*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 603689 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #994 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 08:21:03 pm »
Συναδελφοι ποσο δωρο πηρατε?Ειμαι ακω α φασης και εχω υπολογισει οτι πηρα 240 ευρω απο αναληψη που εκανα σε ατμ.
Eγώ τα υπολόγισα 285.Αλλά χωρίς μισθοδοτικό σημείωμα,δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς.Επίσης γιατί δεν έχει μπει το δώρο που μας αναλογεί από την περυσινή διεύθυνση;(α φάση κι εγώ)
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:18:59 »

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #995 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 08:36:47 pm »
Εγώ είμαι ακω της β φάσης και πήρα 104 ευρώ δώρο όσα ακριβώς μου είχαν πει από την πρωτοβάθμια ότι θα πάρουμε.

Αποσυνδεδεμένος miler

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Παλι απο την αρχη.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #996 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 08:48:56 pm »
Μην ξεχάσετε να ευχαριστησετε την κυβέρνηση για το δώρο !!!

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #997 στις: Δεκεμβρίου 17, 2011, 09:53:59 pm »

Ο νόμος δεν γράφει οτι όποιος έχει μεταπτυχιακό μπαίνει αυτομάτως στο Ε. απλά σου δίνει ενα bonus 24 μηνών επιπλέον της πραγματικης σου προυπηρεσίας..
Για παράδειγμα εαν κάποιος έχει 0 προυπηρεσία και έχει μεταπτυχιακό θα παίρνει τα ίδια λεφτά με κάποιον που δεν έχει μεταπτυχιακό και ας έχει και 30 μηνες... Και οι δυο τους θα είναι ΣΤ... Όποιος βγάζει άθροισμα 36 μήνες ή 3 χρόνια τότε πάει στο Ε.

Οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι με μεταπτυχιακό πάνε κατευθείαν στον Ε βαθμό.

Οι ήδη υπηρετούντες παίρνουν μία προσαύξηση 2 ετών
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:18:59 »

Αποσυνδεδεμένος goj

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #998 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 11:10:32 am »
ρε παιδιά τότε γιατί ο Γιάννης Μπαλάγκας γράφει 1-2 χρόνια προϋπηρεσίας είσαι στην κατηγορία ΣΤ;; Έτσι όπως τα λέτε θα έπρεπε να γράφει απο 0-2 χρόνια είσαι στην κατηγορία ΣΤ. Όταν έχεις 5 μήνες προϋπηρεσία σε ποια κατηγορία είσαι;; Σίγουρα όχι στην 1-2 έτσι όπως τα λέτε. Σύμφωνα με αυτά που περιγράφετε (27 μήνες για παράδειγμα είσαι ακόμα στην κατηγορία 1-2) τότε με 5 μήνες μάλλον δεν υπάρχει κατηγορία για σένα. Όπως έγραψε κάποιος συνάδελφος παραπάνω, αν τα μιλάει τα ελληνικά ο Μπαλάγκας (δεν εννοείται εδώ ο πρωθυπουργός της χώρας δεν τα μιλούσε - χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω τον άνθρωπο, για να κάνω το σχήμα του λόγου μιλάω με αυτό το ύφος), ότσν ξεπερνάς τους 24 μήνες έστω και μια μέρα θα πρέπει να ανήκεις στην κατηγορία Ε.
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες της Παιδείας - Προεκλογική εκστρατεία ΠΑΣΟΚ 1981

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #999 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 11:30:28 am »
ρε παιδιά τότε γιατί ο Γιάννης Μπαλάγκας γράφει 1-2 χρόνια προϋπηρεσίας είσαι στην κατηγορία ΣΤ;; Έτσι όπως τα λέτε θα έπρεπε να γράφει απο 0-2 χρόνια είσαι στην κατηγορία ΣΤ. Όταν έχεις 5 μήνες προϋπηρεσία σε ποια κατηγορία είσαι;; Σίγουρα όχι στην 1-2 έτσι όπως τα λέτε. Σύμφωνα με αυτά που περιγράφετε (27 μήνες για παράδειγμα είσαι ακόμα στην κατηγορία 1-2) τότε με 5 μήνες μάλλον δεν υπάρχει κατηγορία για σένα. Όπως έγραψε κάποιος συνάδελφος παραπάνω, αν τα μιλάει τα ελληνικά ο Μπαλάγκας (δεν εννοείται εδώ ο πρωθυπουργός της χώρας δεν τα μιλούσε - χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω τον άνθρωπο, για να κάνω το σχήμα του λόγου μιλάω με αυτό το ύφος), ότσν ξεπερνάς τους 24 μήνες έστω και μια μέρα θα πρέπει να ανήκεις στην κατηγορία Ε.
Kι εγώ αυτό έχω καταλάβει.Μετά τα 2 χρόνια,πας στον Ε.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1000 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 01:09:13 pm »

Ο νόμος δεν γράφει οτι όποιος έχει μεταπτυχιακό μπαίνει αυτομάτως στο Ε. απλά σου δίνει ενα bonus 24 μηνών επιπλέον της πραγματικης σου προυπηρεσίας..
Για παράδειγμα εαν κάποιος έχει 0 προυπηρεσία και έχει μεταπτυχιακό θα παίρνει τα ίδια λεφτά με κάποιον που δεν έχει μεταπτυχιακό και ας έχει και 30 μηνες... Και οι δυο τους θα είναι ΣΤ... Όποιος βγάζει άθροισμα 36 μήνες ή 3 χρόνια τότε πάει στο Ε.

