0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mirtoula στις Νοεμβρίου 06, 2011, 11:12:00 amΠαράθεση από: xriana1 στις Νοεμβρίου 06, 2011, 10:59:50 amΠαράθεση από: sp73 στις Οκτωβρίου 29, 2011, 05:29:40 pmΑπό τη στιγμή που πληρωνώμαστε από την ενιαία αρχή 10 του μήνα τα πέρνουμε, υπολογίστε το μισθό σας με Μ.Κ. 18 όλοι και θα δείτε πόσα θα πάρετε (επιδ. οικογ., μεταπτυχ., εξωδ. ειδικ. παραμεθ. κλπ, από 1050-1200), το μεγάλο κόψιμο θα έρθει από Δεκέμβρη που από 1-11 ισχύει το ενιαίο μισθολόγιο. Μεθαύριο θα ξέρω αν όλοι οι αναπληρωτές θα πληρώνωνται με το μισθό του νεοδιόριστου δηλ. 660 ή με το νεό σύστημα βαθμών και μισθ. κλίμακας (από 750-950), περιμένετε νεότερα...Παππατζιλίκι πουλάς συνάδελφε;xriana 1 ευχαριστουμε για το κουραγιο μη αμαλησεις να μας ενημερωσειςΤι απόλα δεν σας άρεσε και πουλάω παπατζιλίκι;δεν τα βλέπετε τα πράγματα, και δικαίωμα σας να αναφέρεστε στο πρόσωπο κατα αυτό τον τρόπο απλά να ξέρετε δεν είμαι χθεσινός δουλεύω 10 χρόνια και ξέρω καλά τι σας λέω....συγνώμη αν σας χάλασα κάποιους...
Παράθεση από: xriana1 στις Νοεμβρίου 06, 2011, 10:59:50 amΠαράθεση από: sp73 στις Οκτωβρίου 29, 2011, 05:29:40 pmΑπό τη στιγμή που πληρωνώμαστε από την ενιαία αρχή 10 του μήνα τα πέρνουμε, υπολογίστε το μισθό σας με Μ.Κ. 18 όλοι και θα δείτε πόσα θα πάρετε (επιδ. οικογ., μεταπτυχ., εξωδ. ειδικ. παραμεθ. κλπ, από 1050-1200), το μεγάλο κόψιμο θα έρθει από Δεκέμβρη που από 1-11 ισχύει το ενιαίο μισθολόγιο. Μεθαύριο θα ξέρω αν όλοι οι αναπληρωτές θα πληρώνωνται με το μισθό του νεοδιόριστου δηλ. 660 ή με το νεό σύστημα βαθμών και μισθ. κλίμακας (από 750-950), περιμένετε νεότερα...Παππατζιλίκι πουλάς συνάδελφε;xriana 1 ευχαριστουμε για το κουραγιο μη αμαλησεις να μας ενημερωσεις
Παράθεση από: sp73 στις Οκτωβρίου 29, 2011, 05:29:40 pmΑπό τη στιγμή που πληρωνώμαστε από την ενιαία αρχή 10 του μήνα τα πέρνουμε, υπολογίστε το μισθό σας με Μ.Κ. 18 όλοι και θα δείτε πόσα θα πάρετε (επιδ. οικογ., μεταπτυχ., εξωδ. ειδικ. παραμεθ. κλπ, από 1050-1200), το μεγάλο κόψιμο θα έρθει από Δεκέμβρη που από 1-11 ισχύει το ενιαίο μισθολόγιο. Μεθαύριο θα ξέρω αν όλοι οι αναπληρωτές θα πληρώνωνται με το μισθό του νεοδιόριστου δηλ. 660 ή με το νεό σύστημα βαθμών και μισθ. κλίμακας (από 750-950), περιμένετε νεότερα...Παππατζιλίκι πουλάς συνάδελφε;
Από τη στιγμή που πληρωνώμαστε από την ενιαία αρχή 10 του μήνα τα πέρνουμε, υπολογίστε το μισθό σας με Μ.Κ. 18 όλοι και θα δείτε πόσα θα πάρετε (επιδ. οικογ., μεταπτυχ., εξωδ. ειδικ. παραμεθ. κλπ, από 1050-1200), το μεγάλο κόψιμο θα έρθει από Δεκέμβρη που από 1-11 ισχύει το ενιαίο μισθολόγιο. Μεθαύριο θα ξέρω αν όλοι οι αναπληρωτές θα πληρώνωνται με το μισθό του νεοδιόριστου δηλ. 660 ή με το νεό σύστημα βαθμών και μισθ. κλίμακας (από 750-950), περιμένετε νεότερα...
Παράθεση από: geok_salonika στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 09:47:08 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 09:36:35 pmTελικά είναι στάνταρ αυτό; το οτι δεν πληρώνεται ούτε καν το μεταπτυχιακό ούτε η προυπηρεσία;Πιο στάνταρ δεν γίνεται. Το μεταπτυχιακό σε εντάσσει στον Ε βαθμό ή διαφορετικά, σε δίνει 2 χρόνια 'προβάδισμα'Εσυ είδες στην αναλυτική μισθοδοσίας με το ενιαιο μισθολογιο να σε εντασσει στον Ε βαθμό;Εμένα όχι και θα ήθελα να το ξερω για να κάνω ένσταση.
