0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαι 4η χρονια αναπληρωτρια και πριν απο αυτο,δουλευα 5 χρονια σε ιδιωτκο σχολειο(πληρες ωραριο με ενσημα).Μπορει να αναγνωρισθει μισθολογικα η προυπηρεσια μου στο ιδιωτικο,ως αναπληρωτρια?
Παράθεση από: Αγγελικη80 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 07:25:05 pmΕιμαι 4η χρονια αναπληρωτρια και πριν απο αυτο,δουλευα 5 χρονια σε ιδιωτκο σχολειο(πληρες ωραριο με ενσημα).Μπορει να αναγνωρισθει μισθολογικα η προυπηρεσια μου στο ιδιωτικο,ως αναπληρωτρια?Νομίζω μετρά μόνο η προυπηρεσία στο δημόσιο.
Συναδελφοι σας παραθετω μερικα παραδειγματα για τους μισθους των αναπληρωτων πληρους ωραριουΠεριπτωση 1η: Αναπληρωτης χωρις προυπηρεσια, χωρις παιδια αρα βαθμο ΣΤ θα παιρνει στο χερι 890 περιπου Περιπτωση 2η: Αναπληρωτης με 3 χρονια προυπηρεσια και μτπχ με 3 παιδια θα παιρνει 1103 περιπουΕχω ενα Excell απο μισθοδοσια αναπληρωτων που εβγαζα περυσι το οποιο προσαρμοσα κατα προσεγγιση πιστευω συν πλην 30 Ευρω λογω συντελεστων φορολογιαςΟποιος θελει καποια συγκεκριμενη περιπτωση ας γραψει και θα απαντησω οταν μπορεσω
Συναδελφοι σας παραθετω μερικα παραδειγματα για τους μισθους των αναπληρωτων πληρους ωραριουΠεριπτωση 1η: Αναπληρωτης χωρις προυπηρεσια, χωρις παιδια αρα βαθμο ΣΤ θα παιρνει στο χερι 890 περιπουΠεριπτωση 2η: Αναπληρωτης με 3 χρονια προυπηρεσια και μτπχ με 3 παιδια θα παιρνει 1103 περιπουΕχω ενα Excell απο μισθοδοσια αναπληρωτων που εβγαζα περυσι το οποιο προσαρμοσα κατα προσεγγιση πιστευω συν πλην 30 Ευρω λογω συντελεστων φορολογιαςΟποιος θελει καποια συγκεκριμενη περιπτωση ας γραψει και θα απαντησω οταν μπορεσω
Πω πω, δηλαδή τα περσινά 1279 ευρώ μου (που με τις μετακινήσεις, το ενοίκιο κλπ εξαντλούνταν πάραυτα), φαντάζουν πια αμύθητο ποσό!
παλι καλα που κανω καμπινγκ το καλοκαιρι. με βλεπω στη σκηνη να τη βγαζω το χειμωνα, αν βρεθω εκτος νομου γιατι για ενοικιο ουτε συζητηση!πρεπει να βρω μονο τροπο να βαλω μια ξυλοσομπα μεσα χωρις να λαμπαδιασω!