0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο ανατολικη αττικη πληρωθηκαμε. πριν λιγες μερες πηρα για σεπτεμβρη 655 και χτες για οκτωβρη 1155. δηλ 1810. πολυ λιγα. κ εχω και 2 παιδια και προϋπηρεσια πανω απο 36 μηνες. γιατι αλλες διευθυνσεις εδωσαν περισσοτερα;
Παράθεση από: kairi στις Νοεμβρίου 10, 2011, 11:07:16 pmαπο ανατολικη αττικη πληρωθηκαμε. πριν λιγες μερες πηρα για σεπτεμβρη 655 και χτες για οκτωβρη 1155. δηλ 1810. πολυ λιγα. κ εχω και 2 παιδια και προϋπηρεσια πανω απο 36 μηνες. γιατι αλλες διευθυνσεις εδωσαν περισσοτερα;Γιατί κανείς δεν ξέρει τι γίνετε , και ένας λόγος που αργούν οι πληρωμές είναι και θέμα δδε γιατί έχουν πολύ όρεξη για δουλειά όπως στον Εβρο, τους ρωτάς και η απάντηση είναι ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Παράθεση από: Lasid στις Νοεμβρίου 09, 2011, 09:24:51 pmΑυτό που αναφέρει ότι φοβάται η ΕΛΜΕ έχει περάσει ήδη στο ΦΕΚ για το νέο μισθολόγιο.Με ενημέρωσε σήμερα για αυτό συνάδελφος που κατάφερε να έχει ήδη το ΦΕΚ στα χέρια του!Χαρακτηριστικά μου είπε ότι ο καθαρός μισθός της κλίμακας ΣΤ θα είναι 639
Αυτό που αναφέρει ότι φοβάται η ΕΛΜΕ έχει περάσει ήδη στο ΦΕΚ για το νέο μισθολόγιο.Με ενημέρωσε σήμερα για αυτό συνάδελφος που κατάφερε να έχει ήδη το ΦΕΚ στα χέρια του!Χαρακτηριστικά μου είπε ότι ο καθαρός μισθός της κλίμακας ΣΤ θα είναι 639
για ΑΜΩ δηλαδή να βάλουμε -200 ευρώ; σε νησιά η παραμεθόριους ο ΑΜΩ θα παίρνει στην καλύτερη κάτι πάνω από 500;