0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τα χρόνια που ως αναπληρώτρια γυρίζω στα σχολεία έχω καταλάβει πως για την ΟΛΜΕ και για την κ΄'αθε τοπική ΕΛΜΕ δεν υπάρχουμε. Σε κάθε απεργία βάζουν και το αίτημα για μαζικούς διορισμούς,έτσι να βρίσκεται, αλλά τίποτα επί της ουσίας. Όταν τους πειράξουντο μισθουλάκο τους και την καλοπέρασή τους θυμούνται να κάνουν απεργία και εμείς τρέχουμε να συνδράμουμε για τα δικά τους αιτήματα. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω αποκομίσει, γι' αυτό και τον τελευταίο χρόνο δε συμμετέχω σε καμία κινητοποίηση της ΟΛΜΕ. Και όσο για τις ΓΣ στις οποίες έχω παρευρεθεί, είναι ένα καραγκιοζιλίκη και μισό!!Προσωπική άποψη......
Απεργία και καθε μορφή κινητοποιήσεων... Συμφωνω, απλα η δικιά μου ενσταση ειναι οτι για την ολμε δεν υπαρχουμε, δυστυχώς... Ποτε δεν κυνηγησαν σαν πρωτο αιτημα το δικιο μας, αλλα παντα υπαρχουμε σαν συμπληρωμα στις ανακοινωσεις τους.Μακαρι να κανουν καμια συνελευση και να παμε μαζικα ωστε να ακουστουμε! Εστω σε καθε ελμε τοπικα. Αλλα η σταση τους μεχρι τωρα με κανει να αμφιβαλω ακομη και για το αν θα συγκαλεσουν ΓΣ για να μπορεσουμε να παμε. Εδω ουτε μια απλη επιστολή-ανακοινωση δε βγαλανε, που στο φιναλε ειναι και τσαμπα...
Ενημέρωση από την δευτεροβάθμια που είμαι οτι για τον μήνα Ιανουάριο θα πληρωθούμε και πάλι με το παλιό μισθολόγιο.
Παράθεση από: infinity_kos στις Ιανουαρίου 24, 2012, 04:56:57 pmΕνημέρωση από την δευτεροβάθμια που είμαι οτι για τον μήνα Ιανουάριο θα πληρωθούμε και πάλι με το παλιό μισθολόγιο.Φημολογείται οτι ο μισθός των αναπληρωτών δεν θα μειωθεί. Υπάρχει νομικό κώλυμα γιατί πρόκειται για συμβασιούχους κ όχι Δ.Υ.
Παράθεση από: marooned στις Ιανουαρίου 26, 2012, 03:53:47 pmΠαράθεση από: infinity_kos στις Ιανουαρίου 24, 2012, 04:56:57 pmΕνημέρωση από την δευτεροβάθμια που είμαι οτι για τον μήνα Ιανουάριο θα πληρωθούμε και πάλι με το παλιό μισθολόγιο.Φημολογείται οτι ο μισθός των αναπληρωτών δεν θα μειωθεί. Υπάρχει νομικό κώλυμα γιατί πρόκειται για συμβασιούχους κ όχι Δ.Υ.O νέος νόμος λέει ότι και οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου θα πληρώνονται όπως οι Δ.Υ.