αυτόν τον χώρο, ότι τα μαγειρεύουν τα αποτελέσματα. Γι αυτό αργούν τόσο πολύ να εκδώσουν αποτελέσματα...

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
Την ίδια εντύπωση ακριβώς είχα κι εγώ όταν πρωτοέδωσα το 2005.
Πήγα εντελώς απροετοίμαστος, αλλά είχαν βάλει δύσκολα στο γνωστικό και έφτασα πολύ κοντά στους διοριστέους.
Νομίζω στην αρχική λίστα ήμουν 8 θέσεις κάτω από τον τελευταίο διοριστέο, οπότε φαντάζεσαι για πόσο λίγο μιλάμε.
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
kellykou αυτό είναι προφανές λάθος και νομίζω ότι έχει ένα στοιχείο να πιαστεί σε αντίθεση από μένα...
Είναι εύκολο να μου δώσεις όνομα της κοπέλας ή κάποιο e-mail αν γνωρίζεις??

Συνάδελφε Siobaras, δεν μου πήραν σωστή την τελευταία ερώτηση πολλαπλής (με τον λόγο των εμβαδών νομίζω) στο γνωστικό αντικείμενο, ο ένας εξεταστής ! Και στην διδακτική (ειδική) είχαν διαφορά 35 μονάδες (ο ένας 45 και ο άλλος 80). Αρχίζω να υποψιάζομαι, αν και είμαι πρωτάρης σε αυτόν τον χώρο, ότι τα μαγειρεύουν τα αποτελέσματα. Γι αυτό αργούν τόσο πολύ να εκδώσουν αποτελέσματα...

mac θα σου εδινα τα στοιχεια αν το ατομο επιθυμουσε να το κυνηγησει δικαστικα. Οπως σου ειπα ομως ειναι ήδη τρια χρονια αναπληρωτρια σε ειδικο σχολειο (λογω μεταπτυχιακου ) και του χρονου μαλλον διοριζεται μονιμη). Δεν την ενδιαφερει να πληρωσει χρηματα για να κινηθει δικαστικα ουτε να δημιουργησει θεμα.
Ομως, επειδη περιμενει τη γραπτη απαντηση τους για το θεμα, μολις ερθει θα το ανακοινωσει στο forum.
Παντως αν διαβασες το νημα για την αξιοπιστια του ΑΣΕΠ θα δεις τι εχουμε αναφερει. Πολλα περιεργα γινονται κυριως στην ειδικη διδακτικη.
Οπως σου εγραψε και ο siobaras, αν με αυτο το λαθος που σου εκαναν διοριζεσαι, κυνηγησε το οσο δεν παιρνει γιατι μπορεις να πετυχεις αναδρομικο διορισμο. Αν το ψαξεις θα δεις οτι υπαρχουν καποιοι που το εχουν πετυχει. :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)