*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 602473 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #1120 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 12:49:33 pm »
και εγω Δ αθηνας ειμαι αναπληρωτρια,αλλα σημερα μου ειπαν οτι θα πληρωθουμε την παρασκευη!!!!γιατι λετε για 16???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:32:35 »

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1121 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 01:59:26 pm »
Αυτό που δεν έχω αντιληφθεί είναι το πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο θα πάρει τόσες μέρες να επιλυθεί.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1122 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 02:31:01 pm »
Στις 3 Νοεμβρίου έγραψα αυτό:
Συνάδελφος, που έτυχε να υπηρετεί φέτος στην ίδια θέση με πέρυσι, είναι 150 μείον,λόγω της περικοπής του κινήτρου απόδοσης κατά 50%, της εισφοράς υπέρ ΟΑΕΔ και της μείωσης του αφορολόγητου.

Άλλη μία διαφορά σε σχέση με πέρυσι η αλλαγή ΜΚ και η οδηγία να πληρώνονται όλοι οι αναπληρωτές με το εισαγωγικό κλιμάκιο ΜΚ18.

http://www.pde.gr/index.php?topic=24567.msg529408#msg529408

Σήμερα η ίδια συνάδελφος είδε το μισθό Δεκεμβρίου.
Η μείωση είναι πλέον στα 400 ευρώ σε σχέση με πέρυσι.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος lkt

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1123 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 02:37:16 pm »
Αυτό που δεν έχω αντιληφθεί είναι το πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο θα πάρει τόσες μέρες να επιλυθεί.
Μήπως το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν τα χρήματα έγκαιρα; Και φυσικά όπως πάντα τα προβλήματα αφορούν τους πάσης φύσεως συμβασιούχους και ποτέ τους μόνιμους. Οι συμβασιούχοι που εργάζονται οι περισσότεροι μακριά από τα σπίτια τους μόνο για 7-9 μήνες δεν χρειάζεται να πληρώνονται στην ώρα τους. Δεν έχουν ανάγκες. Κι αν περίμενες να πληρώσεις με αυτά τα χρήματα π.χ. τα τέλη κυκλοφορίας, δεν πειράζει, πλήρωσε τα διπλάσια την άλλη εβδομάδα. Καλά να μας κάνουν αφού κοιμόμαστε και δεν τους έχουμε πάρει με τις πέτρες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:32:35 »

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1124 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 02:44:14 pm »
Α Αθήνας την Παρασκευή ή τη Δευτέρα, λόγω προβλήματος στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (νομίζω υπήρξε μια ασυνεννοησία με το Υπουργείο Παιδείας), όπως ενημερώθηκα από τη μηχανογράφηση, αναφέρομαι στους αναπληρωτές.Και θα πληρωθούμε σύμφωνα  με το παλιό μισθολόγιο όπως μου είπαν!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2012, 02:46:38 pm από adigoni »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1125 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 02:57:07 pm »

Επικαλούνται τεχνικούς λόγους, έτσι αόριστα.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1126 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 03:54:02 pm »

Επικαλούνται τεχνικούς λόγους, έτσι αόριστα.

Ας ελπίσουμε ότι είναι αυτό και όχι κάτι πιο σοβαρό...

Αποσυνδεδεμένος minus03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1127 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 03:58:18 pm »
και βεβαια περιττο να πουμε οτι οπως λεει το Εθνος σημερα ,για τις διαφορες αλλαγες που σχεδιαζουν, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπαρχει καμια ρυθμιση προς το ευνοικο για τους αναπληρωτες...ενω για τους μονιμους (και ορθως βεβαια), σχεδιαζεται η καταργηση της τριετιας...αυτααα...αντε να μην πω καμια βαρια κουβεντα ,αλλα πολυ βαρια ομως...παιδια ενος κατωτερου θεου...ευτυχως που εχουμε την ΟΛΜΕ και την ΠΕΑ που μαχονται για εμας...α καλο ε; ΟΥΣΤ !

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1128 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 04:08:54 pm »
και στην Πρέβεζα οι αναπληρωτές παραμένουμε απλήρωτοι για το μήνα Δεκέμβριο! Το πρόβλημα είναι στην ΕΑΠ (ενιαία αρχή πληρωμών). Το αποκαλούν τεχνικό. το τεράστιο πρόβλημα επιβίωσής μας που προκύπτει απο τις πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις μας (π.χ. ενοίκιο κ.τ.λ.) πως πρέπει να το ονομάσουμε εμεις; ούτε λεφτά για τη μετακίνησή μας προς το σχολείο δεν έχουμε.

