0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που δεν έχω αντιληφθεί είναι το πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο θα πάρει τόσες μέρες να επιλυθεί.
Παράθεση από: turtle στις Ιανουαρίου 11, 2012, 01:59:26 pmΑυτό που δεν έχω αντιληφθεί είναι το πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο θα πάρει τόσες μέρες να επιλυθεί.Επικαλούνται τεχνικούς λόγους, έτσι αόριστα.
Να κάνω εγώ τη χαζή ερωτησούλα..Ωραία..πληρωνόμαστε ΚΑΙ Δεκέμβριο με το παλιό μισθολόγιο..Ιανουάριο και έπειτα τι να περιμένουμε??? Λογικά ο μισθός θα είναι 900 κάτι. Εάν κρατήσουν αναδρομικές κρατήσεις από πιο μήνα θα τις κρατήσουν??? Από το μήνα που πιάσαμε δουλειά???Δηλαδή -200 ευρό για Νοέμβριο (μισθός Ιανουαρίου 900-200=700, -200 για Δεκέμβριο , μισθός Φεβρουαρίου 900-200=700) Έτσι πάει? Αχ σας παρακαλώ βοηθήστε μια εξουθενωμένη ξανθιά (φυσική όμως ) συνάδελφο....!!!!! Δεν καταλαβαίνω τίποτε....
και στην Πρέβεζα οι αναπληρωτές παραμένουμε απλήρωτοι για το μήνα Δεκέμβριο! Το πρόβλημα είναι στην ΕΑΠ (ενιαία αρχή πληρωμών). Το αποκαλούν τεχνικό. το τεράστιο πρόβλημα επιβίωσής μας που προκύπτει απο τις πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις μας (π.χ. ενοίκιο κ.τ.λ.) πως πρέπει να το ονομάσουμε εμεις; ούτε λεφτά για τη μετακίνησή μας προς το σχολείο δεν έχουμε. Θ. Διαμάντης, Πρέβεζα
φιλη μου παντως στην αρκαδια πληρωθηκε....και εκει πληρωνονται καθε πρωτη του μηνος..οπως πληρωνομουν και εγω μεχρι περσι........στα αλλα μερη της ελλαδος δεν ξερω γιατι δεν μας πληρωσαν.......τα νευρα μου