0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λάζαρε με παρέσυρε το θαυμαστικό! Είναι αργά και εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις. Πάντως εδώ στην μεθόριο εγώ και οι συνάδελφοι αναπληρωτές έχουμε πολλά προβλήματα για αυτό παρασύρθηκα σε αυτό το ύφος. Η κατάσταση με το νέο μισθό, όποιος και να είναι αυτός θα γίνει δραματική...
Στις 10/11 Νοεμβρίου πληρώθηκα από α΄Χίου, 1965
είμαι ΑΚΩ πληρώθηκα, ολόκληρο μήνα Οκτώβρη στις 10 Νοεμβρίου, κλιμάκιο 17, αποδοχές καθαρές 1134,48 ευρώ
Παράθεση από: KAKTOS στις Νοεμβρίου 12, 2011, 10:27:11 amείμαι ΑΚΩ πληρώθηκα, ολόκληρο μήνα Οκτώβρη στις 10 Νοεμβρίου, κλιμάκιο 17, αποδοχές καθαρές 1134,48 ευρώΕννοείς ότι σου πλήρωσαν και το κλιμάκιο? Δεν είναι όλοι στο 18?
Έχει πληρωθεί κάποιος από β αθήνας; Γιατί εγώ πήγα σήμερα στην τράπεζα και λεφτά τίποτε... εννοείται ούτε για Σεπτέμβρη..
Ίσως για αυτό θεσπίστηκε η τριετία για τους νεοδιόριστους, επειδή σε κάποια μέρη με χαμηλό μισθό δε θα πηγαίνουν οι αναπληρωτές.
Παράθεση από: Lasid στις Νοεμβρίου 12, 2011, 12:02:07 am Ίσως για αυτό θεσπίστηκε η τριετία για τους νεοδιόριστους, επειδή σε κάποια μέρη με χαμηλό μισθό δε θα πηγαίνουν οι αναπληρωτές.Συμφωνώ.Το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό εδώ και καιρό και ήθελα να το γράψω.Πάντως και οι ιδιοκτήτες θα χρειαστεί να κάνουν αναπροσαρμογή των ενοικίων αργά ή γρήγορα.Από το να τους μένουν ξενοίκιαστα και να πληρώνουν και τα πάγια έξοδα.Δεν είμαστε μακριά από αυτό.
Καλησπέρα, επειδή έχω μπερδευτεί με τα χρήματα των αναπληρωτών. Μπορεί κάποιος έγκυρα να μου πει πόσο είναι η μισθοδοσία αναπληρωτών το μήνα? όχι μέσω έσπα. Γιατί παρατηρώ πως η κάθε διευθυνση δίνει και άλλα.Ευχαριστώ. Για παράδειγμα ένας αναπληρωτης με 2 παιδιά (όχι μέσω έσπα) πόσο είναι η μισθοδοσία του?