0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον εννοείς επίδομα παραμεθορίου. Και εγώ την ίδια απορία έχω παντως..
1)Οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ:Για το μήνα Νοέμβριο, από το πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, η κανονική μισθοδοσία υπολογίστηκε με το νέο μισθολόγιο, που ισχύει για όλους από 1-11-2011, σύμφωνα με το οποίο η κατάταξη όλων έγινε στον εισαγωγικό βαθμό ΣΤ και ΜΚ: 0.2)Οι αναπληρωτές του τακτικού προϋπολογισμού πληρώθηκαν τη μισθοδοσία Νοεμβρίου με το παλιό μισθολόγιο.Σε αναμονή εφαρμογής του νέου μισθολογίου(απο τον Γενάρη) για τους αναπληρωτές που ισχύει από 1-11-2011 θα πληρωθούν με το νέο μισθολόγιο και κράτηση διαφοράς που θα προκύψει μεταξύ νέου-παλιού μισθολογίου.
Πάντως είναι πολύ μεγάλη αδικία να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο καζάνι.Είτε είμαστε με ένα είτε με τρία χρόνια προυπηρεσία, είτε έχουμε είτε δεν έχουμε μεταπτυχιακό να παίρνουμε τα ίδια λεφτά και να ειμαστε στον ίδιο βαθμό και κλιμακιο.
Παράθεση από: lampros7 στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 09:01:03 pm1)Οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ:Για το μήνα Νοέμβριο, από το πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, η κανονική μισθοδοσία υπολογίστηκε με το νέο μισθολόγιο, που ισχύει για όλους από 1-11-2011, σύμφωνα με το οποίο η κατάταξη όλων έγινε στον εισαγωγικό βαθμό ΣΤ και ΜΚ: 0.2)Οι αναπληρωτές του τακτικού προϋπολογισμού πληρώθηκαν τη μισθοδοσία Νοεμβρίου με το παλιό μισθολόγιο.Σε αναμονή εφαρμογής του νέου μισθολογίου(απο τον Γενάρη) για τους αναπληρωτές που ισχύει από 1-11-2011 θα πληρωθούν με το νέο μισθολόγιο και κράτηση διαφοράς που θα προκύψει μεταξύ νέου-παλιού μισθολογίου.Άρα αν μας πληρώσουν τον Δεκέμβριο με το νέο μισθολόγιο 840
Tελικά είναι στάνταρ αυτό; το οτι δεν πληρώνεται ούτε καν το μεταπτυχιακό ούτε η προυπηρεσία;
Παράθεση από: new_pe06 στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 09:36:35 pmTελικά είναι στάνταρ αυτό; το οτι δεν πληρώνεται ούτε καν το μεταπτυχιακό ούτε η προυπηρεσία;Πιο στάνταρ δεν γίνεται. Το μεταπτυχιακό σε εντάσσει στον Ε βαθμό ή διαφορετικά, σε δίνει 2 χρόνια 'προβάδισμα'
τελικα ολοι οι αναπληρωτες ειμαστε τωρα με μ.κ 18;κ μεχρι ποτε θα ισχυει αυτό;γιατι σημερα μου ηρθε ενα χαρτι που λεει οτι εχω μ.κ 18 αλλα εγω περυσι είχα 17
Επίσης, ζητούμε απαντήσεις στο θέμα της μη αναγνώρισης της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών, γιατί παρ’ όλο που δεν έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση που να ξεκαθαρίζει το θέμα, ανεπίσημα έχουμε ενημερωθεί από τις Διευθύνσεις μας ότι η προϋπηρεσία μας δεν θα αναγνωριστεί (τουλάχιστον όπως προβλέπεται στη διάταξη που αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους και αφορά αναγνώριση προϋπηρεσίας τόσο σε δημόσιο όσο και ιδιωτικό τομέα έως και 7 έτη συνολικά). Επειδή λοιπόν φαίνεται να γίνεται μια προσπάθεια να ενταχθούμε όλοι οι αναπληρωτές μονομερώς στο νέο μισθολόγιο (με τις ίδιες μειώσεις μεν αλλά χωρίς αναγνώριση προϋπηρεσίας) έχουμε ζητήσει ξεκάθαρες απαντήσεις ώστε να γνωρίζουμε πώς να κινηθούμε (και νομικά εάν χρειαστεί).