Μπορείς να μου πεις που το διάβασες αυτό? Γιατί εγώ νόμιζα ότι θέλει μεταπτυχιακο+ 1 χρονο προϋπηρεσίας για να πας στον βαθμό Ε. (για αναπληρωτές μιλάω)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2011, 01:11:32 pm από loella »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1001 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 01:17:58 pm »
Kι εγώ αυτό έχω καταλάβει.Μετά τα 2 χρόνια,πας στον Ε.

Ο Μπαλάγκας αναφέρεται σε συμπληρωμένα έτη!

Άρα για να εισαχθεί κάποιος στον Ε πρέπει να έχει συμπληρώσει 3 χρόνια.

Αυτό πιστεύω εγώ για να υπάρξει εναρμόνηση με την μετέπειτα μονιμοποίηση...

Παραμένει όμως το ερώτημα του goj αναπάντητο: Και αν δεν συμπλήρωσε ούτε ένα έτος τι ισχύει;
Πρόκειται περί λάθους και αντί 0-2 γράφτηκε 1-2 ή πρόκειται να ισχύσει κάτι διαφορετικό για τους αναπληρωτές που δεν συμπλήρωσαν ένα έτος προϋπηρεσίας και ο Μπαλάγκας που δεν γνώριζε όταν σύνταξε τον πίνακα το άφησε κενό;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2011, 01:21:13 pm από sikat »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1002 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 02:27:20 pm »

Μπορείς να μου πεις που το διάβασες αυτό? Γιατί εγώ νόμιζα ότι θέλει μεταπτυχιακο+ 1 χρονο προϋπηρεσίας για να πας στον βαθμό Ε. (για αναπληρωτές μιλάω)

Γιατί απορείς; Ισχύει κάτι διαφορετικό για τους αναπληρωτές; Το πιο πιθανό είναι να ισχύει/ισχύσει ότι και για τους μόνιμους άρα ο geok_salonika έχει δίκιο..

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1003 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 03:39:29 pm »
Μα στο προηγούμενο post κιόλας ειπώθηκε ότι από τρία χρόνια και πάνω πάμε το Ε.... Τι ισχύει τελικά????

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1004 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 03:41:20 pm »

Δεν ξέρω τι ισχύει ακριβώς για τους αναπληρωτές.

Αυτό που ανέφερα ισχύει γι'αυτούς που θα διοριστούν από 1/11/2011 κι εφεξής. Είναι στο άρθρο 6, παρ. 4, υποπαράγραφος 2 του Ν.4024/2011 ( http://www.ikanews.gr/arxeia/ypallilikos%20kodikas/N.4024-2011.pdf )
Κάθε εμπόδιο για καλό...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1005 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 03:44:51 pm »
Μα στο προηγούμενο post κιόλας ειπώθηκε ότι από τρία χρόνια και πάνω πάμε το Ε.... Τι ισχύει τελικά????

Επαναλαμβάνω τι ισχύει για τους μόνιμους:

Οι ήδη υπηρετούντες θέλουν 3 χρόνια να πάνε στον Ε ή 1 χρόνο + μεταπτυχιακό.

Οι νεοπροσλαμβανόμενοι από 1/11/2011 θέλουν 2 χρόνια ή μεταπτυχιακό για α πάνε στον Ε
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1006 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 08:25:14 pm »

Επαναλαμβάνω τι ισχύει για τους μόνιμους:

Οι ήδη υπηρετούντες θέλουν 3 χρόνια να πάνε στον Ε ή 1 χρόνο + μεταπτυχιακό.

Οι νεοπροσλαμβανόμενοι από 1/11/2011 θέλουν 2 χρόνια ή μεταπτυχιακό για α πάνε στον Ε

Υπάρχει κάποιος με μεταπτυχιακό και κάτω από 12 μήνες προυπηρεσια που να έχει μπει στον Ε βαθμό?
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος LabBook

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1007 στις: Δεκεμβρίου 19, 2011, 12:09:32 am »
Την Παρασκευή υπέγραψα σύμβαση ΑΜΩ με 11 ώρες 7 μήνες προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό και μου έγραφε μικτά 500 ευρώ (όποιος θέλει δανεικά, εδώ είμαι!!!!!!!!!!!!!!).  Ζήτησα και μια κατάσταση μισθοδοσίας και έγραφε κλιμάκιο ΣΤ.  Οι κρατήσεις των αναπληρωτών εντελώς πληροφοριακά είναι 16,5% για ασφαλιστικές εισφορές και 1% για τον ΟΑΕΔ.

Ρώτησα την κοπέλα για το μεταπτυχιακό και μου είπε ότι το επίδομα για μεταπτυχιακό ίσχυε μέχρι τον Οκτώβρη, όπως και το επίδομα γάμου.  Πλέον δεν θα δίνεται κάτι στο μισθό για μεταπτυχιακό, αλλά στους μόνιμους θα δίνει 2 χρόνια προϋπηρεσίας... Και bonus για όταν θα θέλουμε να γίνουμε διευθυντές  :o !!!   Την ρώτησα αν θα μπουν όλοι οι αναπληρωτές στο ΣΤ και η απάντηση ήταν ΝΑΙ!

Επίσης, απογραφή δεν χρειάζεται να κάνουμε, την κάνουν από τη μηχανογράφηση του γραφείου.

Για Πειραιά οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ θα πληρώνονται περίπου 6-7 κάθε μήνα... Αυτά!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144