*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 603634 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #1596 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 01:59:52 pm »
σημερα που μιλησα στην διευθυνση πρωτοβαθμιας που ανηκω η εκκαθαριστρια μου ειπε δεν υπαρχει καμια ενημερωση και οτι τους εχουν πει να πληρωνομαστε ολοι ασχετως προυπηρεσια με το κλιμακιο μκ18.δεν γνωριζε να μου απαντησει αν θα μας κανουν περικοπες αναδρομικα.
ομως εξακολουθουν να υπαρχουν μεγαλες μισθολογικες διαφορες αναμεσα στους αναπληρωτες μεσα στην ιδια διευθυνση παρολο που ειμαστε ολοι μκ18.
προσωπικα αυτο το μηνα πηρα 1066
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:06:43 »

Αποσυνδεδεμένος sish

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1597 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 02:04:13 pm »
sish ακομα κι αν δεχτουμε οτι θα σου εξηγησουν το λογο που σου κρατησαν αναδρομικα το ποσο..εφοσον το ξαναλεω ακομα δεν εχουμε ενταχθει στο ενιαιο...εμεις οι αναπληρωτες... γιατι σου τα κρατησαν ολα;;;;Το ποσο δεν ειναι εφαπαξ...πρεπει να μοιραστει ισοποσα σε δοσεις...
τι να σου πω...εγώ χθες συγκεκριμένα πήρα 400 ευρώ ακριβώς...εξήγηση δεν μου έδωσαν απλά μου είπαν ότι έκοψαν όλα τα αναδρομικά...η συνάδελφος μου μάλιστα που είναι μόνιμη της είπαν ότι οι κρατήσεις για αυτούς έγιναν κανονικα με το νέο απο το Νοέμβριο. Οτι μου είπαν σας μεταφέρω!

Αποσυνδεδεμένος sish

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1598 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 02:06:45 pm »
sish ακομα κι αν δεχτουμε οτι θα σου εξηγησουν το λογο που σου κρατησαν αναδρομικα το ποσο..εφοσον το ξαναλεω ακομα δεν εχουμε ενταχθει στο ενιαιο...εμεις οι αναπληρωτες... γιατι σου τα κρατησαν ολα;;;;Το ποσο δεν ειναι εφαπαξ...πρεπει να μοιραστει ισοποσα σε δοσεις...
τι να σου πω...εγώ χθες συγκεκριμένα πήρα 400 ευρώ ακριβώς...εξήγηση δεν μου έδωσαν απλά μου είπαν ότι έκοψαν όλα τα αναδρομικά...η συνάδελφος μου μάλιστα που είναι μόνιμη της είπαν ότι οι κρατήσεις για αυτούς έγιναν κανονικα με το νέο απο το Νοέμβριο. Οτι μου είπαν σας μεταφέρω!
Είμαι ακω κρατικού προυπολογισμού. ΟΛΟΙ οι αναπληρωτές στην Π.Ε. Πέλλας το ίδιο πληρωθήκαμε

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1599 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 03:16:53 pm »
Αντε, καλή δουλειά αύριο. ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:06:43 »

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1600 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 04:00:32 pm »
Μέχρι και σήμερα στις διευθύνσεις δεν υπάρχει καμιά οδηγία για αλλαγή στον τρόπο πληρωμής των αναπληρωτών. Ως εκ τουτου εξακολουθούν και πληρώνουν με το παλιό και με αυτό μάλλον θα συνεχίσουν. Εξάλλου οι αναπληρωτές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο και για τους εσπα που ίσως οι συμβάσεις τους τροποποιήθηκαν.

Αναρρωτιέμαι εγω του ΕΣΠΑ τι είναι αυτά που γραφετε.Μαζί δεν κάναμε τα χαρτιά μας;Τα ίδια δικαιωματα δεν εχουμε;Εμεις του ΕΣΠΑ δλδ είμαστε δημοσιοι υπάλληλοι και οι κρατικού υπολογισμού δεν ειναι;
Αν είναι δυνατον!
Είμαι ΕΣΠΑ και πληρωνομαι με το ενιαιο απο Νοεμβρη και χωρις να εχει τροποποιηθεί η σύμβαση .. ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
Μακαρι να συνεχισουν να πληρωνουν με το παλιο.Το ευχομαι σε όλους αλλά τοτε κάτι  θα πρεπει να κανουμε εμεις οι ΕΣΠΑ.
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1601 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 04:23:10 pm »
και οχι μόνο αυτό. απο τα σημαντικότερα πράγματα που οι περισσότεροι αναπληρωτές πληρωθηκαν τον Δεκεμβριο και Ιανουαριο με το παλιό μισθολόγιο παίρνοντας πάνω από 1000 ευρω κατάφεραν με καλύτερη ευκολία να ξεπληρώσουν κανα χαράτσι, κανα τέλη κυκλοφορίας -ασφαλιστρα αυτοκινητου σε σχέση με τους αλλους που πληρωνονται ηδη 820 ευρω απο τον νοέμβρη. Δεν είναι και λίγο αυτό....

