*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 602300 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nevel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #1134 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 10:34:37 pm »
φιλη μου παντως στην αρκαδια πληρωθηκε....και εκει πληρωνονται καθε πρωτη του μηνος..οπως πληρωνομουν και εγω μεχρι περσι........στα αλλα μερη της ελλαδος δεν ξερω γιατι δεν μας πληρωσαν.......τα νευρα μου
στην αρκαδια πληρωθηκε η πρωτοβαθμια νομιζω, η δευτεροβαθμια περιμενει ακομα (ΠΕ06 ΑΚΩ)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:19:11 »

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #1135 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 11:53:34 pm »
sp educator,η φιλη μου στην αρκαδια που εχει πληρωθει απο 1 γεναρη για δεκεμβρη,πληρωθηκε με το παλιο μισθολογιο...

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1136 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 01:22:24 am »
Και σε μένα ήρθε βεβαίωση αποδοχών για Δεκέμβριο και είναι με το παλιό.Δεν έχω πληρωθεί ακόμη βέβαια..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος goj

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1137 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 02:05:09 am »
φιλη μου παντως στην αρκαδια πληρωθηκε....και εκει πληρωνονται καθε πρωτη του μηνος..οπως πληρωνομουν και εγω μεχρι περσι........στα αλλα μερη της ελλαδος δεν ξερω γιατι δεν μας πληρωσαν.......τα νευρα μου
Αφού πληρώθηκε ας μας πει και πόσα πήρε!
Τουλάχιστον να ξέρουμε πόσο θα πάει το κουστούμι (εφόσον είναι αναπληρώτρια).
ναι ρε παιδιά πόσα πήρε;;; Θα μας πει ποτέ κάποιος κάτι υπεύθυνα;; άντε μας έχει αρρωστήσει αυτή η ιστορία!
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες της Παιδείας - Προεκλογική εκστρατεία ΠΑΣΟΚ 1981

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:19:11 »

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1138 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 07:11:50 am »
παιδιά εγώ βρίσκομαι στο νομό Ηλείας. Πληρωθήκαμε 1 του μηνός, ακόμα δεν αλλάξαμε κάτι, εμείς τουλ. 4η χρονιά αναπληρώτρια, προισταμένη στο νηπιαγωγείο, 1100 ευρώ, αλλά όταν μίλησα με το γραφείο μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει έρθει κάποιο χαρτί που να διευκρινίζει τι θα γίνει με μας. πάντως τα 1100 είναι λιγότερα από κεινα που έπαιρνα. δεν ξέρω εάν έχουν γίνει κάποιες κρατήσεις ή όχι άκομα.

Αποσυνδεδεμένος KAKTOS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1139 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 02:05:57 pm »
Ήλθε email στο σχολείο που είμαι :οι αναπληρωτές των Κυκλάδων πληρώνονται Δευτέρα 16/01/2012

Αποσυνδεδεμένος Sp. Educator

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1140 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 03:11:42 pm »
sp educator,η φιλη μου στην αρκαδια που εχει πληρωθει απο 1 γεναρη για δεκεμβρη,πληρωθηκε με το παλιο μισθολογιο...
Ευχαριστώ για την απάντηση Fiona και tzzz.
Συνοψίζω:
Περιμένουμε να πληρωθούμε γύρω στις 16/1
Από ό,τι καταλαβαίνω θα πληρωθούμε με το παλιό μισθολόγιο.
Αν είναι ελαφρώς μειωμένα θα είναι μάλλον από την αναπροσαρμογή των κρατήσεων που θα γίνουν λόγω της μείωσης του αφορολόγητου στις 5.000.
Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη τι θα γίνει με την ένταξη σε αντίστοιχους βαθμούς (παλιά ΜΚ) και αυτό αφορά τόσο τους έχοντες μεγάλη προϋπηρεσία όσο και τους έχοντες μεταπτυχιακά διπλώματα.

