0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ks10 στις Δεκεμβρίου 21, 2011, 10:46:44 amΚαλημέρα! Οι αμω πληρώνονται σύμφωνα με τις ώρες που δουλέυουν ή παίρνουν έτσι κι αλλιώς τα χρήματα των 15 ωρών?Πληρώνονται σύμφωνα με τις ώρες που δουλεύουν. Π.χ. Καθηγητής πληροφορικής ΑΜΩ με 12 ώρες την εβδομάδα, πληρώνεται τα 12/21 του ΑΚΩ αν διδάσκει στη δευτεροβάθμια ή τα 12/24 του ΑΚΩ αν δουλεύει στην πρωτοβάθμια.
Καλημέρα! Οι αμω πληρώνονται σύμφωνα με τις ώρες που δουλέυουν ή παίρνουν έτσι κι αλλιώς τα χρήματα των 15 ωρών?
Παράθεση από: Lasid στις Δεκεμβρίου 21, 2011, 11:32:12 amΠαράθεση από: ks10 στις Δεκεμβρίου 21, 2011, 10:46:44 amΚαλημέρα! Οι αμω πληρώνονται σύμφωνα με τις ώρες που δουλέυουν ή παίρνουν έτσι κι αλλιώς τα χρήματα των 15 ωρών?Πληρώνονται σύμφωνα με τις ώρες που δουλεύουν. Π.χ. Καθηγητής πληροφορικής ΑΜΩ με 12 ώρες την εβδομάδα, πληρώνεται τα 12/21 του ΑΚΩ αν διδάσκει στη δευτεροβάθμια ή τα 12/24 του ΑΚΩ αν δουλεύει στην πρωτοβάθμια.Lasid δε νομίζω ότι καταλαβες σωστα την ερωτηση. Δεν εννοεί αν πληρώνονται αναλογικά με το ωράριο του πλήρους αλλά αν πληρώνονται σαν ωρομίσθιοι ανάλογα με τις ώρες που έκαναν κάθε μήνα. Αν αυτό εννοείς ks10 όχι βέβαια, πληρωνόμαστε σταθερό ποσό κάθε μήνα ανεξάρτητα από το αν συμπληρώνονται 15* 4=60 ώρες ή όχι. Αν βεβαια λείψεις με δική σου υπαιτιότητα από το σχολείο αφαιρείται απλά η συγκεκριμένη μέρα
Το διαβάσατε αυτό για τις οργανικές στα δημοτικά;;; http://www.pde.gr/index.php?page=3781Γιατί αναφέρει μόνο τους ΠΕ19 ;;;
Παράθεση από: goj στις Δεκεμβρίου 22, 2011, 06:02:20 pm Το διαβάσατε αυτό για τις οργανικές στα δημοτικά;;; http://www.pde.gr/index.php?page=3781Γιατί αναφέρει μόνο τους ΠΕ19 ;;;Γιατί αυτή είναι η ονομασία του κλάδου. Έχεις δει στο e-aitisi κλάδο ΠΕ20?
Έχει κάποιος νεωτερα για τους αναπληρωτες και την κατάταξή τους;Μέχρι στιγμης συγκεκριμένα για τους ειδικής αγωγης κανονικου ωραρίου βθμια ΕΣΠΑ ο μισθός κυμαίνεται από 780 και πάνω είτε έχεις μεταπτυχιακό είτε όχι.Ξέρει κάποιος κάτι σχετικό;
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ΑΜΩ (14 ώρες) Ειδικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια. Με μεταπτυχιακό και επίδομα παραμεθωρίου παρακαλώ, ενημερώθηκα ότι για τον Δεκέμβρη μου αντιστοιχεί το αστρονομικό ποσό των 632 ευρώ!Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την άδεια άνευ αποδοχών καθώς δεν δουλέυω στο νομό της μόνιμης κατοικίας μου. Ξέρει κανείς πληροφορίες σχετικές με αυτού του είδους την άδεια;