Αποσυνδεδεμένος demi44

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #1602 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 05:42:25 pm »
Καλησπέρα!!! Επειδη επικρατεί ενα χάος.... τα επιδόματα εχουν κοπεί; Και συγκεκριμένα το επιδομα ειδικής αγωγης. σε καποιους το δινουν και σε αλλους οχι (στην ιδια δευτεροβαθμια). Εγω προσωπικα δεν το εχω παρει καθολου. Σε αλλες δευτεροβάθμιες το δίνουν αλλά το έχουν ονομάσει διαφορετικά, δε θυμάμαι ακριβώς.
Μήπως γνωρίζει κάποιος;

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1603 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 06:00:07 pm »
και οχι μόνο αυτό. απο τα σημαντικότερα πράγματα που οι περισσότεροι αναπληρωτές πληρωθηκαν τον Δεκεμβριο και Ιανουαριο με το παλιό μισθολόγιο παίρνοντας πάνω από 1000 ευρω κατάφεραν με καλύτερη ευκολία να ξεπληρώσουν κανα χαράτσι, κανα τέλη κυκλοφορίας -ασφαλιστρα αυτοκινητου σε σχέση με τους αλλους που πληρωνονται ηδη 820 ευρω απο τον νοέμβρη. Δεν είναι και λίγο αυτό....
Ναι, αλλά αρκετοί όπως βλέπεις δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι τους περιμένει τους επόμενους μήνες, όταν με τις αναδρομικές κρατήσεις θα δυσκολεύονται να πληρώσουν και τα καθημερινά τους έξοδα! Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι είμαστε στην ίδια μοίρα! Το ζητούμενο για όλους πλέον είναι η αναγνώριση της προϋπηρεσίας! Με αυτό πρέπει να ασχολούμαστε!

Αποσυνδεδεμένος evants

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1604 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 06:28:20 pm »
η συζήτηση γίνεται λίγο του παραλόγου και αναρωτιέμαι σε ποιο σημείο δυσκολεύεται κάποιος να κατανοήσει την εννοια της αναδρομικής κράτησηςτων πληρωτέων ποσών που υπολογίστηκαν με το παλιό μισθολόγιο ενώ ήδη έτρεχε το καινούργιο.
Για να το ξεκαθαρίσουμε,υπάρχει η περίπτωση όχι απλά να παρακρατηθεί ένα τεράστιο μέρος του μισθού για να εισπραχθούν τα "επιπλέον" χρήματα αλλά και να δουλέψουμε αμισθί ουσιαστικά 1-2 μήνες,αναλόγως του πότε προσελήφθη κάποιος.Έτσι,αν υπεγράφη σύμβαση 1/9 και ακόμη κάποιος πληρώνεται με το παλιό μισθολόγιο,πρέπει να επιστρέψει 350 με 400 ευρώ για 6 μήνες και οδεύουμε στον έβδομο,ήτοι 6 επί 350=2100 ευρώ!!!Εναλλακτικά,θα κληθεί να τα επιστρέψει στο οικείο δημόσιο ταμείο.Τι λές,ποιος είναι σε πλεονεκτικότερη-ο Θεός να την κάνει-θέση;
Η μόνη περίπτωση να μην ισχύσει ο νόμος είναι να εξαιρεθούν οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί.Πόσες πιθανότητες δίνετε;

Αποσυνδεδεμένος atherina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1605 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 07:14:59 pm »
συμφωνω αλλα μια μικρη διορθωση δεν ειναι 350-400 επι 6 αλλα επι 3 καθως το εννιαιο ξεκινησε να ισχυει απο 1/11!!

