0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι ποσο δωρο πηρατε?Ειμαι ακω α φασης και εχω υπολογισει οτι πηρα 240 ευρω απο αναληψη που εκανα σε ατμ.
Ο νόμος δεν γράφει οτι όποιος έχει μεταπτυχιακό μπαίνει αυτομάτως στο Ε. απλά σου δίνει ενα bonus 24 μηνών επιπλέον της πραγματικης σου προυπηρεσίας..Για παράδειγμα εαν κάποιος έχει 0 προυπηρεσία και έχει μεταπτυχιακό θα παίρνει τα ίδια λεφτά με κάποιον που δεν έχει μεταπτυχιακό και ας έχει και 30 μηνες... Και οι δυο τους θα είναι ΣΤ... Όποιος βγάζει άθροισμα 36 μήνες ή 3 χρόνια τότε πάει στο Ε.
ρε παιδιά τότε γιατί ο Γιάννης Μπαλάγκας γράφει 1-2 χρόνια προϋπηρεσίας είσαι στην κατηγορία ΣΤ;; Έτσι όπως τα λέτε θα έπρεπε να γράφει απο 0-2 χρόνια είσαι στην κατηγορία ΣΤ. Όταν έχεις 5 μήνες προϋπηρεσία σε ποια κατηγορία είσαι;; Σίγουρα όχι στην 1-2 έτσι όπως τα λέτε. Σύμφωνα με αυτά που περιγράφετε (27 μήνες για παράδειγμα είσαι ακόμα στην κατηγορία 1-2) τότε με 5 μήνες μάλλον δεν υπάρχει κατηγορία για σένα. Όπως έγραψε κάποιος συνάδελφος παραπάνω, αν τα μιλάει τα ελληνικά ο Μπαλάγκας (δεν εννοείται εδώ ο πρωθυπουργός της χώρας δεν τα μιλούσε - χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω τον άνθρωπο, για να κάνω το σχήμα του λόγου μιλάω με αυτό το ύφος), ότσν ξεπερνάς τους 24 μήνες έστω και μια μέρα θα πρέπει να ανήκεις στην κατηγορία Ε.
Παράθεση από: manosmc στις Δεκεμβρίου 17, 2011, 05:40:07 pmΟ νόμος δεν γράφει οτι όποιος έχει μεταπτυχιακό μπαίνει αυτομάτως στο Ε. απλά σου δίνει ενα bonus 24 μηνών επιπλέον της πραγματικης σου προυπηρεσίας..Για παράδειγμα εαν κάποιος έχει 0 προυπηρεσία και έχει μεταπτυχιακό θα παίρνει τα ίδια λεφτά με κάποιον που δεν έχει μεταπτυχιακό και ας έχει και 30 μηνες... Και οι δυο τους θα είναι ΣΤ... Όποιος βγάζει άθροισμα 36 μήνες ή 3 χρόνια τότε πάει στο Ε.Οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι με μεταπτυχιακό πάνε κατευθείαν στον Ε βαθμό.Οι ήδη υπηρετούντες παίρνουν μία προσαύξηση 2 ετών
Παράθεση από: goj στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 11:10:32 amρε παιδιά τότε γιατί ο Γιάννης Μπαλάγκας γράφει 1-2 χρόνια προϋπηρεσίας είσαι στην κατηγορία ΣΤ;; Έτσι όπως τα λέτε θα έπρεπε να γράφει απο 0-2 χρόνια είσαι στην κατηγορία ΣΤ. Όταν έχεις 5 μήνες προϋπηρεσία σε ποια κατηγορία είσαι;; Σίγουρα όχι στην 1-2 έτσι όπως τα λέτε. Σύμφωνα με αυτά που περιγράφετε (27 μήνες για παράδειγμα είσαι ακόμα στην κατηγορία 1-2) τότε με 5 μήνες μάλλον δεν υπάρχει κατηγορία για σένα. Όπως έγραψε κάποιος συνάδελφος παραπάνω, αν τα μιλάει τα ελληνικά ο Μπαλάγκας (δεν εννοείται εδώ ο πρωθυπουργός της χώρας δεν τα μιλούσε - χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω τον άνθρωπο, για να κάνω το σχήμα του λόγου μιλάω με αυτό το ύφος), ότσν ξεπερνάς τους 24 μήνες έστω και μια μέρα θα πρέπει να ανήκεις στην κατηγορία Ε.Kι εγώ αυτό έχω καταλάβει.Μετά τα 2 χρόνια,πας στον Ε.
Παράθεση από: geok_salonika στις Δεκεμβρίου 17, 2011, 09:53:59 pmΠαράθεση από: manosmc στις Δεκεμβρίου 17, 2011, 05:40:07 pmΟ νόμος δεν γράφει οτι όποιος έχει μεταπτυχιακό μπαίνει αυτομάτως στο Ε. απλά σου δίνει ενα bonus 24 μηνών επιπλέον της πραγματικης σου προυπηρεσίας..Για παράδειγμα εαν κάποιος έχει 0 προυπηρεσία και έχει μεταπτυχιακό θα παίρνει τα ίδια λεφτά με κάποιον που δεν έχει μεταπτυχιακό και ας έχει και 30 μηνες... Και οι δυο τους θα είναι ΣΤ... Όποιος βγάζει άθροισμα 36 μήνες ή 3 χρόνια τότε πάει στο Ε.Οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι με μεταπτυχιακό πάνε κατευθείαν στον Ε βαθμό.Οι ήδη υπηρετούντες παίρνουν μία προσαύξηση 2 ετώνΜπορείς να μου πεις που το διάβασες αυτό? Γιατί εγώ νόμιζα ότι θέλει μεταπτυχιακο+ 1 χρονο προϋπηρεσίας για να πας στον βαθμό Ε. (για αναπληρωτές μιλάω)
Μα στο προηγούμενο post κιόλας ειπώθηκε ότι από τρία χρόνια και πάνω πάμε το Ε.... Τι ισχύει τελικά?
Παράθεση από: loella στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 03:39:29 pmΜα στο προηγούμενο post κιόλας ειπώθηκε ότι από τρία χρόνια και πάνω πάμε το Ε.... Τι ισχύει τελικά?Επαναλαμβάνω τι ισχύει για τους μόνιμους:Οι ήδη υπηρετούντες θέλουν 3 χρόνια να πάνε στον Ε ή 1 χρόνο + μεταπτυχιακό.Οι νεοπροσλαμβανόμενοι από 1/11/2011 θέλουν 2 χρόνια ή μεταπτυχιακό για α πάνε στον Ε