Παράθεση από: new_pe06 στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 09:36:35 pmTελικά είναι στάνταρ αυτό; το οτι δεν πληρώνεται ούτε καν το μεταπτυχιακό ούτε η προυπηρεσία;Πιο στάνταρ δεν γίνεται. Το μεταπτυχιακό σε εντάσσει στον Ε βαθμό ή διαφορετικά, σε δίνει 2 χρόνια 'προβάδισμα'
Tελικά είναι στάνταρ αυτό; το οτι δεν πληρώνεται ούτε καν το μεταπτυχιακό ούτε η προυπηρεσία;
Δεν το πιστεύω!!!Πήρα δώρο 18 ευρώ!!!Μα είναι δυνατόν;Μου έγινε πρόσληψη στις 14/11!Δεν θα έπρεπε να πάρω περισσότερα εφόσον πέρυσι δούλευα κανονικά όλη τη χρονιά ΑΚΩ;Ξέρω ότι θα πάρω και ένα ποσό από τον ΟΑΕΔ!!!Μα 18 ευρώ; Έχω μείνει να το κοιτάω χωρίς να το πιστεύω!!!
Παράθεση από: pde86 στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 10:05:51 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 09:47:08 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 09:36:35 pmTελικά είναι στάνταρ αυτό; το οτι δεν πληρώνεται ούτε καν το μεταπτυχιακό ούτε η προυπηρεσία;Πιο στάνταρ δεν γίνεται. Το μεταπτυχιακό σε εντάσσει στον Ε βαθμό ή διαφορετικά, σε δίνει 2 χρόνια 'προβάδισμα'Εσυ είδες στην αναλυτική μισθοδοσίας με το ενιαιο μισθολογιο να σε εντασσει στον Ε βαθμό;Εμένα όχι και θα ήθελα να το ξερω για να κάνω ένσταση.Ν.4024/2011'Αρθρο 6, παρ.4: 'Οι κάτοχοι αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού....κατατάσσονται ως δόκιμοι στον βαθμό Ε'Άρθρο 28 (Μεταβατικές διατάξεις) παρ.1: " Για τους κατόχους μεταπτυχιακού.... αφαιρούνται 2 έτη"Προσωπικά δεν έχω μεταπτυχιακό αλλά 3+ χρόνια προϋπηρεσίας οπότε και κατατάχθηκα στον Ε βαθμό
Με μεταπτυχιακό αλλά μόνο 5 μήνες πραγματική προϋπηρεσία πάλι στο ΣΤ θα καταταχθώ? Το Ε είναι για πάνω από 3 χρόνια προϋπηρεσία ή πάνω από δύο?
Εγω με 10 μηνες προυπηρεσία και μεταπτυχιακό έπρεπε λοιπόν να μπω στον Ε.Παρόλα αυτά μπήκα στον ΣΤ.Τι πρεπει να κάνω τωρα εγώ γι'αυτο;Η προυπηρεσία μας μετράει μέχρι και σήμερα;
ΠαράθεσηΕγω με 10 μηνες προυπηρεσία και μεταπτυχιακό έπρεπε λοιπόν να μπω στον Ε.Παρόλα αυτά μπήκα στον ΣΤ.Τι πρεπει να κάνω τωρα εγώ γι'αυτο;Η προυπηρεσία μας μετράει μέχρι και σήμερα;έχεις 10 μήνες + 2χρόνια ή 24 μηνες= 34 μηνες... Αρα για να πας στο Ε χρειαζεται να συγκεντρωσεις 36 μηνες... Δηλαδή σε 2 μήνες θα μπεις στο Ε.
Παράθεση από: loella στις Δεκεμβρίου 17, 2011, 09:01:33 amΜε μεταπτυχιακό αλλά μόνο 5 μήνες πραγματική προϋπηρεσία πάλι στο ΣΤ θα καταταχθώ? Το Ε είναι για πάνω από 3 χρόνια προϋπηρεσία ή πάνω από δύο?Για να πάς από το ΣΤ στο Ε χρειάζονται 36 μηνες ή 3 χρόνια.. Άρα με 5 μηνες και 2 χρονια bonus απο το μεταπτυχιακό έχεις 29 μηνες. υπολείπονται άλλοι 7 μήνες για να πας στο Ε.
Καλημερα. Μπηκε σε ολους το δωρο; Χθες βραδυ πηγα στη τραπεζα και δεν ειχε περαστει. Λετε να μπηκε στον περσινο λογαριασμο; Στην ιδια διευθυνση ημουν και περυσι αλλα φετος εδωσα αλλο λογαριασμο. Για
Παράθεση από: manosmc στις Δεκεμβρίου 17, 2011, 12:31:58 pmΠαράθεσηΕγω με 10 μηνες προυπηρεσία και μεταπτυχιακό έπρεπε λοιπόν να μπω στον Ε.Παρόλα αυτά μπήκα στον ΣΤ.Τι πρεπει να κάνω τωρα εγώ γι'αυτο;Η προυπηρεσία μας μετράει μέχρι και σήμερα;έχεις 10 μήνες + 2χρόνια ή 24 μηνες= 34 μηνες... Αρα για να πας στο Ε χρειαζεται να συγκεντρωσεις 36 μηνες... Δηλαδή σε 2 μήνες θα μπεις στο Ε.Ευχαριστώ για την απάντηση.Αρα όσοι έχουν μεταπτυχιακό δεν μπαίνουν αυτόματα στον Ε βαθμό όπως γραφτηκε παραπανω;Ο νόμος έτσι γράφει αλλά απ'οσο διαβάζω θέλει 36 μήνες προυπηρεσία.Σε 2 μήνες που θα έχω 36 θα αλλάξω βαθμό άρα;
Παράθεση από: evievi στις Δεκεμβρίου 17, 2011, 12:49:00 pmΚαλημερα. Μπηκε σε ολους το δωρο; Χθες βραδυ πηγα στη τραπεζα και δεν ειχε περαστει. Λετε να μπηκε στον περσινο λογαριασμο; Στην ιδια διευθυνση ημουν και περυσι αλλα φετος εδωσα αλλο λογαριασμο. Για