0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σόρι, το βάζω εδώ, γιατί βγαίνω αμέσως και δεν έχω χρόνο να φτιάξω ξεχωριστό φόρουμ.Ξυπνήστε! Εμείς σήμερα στο Ηράκλειο κάναμε πορεία με τους μαθητές μας (4η αυτήν τη βδομάδα). Συνεχώς αυξάνονται τα Γυμνάσια και τα Λύκεια που τελούν υπό κατάληψη.Την πορεία περιφρουρούσαμε με γονείς όσοι καθηγητές ήμασταν εκεί και ΑΦΟΤΟΥ τέλειωσε και διαλυθήκαμε γονείς, καθηγητές και οι περισσότεροι μαθητές, βρήκαν την ευκαιρία οι μπαχαλάκηδες τους οποίους είχαμε απομονώσει ώς τότε, να ανακατευτούν με κάτι εναπομείναντες μαθητές και να προκαλέσουν μικροεπεισόδια. Γι'αυτό την επόμενη φορά θα είμαστε περισσότεροι γονείς και καθηγητές και θα λάβουμε ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ τα μέτρα μας, ώστε να μην καπηλευθεί ΚΑΝΕΝΑΣ τη δίκαιη και καθ'όλα νόμιμη διαμαρτυρία και διαδήλωσή μας! (Να φανταστείτε, δεν τους αφήναμε ούτε απρεπή συνθήματα να λένε! )Διαβάστε προσεκτικά και τις αποφάσεις που πήραμε προχτές βράδυ για τις κινητοποιήσεις μας στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου. Διαδώστε το παντού, μπας και ξεξυπνήσουμε, γιατί κοιμόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!http://www.elmeher.gr/joomla1_6/index.php/announcementmenu/234---15-2-2012
Παράθεση από: Joanna Bear στις Φεβρουαρίου 17, 2012, 05:18:37 pmΣόρι, το βάζω εδώ, γιατί βγαίνω αμέσως και δεν έχω χρόνο να φτιάξω ξεχωριστό φόρουμ.Ξυπνήστε! Εμείς σήμερα στο Ηράκλειο κάναμε πορεία με τους μαθητές μας (4η αυτήν τη βδομάδα). Συνεχώς αυξάνονται τα Γυμνάσια και τα Λύκεια που τελούν υπό κατάληψη.Την πορεία περιφρουρούσαμε με γονείς όσοι καθηγητές ήμασταν εκεί και ΑΦΟΤΟΥ τέλειωσε και διαλυθήκαμε γονείς, καθηγητές και οι περισσότεροι μαθητές, βρήκαν την ευκαιρία οι μπαχαλάκηδες τους οποίους είχαμε απομονώσει ώς τότε, να ανακατευτούν με κάτι εναπομείναντες μαθητές και να προκαλέσουν μικροεπεισόδια. Γι'αυτό την επόμενη φορά θα είμαστε περισσότεροι γονείς και καθηγητές και θα λάβουμε ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ τα μέτρα μας, ώστε να μην καπηλευθεί ΚΑΝΕΝΑΣ τη δίκαιη και καθ'όλα νόμιμη διαμαρτυρία και διαδήλωσή μας! (Να φανταστείτε, δεν τους αφήναμε ούτε απρεπή συνθήματα να λένε! )Διαβάστε προσεκτικά και τις αποφάσεις που πήραμε προχτές βράδυ για τις κινητοποιήσεις μας στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου. Διαδώστε το παντού, μπας και ξεξυπνήσουμε, γιατί κοιμόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!http://www.elmeher.gr/joomla1_6/index.php/announcementmenu/234---15-2-2012Οπως λες και εσυ 'Εχει ο Θεος'.
Παράθεση από: Joanna Bear στις Φεβρουαρίου 17, 2012, 05:18:37 pmΣόρι, το βάζω εδώ, γιατί βγαίνω αμέσως και δεν έχω χρόνο να φτιάξω ξεχωριστό φόρουμ.Ξυπνήστε! Εμείς σήμερα στο Ηράκλειο κάναμε πορεία με τους μαθητές μας (4η αυτήν τη βδομάδα). Συνεχώς αυξάνονται τα Γυμνάσια και τα Λύκεια που τελούν υπό κατάληψη.Την πορεία περιφρουρούσαμε με γονείς όσοι καθηγητές ήμασταν εκεί και ΑΦΟΤΟΥ τέλειωσε και διαλυθήκαμε γονείς, καθηγητές και οι περισσότεροι μαθητές, βρήκαν την ευκαιρία οι μπαχαλάκηδες τους οποίους είχαμε απομονώσει ώς τότε, να ανακατευτούν με κάτι εναπομείναντες μαθητές και να προκαλέσουν μικροεπεισόδια. Γι'αυτό την επόμενη φορά θα είμαστε περισσότεροι γονείς και καθηγητές και θα λάβουμε ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ τα μέτρα μας, ώστε να μην καπηλευθεί ΚΑΝΕΝΑΣ τη δίκαιη και καθ'όλα νόμιμη διαμαρτυρία και διαδήλωσή μας! (Να φανταστείτε, δεν τους αφήναμε ούτε απρεπή συνθήματα να λένε! )Διαβάστε προσεκτικά και τις αποφάσεις που πήραμε προχτές βράδυ για τις κινητοποιήσεις μας στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου. Διαδώστε το παντού, μπας και ξεξυπνήσουμε, γιατί κοιμόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!http://www.elmeher.gr/joomla1_6/index.php/announcementmenu/234---15-2-2012Μπράβο συνάδελφοι/ες!!!!!!
Εμ δεν εχει ο θεος..
Παράθεση από: ladylav στις Φεβρουαρίου 17, 2012, 08:39:03 pmΕμ δεν εχει ο θεος..Διόρθωση: ο Θεός έχει, εμείς δεν έχουμε.....
Ποιός να συμπορευθεί καλέ? Σε σύλλογο 30+ ατόμων είμαι η μόνη που απεργώ πάντοτε. Και πάω στοίχημα ότι με έχουν κατατάξει και για τα πολιτικά μου φρονήματα αν και δεν έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα. Κανείς δεν κουνιέται. Οι παλιοί που είναι στο σχολείο δεν έχουν δει μεγάλη μείωση και αδυνατούν να καταλάβουν το λόγο της αντίστασης. Ούτε καν για τα αυτονόητα δικαιώματά μας μέσα στο ίδιο το σχολείο. Μόνο εγώ ψάχνω τα πάντα και είμαι ο αντίλογος. 'Εχουμε γεμίσει πρόβατα..........