0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1)σκεφτομαι να γραψω σε μια επιστολη ολα οσα συμβαινουν στο ολοημερο και με αποασχολουν, να την δωσω σε αυτη και να την κοινοποιησω και στην υπευθυνη δασκαλα του ολοημερου...ωστοσο ρωτησα την υπευθυνη εαν μπορω να παρω αριθμό πρωτοκολου για αυτην την επιστολη και μου ειπε οχι. Πως μπορω να αποδειξω οτι θα εχουν λαβει και οι δυο την επιστολη που θα αναφερει ολα οσα συμβαινουν?
Γεια σας παιδιά, επανέρχομαι στο θέμα αυτό διότι έγιναν τα εξής:Έστειλα ένα γράμμα στην διευθύντρια μέσω ταχυδρομείου (για να πάρω αριθμό πρωτοκόλου) και η απάντηση που πήρα, προφορικά και μέσω της υπεύθυνης του ολοήμερου ήταν ότι δεν μπορεί το σχολείο να καλέσει κοινωνική λειτουργό, γιατί ο 'ειδικός' μπορεί να πάει μόνο στο σπίτι του παιδιού, αφού το έχει καλέσει ο γονέας! Ωστόσο, εμείς ξέρουμε ότι το παιδί αυτό τρώει ξύλο από τον πατέρα και μένει με την γιαγιά του, οπότε ποιος θα καλέσει την κοινωνική λειτουργό??? Η διευθύντρια επιμένει ότι το σχολείο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το διώξει από το ολοήμερο, εάν ενοχλεί πολύ τα άλλα παιδιά...Ξέρει κανείς τι ισχύει πραγματικά γιατί έχω την εντύπωση ότι μου τα λένε αυτά γιατί δεν θέλουν να ασχοληθούν με το θέμα του παιδιού αυτού, και είναι κρίμα γιατί όταν σχολάμε από το ολοήμερο το παιδάκι δεν θέλει να πάει σπίτι του, αλλά να μείνει στο σχολείο!Φανταστείτε τι τραβάει...