0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φιλη μου παντως στην αρκαδια πληρωθηκε....και εκει πληρωνονται καθε πρωτη του μηνος..οπως πληρωνομουν και εγω μεχρι περσι........στα αλλα μερη της ελλαδος δεν ξερω γιατι δεν μας πληρωσαν.......τα νευρα μου
Παράθεση από: fiona στις Ιανουαρίου 11, 2012, 04:12:49 pmφιλη μου παντως στην αρκαδια πληρωθηκε....και εκει πληρωνονται καθε πρωτη του μηνος..οπως πληρωνομουν και εγω μεχρι περσι........στα αλλα μερη της ελλαδος δεν ξερω γιατι δεν μας πληρωσαν.......τα νευρα μουΑφού πληρώθηκε ας μας πει και πόσα πήρε!Τουλάχιστον να ξέρουμε πόσο θα πάει το κουστούμι (εφόσον είναι αναπληρώτρια).
sp educator,η φιλη μου στην αρκαδια που εχει πληρωθει απο 1 γεναρη για δεκεμβρη,πληρωθηκε με το παλιο μισθολογιο...
Kαλησπέρα,Πριν τη νέα χρονιά μού είχαν πει από τη Διεύθυνση ότι δεν πρόκειται να πληρωθώ το μεταπτυχιακό μου γιατί έως τις 30/10/2011 είχα κλείσει 11 μήνες προϋπηρεσίας και μου υπολείπετο ένας μήνας για να κλείσω την τριετία με το προβάδισμα του μεταπτυχιακού (2 έτη + 1). Με τη νέα διάταξη για τον πλεονάζοντα χρόνο, καταλαβαίνετε αν αλλάζει κάτι; Και γενικά, έχετε ενημερωθεί πρόσφατα για το τι θα γίνει με μεταπτυχιακά/διδακτορικά; Επίσης, για το μήνα Δεκέμβριο ο μισθός μου ήταν 710 ευρώ (ΕΣΠΑ) και μου είπαν ότι θα μου πληρώσουν τα υπόλοιπα αρχές Γενάρη (180 ευρώ). Φυσικά δεν έχουν βάλει το υπόλοιπο. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Όσο για τις συμβάσεις, έχει κανείς υπογράψει καινούρια σύμβαση; Εγώ αρνήθηκα προς το παρόν γιατί δεν έχουν ξεκαθαριστεί πολλά θέματα. Εάν κάποιος έχει δει μια τέτοια σύμβαση, μπορεί να μας πει από πότε γράφει ότι ισχύει; Γιατί εάν έχει και αναδρομική ισχύ, τότε είναι παντελώς παράνομη.
Pde86, πέρυσι και φέτος έκανα ανάληψη Σεπτέμβρη, στην πρώτη φάση, 11 μήνες μού βγαίνουν, τους μετρήσαμε στη Διεύθυνση (τώρα έχω κλείσει χρόνο, αλλά εάν δεν υπάρξει νέα πρόβλεψη για το χρόνο προϋπηρεσίας + μεταπτυχιακό, θα παραμείνω στον ΣΤ). Γι’ αυτόν και πολλούς άλλους λόγους δεν πρόκειται να υπογράψω νέα σύμβαση, τουλάχιστον μέχρι να βγάλει κάποια ειδοποίηση ο Σύλλογος που ανήκω, ο οποίος είναι ενημερωμένος για το θέμα. Και ναι, μας κάλεσαν ήδη να υπογράψουμε νέες συμβάσεις ΕΣΠΑ, αλλά δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό από τη στιγμή που δεν έχουν λυθεί κάποια θέματα.