0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
sish ακομα κι αν δεχτουμε οτι θα σου εξηγησουν το λογο που σου κρατησαν αναδρομικα το ποσο..εφοσον το ξαναλεω ακομα δεν εχουμε ενταχθει στο ενιαιο...εμεις οι αναπληρωτες... γιατι σου τα κρατησαν ολα;;;;Το ποσο δεν ειναι εφαπαξ...πρεπει να μοιραστει ισοποσα σε δοσεις...
Παράθεση από: dorant στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 12:30:48 pmsish ακομα κι αν δεχτουμε οτι θα σου εξηγησουν το λογο που σου κρατησαν αναδρομικα το ποσο..εφοσον το ξαναλεω ακομα δεν εχουμε ενταχθει στο ενιαιο...εμεις οι αναπληρωτες... γιατι σου τα κρατησαν ολα;;;;Το ποσο δεν ειναι εφαπαξ...πρεπει να μοιραστει ισοποσα σε δοσεις...τι να σου πω...εγώ χθες συγκεκριμένα πήρα 400 ευρώ ακριβώς...εξήγηση δεν μου έδωσαν απλά μου είπαν ότι έκοψαν όλα τα αναδρομικά...η συνάδελφος μου μάλιστα που είναι μόνιμη της είπαν ότι οι κρατήσεις για αυτούς έγιναν κανονικα με το νέο απο το Νοέμβριο. Οτι μου είπαν σας μεταφέρω!
Μέχρι και σήμερα στις διευθύνσεις δεν υπάρχει καμιά οδηγία για αλλαγή στον τρόπο πληρωμής των αναπληρωτών. Ως εκ τουτου εξακολουθούν και πληρώνουν με το παλιό και με αυτό μάλλον θα συνεχίσουν. Εξάλλου οι αναπληρωτές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο και για τους εσπα που ίσως οι συμβάσεις τους τροποποιήθηκαν.
και οχι μόνο αυτό. απο τα σημαντικότερα πράγματα που οι περισσότεροι αναπληρωτές πληρωθηκαν τον Δεκεμβριο και Ιανουαριο με το παλιό μισθολόγιο παίρνοντας πάνω από 1000 ευρω κατάφεραν με καλύτερη ευκολία να ξεπληρώσουν κανα χαράτσι, κανα τέλη κυκλοφορίας -ασφαλιστρα αυτοκινητου σε σχέση με τους αλλους που πληρωνονται ηδη 820 ευρω απο τον νοέμβρη. Δεν είναι και λίγο αυτό....
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους:οι αναπληρωτές το καλοκαίρι μένουν άνεργοι και ξαναπαίρνουν κανονικό μισθό-λέμε τώρα-5 μήνες μετά!Στην καλύτερη περίπτωση και αυτό αν δουλεύουν.Κανένας αναπληρωτής ως εκ τούτου δεν έπρεπε να ενταχθεί στο ενιαίο μισθολόγιο.Ούτε εσπα,ούτε τακτικού προϋπολογισμού.Από που κι ως πού;Εμείς θα απολυθούμε!Τι παραλογισμός είναι αυτός;Ήδη είμαστε μ.κ.18,ήδη έχουμε μειώσεις με την παρακράτηση φόρου,γύρω στα 150 κατά μέσο όρο ο καθένας,στους δε εσπα που δεν επιβαρύνουν και τον κρατικό προϋπολογισμό,πώς εφαρμόστηκε ήδη το ενιαίο;Θα σαλτάρουμε δηλαδή ομαδικά εδώ πέρα......Και γίνονται διαμάχες αν ο ένας μπήκε ήδη στο ενιαίο κι ο άλλος όχι;;;;;;;;Κανένας δεν έπρεπε να μπει.Είμαστε συμβασιούχοι και χωρίς προσμέτρηση προϋπηρεσίας πλέον...Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι σε όσους ήδη ίσχυσε το ενιαίο,να δώσουν αναδρομικά τα λεφτά που-παράνομα για μένα-παρακρατήθηκαν.Και αν ήθελαν να είναι δίκαιοι,ας έλεγαν από την αρχή,βασικός για όλους τους συμβασιούχους τα 850 και τέλος.Τι βλακείες και ανισότητες καλλιεργούν στον κλάδο;Είμαστε σοβαροί;Άντε με την κάθε ηλίθια κυβέρνηση και τις σκοπιμότητές της.Λαλήσαμε πια!
συμφωνω αλλα μια μικρη διορθωση δεν ειναι 350-400 επι 6 αλλα επι 3 καθως το εννιαιο ξεκινησε να ισχυει απο 1/11!!