0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2. Φοβόμαστε με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου-βοθμολογίου την πιθανή παγιοποίηση μιας τέτοιας κατάστασης και την συνεχή κατάταξη των Αναπληρωτών στο μικρότερο μισθολογικού κλιμακίου του βαθμού ΣΤ, ανεξαρτήτως της αναγνωρισμένης υπηρεσίας τους.
Παράθεση από: Bill στις Νοεμβρίου 09, 2011, 04:05:59 pm2. Φοβόμαστε με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου-βοθμολογίου την πιθανή παγιοποίηση μιας τέτοιας κατάστασης και την συνεχή κατάταξη των Αναπληρωτών στο μικρότερο μισθολογικού κλιμακίου του βαθμού ΣΤ, ανεξαρτήτως της αναγνωρισμένης υπηρεσίας τους.Αυτό που αναφέρει ότι φοβάται η ΕΛΜΕ έχει περάσει ήδη στο ΦΕΚ για το νέο μισθολόγιο.Με ενημέρωσε σήμερα για αυτό συνάδελφος που κατάφερε να έχει ήδη το ΦΕΚ στα χέρια του!Χαρακτηριστικά μου είπε ότι ο καθαρός μισθός της κλίμακας ΣΤ θα είναι 639
Αυτό που αναφέρει ότι φοβάται η ΕΛΜΕ έχει περάσει ήδη στο ΦΕΚ για το νέο μισθολόγιο.Με ενημέρωσε σήμερα για αυτό συνάδελφος που κατάφερε να έχει ήδη το ΦΕΚ στα χέρια του!Χαρακτηριστικά μου είπε ότι ο καθαρός μισθός της κλίμακας ΣΤ θα είναι 639
Παράθεση από: Lasid στις Νοεμβρίου 09, 2011, 09:24:51 pmΑυτό που αναφέρει ότι φοβάται η ΕΛΜΕ έχει περάσει ήδη στο ΦΕΚ για το νέο μισθολόγιο.Με ενημέρωσε σήμερα για αυτό συνάδελφος που κατάφερε να έχει ήδη το ΦΕΚ στα χέρια του!Χαρακτηριστικά μου είπε ότι ο καθαρός μισθός της κλίμακας ΣΤ θα είναι 639
Έχει πληρωθεί κάποιος από β αθήνας; Γιατί εγώ πήγα σήμερα στην τράπεζα και λεφτά τίποτε... εννοείται ούτε για Σεπτέμβρη..
Παράθεση από: mania1 στις Νοεμβρίου 10, 2011, 04:59:58 pm Έχει πληρωθεί κάποιος από β αθήνας; Γιατί εγώ πήγα σήμερα στην τράπεζα και λεφτά τίποτε... εννοείται ούτε για Σεπτέμβρη.. Και στην Α Πειραιά πληρωθήκαμε. Α΄φάση,δευτεροβάθμια περίπου 1980 με μεταπτυχιακό που δεν ξέρω αν έχει αναγνωριστεί ακόμη μιας και δεν μου έχουν κοινοποιήσει αναγνώριση.