Αν κανείς κατάλαβε κάτι άλλο ας βοηθήσει την κατάσταση!
"Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες." (Bertrand Russell)

Αποσυνδεδεμένος Amedeus

• Πλήρες μέλος
  • Keep fighting!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1141 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 03:24:16 pm »
Ούτε στην Ημαθία πληρωθήκαμε ακόμα, αλλά δεν έχουμε και καμία ενημέρωση.
Δικαιοσύνη ἐστί τά ἑαυτοῦ πράττειν ἕκαστον καί μή πολυπραγμονεῖν.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1142 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 06:10:22 pm »
Oύτε Α' Αιτ/νίας.... :-[ Τρέχει ενοίκιο, λογαριασμοί, κινητά, ΔΕΗ, κοινόχρηστα, δάνεια ΚΤΛ-ΚΤΛ-ΚΤΛ....... :'( Δεν απειλούμε σαν τους Κινέζους ότι θα αυτοκτονήσουμε ομαδικά???? ::) ;D ;D..Μπα...αυτοί θα μας προτείνουν και τρόπους μπας και μας ξεφορτωθούν μια ώρα νωρίτερα..... :P

Αποσυνδεδεμένος Έλλη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1143 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 09:57:19 pm »

Kαλησπέρα,

Πριν τη νέα χρονιά μού είχαν πει από τη Διεύθυνση ότι δεν πρόκειται να πληρωθώ το μεταπτυχιακό μου γιατί έως τις 30/10/2011 είχα κλείσει 11 μήνες προϋπηρεσίας και μου υπολείπετο ένας μήνας για να κλείσω την τριετία με το προβάδισμα του μεταπτυχιακού (2 έτη + 1). Με τη νέα διάταξη για τον πλεονάζοντα χρόνο, καταλαβαίνετε αν αλλάζει κάτι; Και γενικά, έχετε ενημερωθεί πρόσφατα για το τι θα γίνει με μεταπτυχιακά/διδακτορικά;
Επίσης, για το μήνα Δεκέμβριο ο μισθός μου ήταν 710 ευρώ (ΕΣΠΑ) και μου είπαν ότι θα μου πληρώσουν τα υπόλοιπα αρχές Γενάρη (180 ευρώ). Φυσικά δεν έχουν βάλει το υπόλοιπο. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Όσο για τις συμβάσεις, έχει κανείς υπογράψει καινούρια σύμβαση; Εγώ αρνήθηκα προς το παρόν γιατί δεν έχουν ξεκαθαριστεί πολλά θέματα. Εάν κάποιος έχει δει μια τέτοια σύμβαση, μπορεί να μας πει από πότε γράφει ότι ισχύει; Γιατί εάν έχει και αναδρομική ισχύ, τότε είναι παντελώς παράνομη.

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1144 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 10:57:41 pm »
Δουλεύουμε εθελοντικά έτσι;;; Τα λαμόγιααα! Οι βουλευτές πληρώνονται;; Ο κος Παπαδήμος έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του;; Κάτι πρέπει να γίνει! Πού είναι αυτοί που μας εκπροσωπούν;; >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1145 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 11:24:24 pm »

Kαλησπέρα,

Πριν τη νέα χρονιά μού είχαν πει από τη Διεύθυνση ότι δεν πρόκειται να πληρωθώ το μεταπτυχιακό μου γιατί έως τις 30/10/2011 είχα κλείσει 11 μήνες προϋπηρεσίας και μου υπολείπετο ένας μήνας για να κλείσω την τριετία με το προβάδισμα του μεταπτυχιακού (2 έτη + 1). Με τη νέα διάταξη για τον πλεονάζοντα χρόνο, καταλαβαίνετε αν αλλάζει κάτι; Και γενικά, έχετε ενημερωθεί πρόσφατα για το τι θα γίνει με μεταπτυχιακά/διδακτορικά;
Επίσης, για το μήνα Δεκέμβριο ο μισθός μου ήταν 710 ευρώ (ΕΣΠΑ) και μου είπαν ότι θα μου πληρώσουν τα υπόλοιπα αρχές Γενάρη (180 ευρώ). Φυσικά δεν έχουν βάλει το υπόλοιπο. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Όσο για τις συμβάσεις, έχει κανείς υπογράψει καινούρια σύμβαση; Εγώ αρνήθηκα προς το παρόν γιατί δεν έχουν ξεκαθαριστεί πολλά θέματα. Εάν κάποιος έχει δει μια τέτοια σύμβαση, μπορεί να μας πει από πότε γράφει ότι ισχύει; Γιατί εάν έχει και αναδρομική ισχύ, τότε είναι παντελώς παράνομη.

