0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
..και από πότε όλα αυτά; Στον επόμενο μισθό;
Συγγνώμη αλλά εσείς πώς το βλέπετε όλο αυτο??? Μπορείτε να επιβιώσετε με αυτά τα χρήματα??? και μάλιστα 8 μήνες το χρόνο??? Αν ισχύει αυτό να παραιτηθούμε όλοι οι αναπληρωτές να τελειώνουμε, έτσι κι αλλιώς το ιδιο θα είναι αν βγάλεις τα ενοίκια, μένεις σπίτι σου κ παίρνεις επίδομα ανεργίας.... δε γίνεται ρε παιδία, απλά δε βγαίνει... κάνω λάθος???
Λυπάμαι που το λέω αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να μειώσουν την αποζημίωση του ΟΑΕΔ.
Και εμείς θεωρητικά οι προνομιούχοι που χουμε δουλειά είμαστε όλοι πανί με πανί. Είδα σήμερα τις μαζικές προσλήψεις μόνο άμω στον κλάδο μου και σκεφτόμουν ότι αν δεν είσαι στον τόπο σου ποιος θα πάει στα τάρταρα που πήγαν οι μισθοί και χωρίς να μετράει άμεσα η προϋπηρεσία;
Συνάδελφοι καλησπέρα. Πληρώθηκα χθες για 17 ημέρες όπως μου είπαν 640 ευρό, καθότι προσλήφθηκα 14 Οκτωβρίου. Δεν πιστεύω λοιπόν πως θα είναι για έναν μήνα 600 που λένε κάποιοι συνάδελφοι. Είμαι τοποθετημένη Αιτ/νία.
Μήπως πρέπει να γράψουμε μία επιστολή την οποία να υπογράψουμε όλοι εμείς οι αναπληρωτές και να την στείλουμε στο υπουργείο και στο νέο πρωθυπουργό αντί να περιμένουμε το πεπρωμένο; Στην επιστολή αυτή να θέσουμε και άλλα ζητήματα όπως αυτό της δίχρονης ποινής σε περίπτωση άρνησης (να ζητήσουμε να ξαναγίνει ένας χρόνος) αλλά και άλλα όπως η μετακίνηση με το αυτοκίνητο σε σχολεία τα οποία με το νέο Καλλικράτη απέχουν πολλά χιλιόμετρα...Η επιστολή να υπογράφεται ηλεκτρονικά σε όλα τα εκπαιδευτικά sites και στο τέλος να τις μαζέψουμε και να τις στείλουμε ακόμη και σε ΜΜΕ...
Επιμένω! Συνολικά να θέσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ανεξάρτητα αν ικανοποιηθούν κάποια ή κανένα.
Παράθεση από: sikat στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:34:43 amΕπιμένω! Συνολικά να θέσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ανεξάρτητα αν ικανοποιηθούν κάποια ή κανένα.ΟΚ τότε. Ξεκίνησέ το. Μακάρι να τελεσφορήσει η προσπάθεια! Κι εγώ μαζί σου αλλά μόνο ηθικά, διότι αναπληρωτής δεν είμαι, ούτε ήμουν ποτέ.
Δεν είσαι αναπληρωτής και απαντάς πιο πάνω για αυτούς; Και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν παίρνουν θέση..Με τι κουράγιο να γράψω την επιστολή; Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να συνεργαστούμε αρκετοί μαζί για να θέσουμε τα αιτήματα και να βρούμε ευρηματικούς τρόπους δημοσιοποίησης αυτών...