0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το "ας μη βιαζόμαστε" μου το απαντούσαν πέρισυ κάποιοι όταν έγραφα κάποιες δυσάρεστες παρατηρήσεις για το που πάει το πράγμα (αδιοριστία, ουσιαστική κατάργηση ΑΣΕΠ, ΑΜΩποίηση μονίμων κλπ κλπ), και το ξαναδιαβάζω και τώρα που οι εξελίξεις όχι απλά επαλήθευσαν αλλά έκαναν τις ζοφερές προβλέψεις μου να φαντάζουν αισιόδοξο σενάριο...Εγώ φέτος δεν δουλεύω και ούτε πρόκειται μάλλον να ξαναδουλέψω σε δημόσιο σχολείο με τις εξελίξεις στον κλάδο μου ο οποίος βαίνει προς κατάργηση, αλλά εσείς που έχετε ακόμη δουλειά
Εφτιαξα μια σελίδα για υπολογισμό μισθοδοσίας kiovlad.dyfio.com, στην κατηγορία ταμείου θα επιλέξετε "Αναπληρωτές με ασφ. ΙΚΑ"
Παιδια ειμαι αναπληρωτης χωρις παιδια μεταπτυχιακο παραμεθοριο κλπ. Μου βγαζει 783.35 ευρω. Μηπως ειναι καπως λιγα? Δυο κρατησεις που ειναι το ΤΠΔΥ και το ΜΤΠΥ μηπως οι αναπληρωτες δεν της εχουν? Λεω εγω τωρα!!
Παράθεση από: Touristakos στις Οκτωβρίου 21, 2011, 04:30:26 pmΠαιδια ειμαι αναπληρωτης χωρις παιδια μεταπτυχιακο παραμεθοριο κλπ. Μου βγαζει 783.35 ευρω. Μηπως ειναι καπως λιγα? Δυο κρατησεις που ειναι το ΤΠΔΥ και το ΜΤΠΥ μηπως οι αναπληρωτες δεν της εχουν? Λεω εγω τωρα!!Εκεί που λέει "κατηγορία ταμείου" θα βάλεις "αναπληρωτές με ασφ. ΙΚΑ"
Παράθεση από: bellaspir στις Οκτωβρίου 21, 2011, 04:42:16 pmΠαράθεση από: Touristakos στις Οκτωβρίου 21, 2011, 04:30:26 pmΠαιδια ειμαι αναπληρωτης χωρις παιδια μεταπτυχιακο παραμεθοριο κλπ. Μου βγαζει 783.35 ευρω. Μηπως ειναι καπως λιγα? Δυο κρατησεις που ειναι το ΤΠΔΥ και το ΜΤΠΥ μηπως οι αναπληρωτες δεν της εχουν? Λεω εγω τωρα!!Εκεί που λέει "κατηγορία ταμείου" θα βάλεις "αναπληρωτές με ασφ. ΙΚΑ"Σε ευχαριστω! Δεν το χα προσεξει...Κατι παραπανω βγηκαν!!
με 32.5 μηνες προυπηρεσια μεχρι τον ιουνιο του 11 κ 34 μεχρι 1 νοεμβριου του 11 που ξεκινα το νεο μισθολογιο,ποσα ετη προυπηρεσιας ειναι;πως τα μετραμε;επισης εκει που λεει επικινδυνη τι εννοει;;;