Καλησπέρα Ελλη.
Εγω νομίζω πως έχω παρόμοια εμπειρία μιας και γω για το Δεκέμβριο πληρώθηκα γυρω στα 710+ευρώ (ΕΣΠΑ 80% του μισθού).
Για το μεταπτυχιακό και τα χρόνια προυπηρεσίας που μας δίνει δεν έχω  ιδέα διότι κανείς δεν ενημερώνει για το τι θα γίνει.Περιμένουν την εγκυκλιο για την αναγνωριση της προυπηρεσιας στους μεταπτυχιακούς. Τους 11 μήνες πώς τους υπολόγισες?Εγω μέχρι σημερα έχω 11 μηνες προυπηρεσία και μεταπτυχιακό με ημερομηνία αναληψης 10-10-11+8 μήνες από την προηγούμενη χρονιά.Νομίζω τους υπολογίζω σωστα.
Η καινούρια συμβαση από που προκύπτει; Υπέγραψα μία όταν με καλεσαν πρεπει να υπογραψουμε καινουρια;
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος Έλλη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1146 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 12:35:21 am »
Pde86, πέρυσι και φέτος έκανα ανάληψη Σεπτέμβρη, στην πρώτη φάση, 11 μήνες μού βγαίνουν, τους μετρήσαμε στη Διεύθυνση (τώρα έχω κλείσει χρόνο, αλλά εάν δεν υπάρξει νέα πρόβλεψη για το χρόνο προϋπηρεσίας + μεταπτυχιακό, θα παραμείνω στον ΣΤ). Γι’ αυτόν και πολλούς άλλους λόγους δεν πρόκειται να υπογράψω νέα σύμβαση, τουλάχιστον μέχρι να βγάλει κάποια ειδοποίηση ο Σύλλογος που ανήκω, ο οποίος είναι ενημερωμένος για το θέμα. Και ναι, μας κάλεσαν ήδη να υπογράψουμε νέες συμβάσεις ΕΣΠΑ, αλλά δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό από τη στιγμή που δεν έχουν λυθεί κάποια θέματα.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1147 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 09:50:21 am »
Pde86, πέρυσι και φέτος έκανα ανάληψη Σεπτέμβρη, στην πρώτη φάση, 11 μήνες μού βγαίνουν, τους μετρήσαμε στη Διεύθυνση (τώρα έχω κλείσει χρόνο, αλλά εάν δεν υπάρξει νέα πρόβλεψη για το χρόνο προϋπηρεσίας + μεταπτυχιακό, θα παραμείνω στον ΣΤ). Γι’ αυτόν και πολλούς άλλους λόγους δεν πρόκειται να υπογράψω νέα σύμβαση, τουλάχιστον μέχρι να βγάλει κάποια ειδοποίηση ο Σύλλογος που ανήκω, ο οποίος είναι ενημερωμένος για το θέμα. Και ναι, μας κάλεσαν ήδη να υπογράψουμε νέες συμβάσεις ΕΣΠΑ, αλλά δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό από τη στιγμή που δεν έχουν λυθεί κάποια θέματα.
Και μετά θα διατυπωθεί η γνωστή απειλή "όποιος δεν έχει υπογράψει καινούρια σύμβαση για το νέο μισθολόγιο, δεν θα πληρωθεί". Νομίζω ότι είναι αρκετά προβλέψιμα πια τα πράγματα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)