0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μου απάντησαν από τη Δευτεροβάθμια στην οποία ανήκω ότι η προϋπηρεσία και τα μεταπτυχιακά θα αναγνωριστούν από τον επόμενο μήνα. Αυτόν το μήνα πρόλαβαν μόνο να βγάλουν τους μισθούς μας με το νέο μισθολόγιο, χωρίς όμως τις προσαυξήσεις, αλλά ούτε και τις μειώσεις.
καλησπέρα! πήρα τηλ στην δευτεροβάθμια που ανήκω και μου απάντησαν ότι όντως αυτόν τον μήνα θα πληρωθούμε με το ενιαίο μισθολόγιο και μου είπαν οτι ο μισθός μου θα κυμαίνεται περίπου στα 990 ευρώ (δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια, χωρίς μεταπτυχιακό αλλά σε παραμεθώριο). αυτά τα χρήματα θα είναι μεικτά λογικά φαντάζομαι! απο τον επόμενο θα κόβουν περίπου 100 ευρώ κάθε μήνα.
Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν πληρώθηκαν οι συνάδελφοι στην παράλληλη στήριξη. Εγώ πληρώθηκα σήμερα 850 ευρώ χωρίς επιδόματα, αλλά τον προηγούμενο μήνα πήρα 730. Μου είπαν πως είναι αναδρομικά. Από πότε ισχύει το μειωμένο μισθολόγιο; έχω μπερδευτεί. Κάθε μήνα μου κόβουν και κάτι.
Ξυπνατε ρε
όσοι έχουν πανα απο 24 μηνες προυπηρεσια αλλα όχι μεταπτυχιακά και λοιπά, σε ποιο βαθμό κατατάσσονται; ευχαριστω εκ των προτερων για την απάντηση.