0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχικά με έχεις υποχρεώσει με το ενδιαφέρον σου, γιατί τόσο καιρό το ψάχνω μόνος μου και κανείς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για αυτά... ευτυχώς που βρήκα το forum σας και εσένα! Μου δίνεις ένα κίνητρο να το κυνηγήσω παραπάνω...Όμως, η λανθασμένη απάντηση στα πολλαπλής είναι στο γνωστικό αντικείμενο που διορθώνονται γραπτά και όχι ηλεκτρονικά όπως στα παιδαγωγικά. Επίσης δεν λέει ότι έκοψε τόσες μονάδες σε κανένα σημείο του γραπτού μου (σε σας λέει??), αλλά ενώ βάζει check σε όλες τις σωστές απαντήσεις, στην τελευταία, ενώ είναι σωστή έχει βάλει παύλα.Τέλος δεν δικαιολογείται ο βαθμός με τις διορθώσεις του γραπτού... Μόνο 2 πολλαπλής δεν απάντησα στο γνωστικό και πήρα 84%.Πάντως θα ρωτήσω την chrisoula και για την ένωση αδιόριστων έτσι να μου πουν την άποψη τους γιατί έχω καταντήσει να γίνομαι
kellykou αυτό είναι προφανές λάθος και νομίζω ότι έχει ένα στοιχείο να πιαστεί σε αντίθεση από μένα...Είναι εύκολο να μου δώσεις όνομα της κοπέλας ή κάποιο e-mail αν γνωρίζεις?? Συνάδελφε Siobaras, δεν μου πήραν σωστή την τελευταία ερώτηση πολλαπλής (με τον λόγο των εμβαδών νομίζω) στο γνωστικό αντικείμενο, ο ένας εξεταστής ! Και στην διδακτική (ειδική) είχαν διαφορά 35 μονάδες (ο ένας 45 και ο άλλος 80). Αρχίζω να υποψιάζομαι, αν και είμαι πρωτάρης σε αυτόν τον χώρο, ότι τα μαγειρεύουν τα αποτελέσματα. Γι αυτό αργούν τόσο πολύ να εκδώσουν αποτελέσματα...