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1606 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 07:26:52 pm »
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους:οι αναπληρωτές το καλοκαίρι μένουν άνεργοι και ξαναπαίρνουν κανονικό μισθό-λέμε τώρα-5 μήνες μετά!Στην καλύτερη περίπτωση και αυτό αν δουλεύουν.Κανένας αναπληρωτής ως εκ τούτου δεν έπρεπε να ενταχθεί στο ενιαίο μισθολόγιο.Ούτε εσπα,ούτε τακτικού προϋπολογισμού.Από που κι ως πού;Εμείς θα απολυθούμε!Τι παραλογισμός είναι αυτός;Ήδη είμαστε μ.κ.18,ήδη έχουμε μειώσεις με την παρακράτηση φόρου,γύρω στα 150 κατά μέσο όρο ο καθένας,στους δε εσπα που δεν επιβαρύνουν και τον κρατικό προϋπολογισμό,πώς εφαρμόστηκε ήδη το ενιαίο;Θα σαλτάρουμε δηλαδή ομαδικά εδώ πέρα......Και γίνονται διαμάχες αν ο ένας μπήκε ήδη στο ενιαίο κι ο άλλος όχι;;;;;;;;Κανένας δεν έπρεπε να μπει.Είμαστε συμβασιούχοι και χωρίς προσμέτρηση προϋπηρεσίας πλέον...Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι σε όσους ήδη ίσχυσε το ενιαίο,να δώσουν αναδρομικά τα λεφτά που-παράνομα για μένα-παρακρατήθηκαν.Και αν ήθελαν να είναι δίκαιοι,ας έλεγαν από την αρχή,βασικός για όλους τους συμβασιούχους τα 850 και τέλος.Τι βλακείες και ανισότητες καλλιεργούν στον κλάδο;Είμαστε σοβαροί;Άντε με την κάθε ηλίθια κυβέρνηση και τις σκοπιμότητές της.Λαλήσαμε πια! ::) ::)
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος kostzo10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1607 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 07:32:04 pm »
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους:οι αναπληρωτές το καλοκαίρι μένουν άνεργοι και ξαναπαίρνουν κανονικό μισθό-λέμε τώρα-5 μήνες μετά!Στην καλύτερη περίπτωση και αυτό αν δουλεύουν.Κανένας αναπληρωτής ως εκ τούτου δεν έπρεπε να ενταχθεί στο ενιαίο μισθολόγιο.Ούτε εσπα,ούτε τακτικού προϋπολογισμού.Από που κι ως πού;Εμείς θα απολυθούμε!Τι παραλογισμός είναι αυτός;Ήδη είμαστε μ.κ.18,ήδη έχουμε μειώσεις με την παρακράτηση φόρου,γύρω στα 150 κατά μέσο όρο ο καθένας,στους δε εσπα που δεν επιβαρύνουν και τον κρατικό προϋπολογισμό,πώς εφαρμόστηκε ήδη το ενιαίο;Θα σαλτάρουμε δηλαδή ομαδικά εδώ πέρα......Και γίνονται διαμάχες αν ο ένας μπήκε ήδη στο ενιαίο κι ο άλλος όχι;;;;;;;;Κανένας δεν έπρεπε να μπει.Είμαστε συμβασιούχοι και χωρίς προσμέτρηση προϋπηρεσίας πλέον...Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι σε όσους ήδη ίσχυσε το ενιαίο,να δώσουν αναδρομικά τα λεφτά που-παράνομα για μένα-παρακρατήθηκαν.Και αν ήθελαν να είναι δίκαιοι,ας έλεγαν από την αρχή,βασικός για όλους τους συμβασιούχους τα 850 και τέλος.Τι βλακείες και ανισότητες καλλιεργούν στον κλάδο;Είμαστε σοβαροί;Άντε με την κάθε ηλίθια κυβέρνηση και τις σκοπιμότητές της.Λαλήσαμε πια! ::) ::)
εσύ τα λες!!!αλλά ποιος ακούει???

Αποσυνδεδεμένος evants

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1608 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 07:34:43 pm »
συμφωνω αλλα μια μικρη διορθωση δεν ειναι 350-400 επι 6 αλλα επι 3 καθως το εννιαιο ξεκινησε να ισχυει απο 1/11!!
έχετε δίκιο όσοι επισημαίνετε αυτή τη διαφορά,αν δε γίνει η διόρθωση στο μισθολόγιο έγκαιρα βέβαια θα μιλάμε για 7μηνο ούτως ή άλλως και για να είμαι ειλικρινής αυτό είχα στο νου μου

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1609 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 07:36:39 pm »
Φιλοσοφία θέλει;;;;Άνεργοι θα είμαστε σε 4 μήνες!Δεν μπορούν να το σκεφτούν και μόνοι τους;;;;;;;;Γιατί δεν ακούν κανέναν,αυτό είναι το μόνο σίγουρο......Και στις συνελεύσεις,από τις 10 κουβέντες,οι 2 είναι για αναπληρωτές!Θα αρχίσουμε τα ψυχοτρόπα εξαιτίας τους δηλαδή;;;;;Πουθενά κράτος δικαίου;
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)