Θ. Διαμάντης, Πρέβεζα

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #1129 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 04:12:49 pm »
φιλη μου παντως στην αρκαδια πληρωθηκε....και εκει πληρωνονται καθε πρωτη του μηνος..οπως πληρωνομουν και εγω μεχρι περσι........στα αλλα μερη της ελλαδος δεν ξερω γιατι δεν μας πληρωσαν.......τα νευρα μου

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1130 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 06:32:22 pm »
Να κάνω εγώ τη χαζή ερωτησούλα..Ωραία..πληρωνόμαστε ΚΑΙ Δεκέμβριο με το παλιό μισθολόγιο..Ιανουάριο και έπειτα τι να περιμένουμε??? Λογικά ο μισθός θα είναι 900 κάτι. Εάν κρατήσουν αναδρομικές κρατήσεις από πιο μήνα θα τις κρατήσουν??? Από το μήνα που πιάσαμε δουλειά??????Δηλαδή -200 ευρό για Νοέμβριο (μισθός Ιανουαρίου 900-200=700, -200 για Δεκέμβριο , μισθός Φεβρουαρίου 900-200=700)??? Έτσι πάει???? Αχ σας παρακαλώ βοηθήστε μια εξουθενωμένη ξανθιά (φυσική όμως ;D) συνάδελφο....!!!!! Δεν καταλαβαίνω τίποτε.... :'(

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1131 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 07:12:08 pm »
Να κάνω εγώ τη χαζή ερωτησούλα..Ωραία..πληρωνόμαστε ΚΑΙ Δεκέμβριο με το παλιό μισθολόγιο..Ιανουάριο και έπειτα τι να περιμένουμε??? Λογικά ο μισθός θα είναι 900 κάτι. Εάν κρατήσουν αναδρομικές κρατήσεις από πιο μήνα θα τις κρατήσουν??? Από το μήνα που πιάσαμε δουλειά??????Δηλαδή -200 ευρό για Νοέμβριο (μισθός Ιανουαρίου 900-200=700, -200 για Δεκέμβριο , μισθός Φεβρουαρίου 900-200=700)??? Έτσι πάει???? Αχ σας παρακαλώ βοηθήστε μια εξουθενωμένη ξανθιά (φυσική όμως ;D) συνάδελφο....!!!!! Δεν καταλαβαίνω τίποτε.... :'(

Για να σε βοηθήσω εγω που πληρωνομαι με το καινουριο εδω κ 2 μηνες να περιμενεις γυρω στα 850(το πολύ). Από κει και πέρα δεν ξερω τις κρατησεις που θα κάνουν αναδρομικά για όλους όσους πληρωνονται ακόμη με το παλιο.
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1132 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 07:43:48 pm »
και στην Πρέβεζα οι αναπληρωτές παραμένουμε απλήρωτοι για το μήνα Δεκέμβριο! Το πρόβλημα είναι στην ΕΑΠ (ενιαία αρχή πληρωμών). Το αποκαλούν τεχνικό. το τεράστιο πρόβλημα επιβίωσής μας που προκύπτει απο τις πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις μας (π.χ. ενοίκιο κ.τ.λ.) πως πρέπει να το ονομάσουμε εμεις; ούτε λεφτά για τη μετακίνησή μας προς το σχολείο δεν έχουμε.

Θ. Διαμάντης, Πρέβεζα
Δευτέρα θα πληρωθούμε.Κρατάνε επίτηδες τις μισθοδοσίες.Τέρμα η κοροϊδία.Ας πουν την αλήθεια.....Σε κάποιυς είπαν για Παρασκευή,αλλά δεν παίζει νομίζω...Να πάρουν τώρα θέση οι ομοσπονδίες.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Sp. Educator

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1133 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 10:28:06 pm »
φιλη μου παντως στην αρκαδια πληρωθηκε....και εκει πληρωνονται καθε πρωτη του μηνος..οπως πληρωνομουν και εγω μεχρι περσι........στα αλλα μερη της ελλαδος δεν ξερω γιατι δεν μας πληρωσαν.......τα νευρα μου
Αφού πληρώθηκε ας μας πει και πόσα πήρε!
Τουλάχιστον να ξέρουμε πόσο θα πάει το κουστούμι (εφόσον είναι αναπληρώτρια).
"Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες." (Bertrand Russell)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)