*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 601992 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MissPE06

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #2436 στις: Απριλίου 27, 2012, 05:22:42 pm »
Ακριβώς! Μπορεί όσοι δεν είμαστε μέσω ΕΣΠΑ να πληρωνόμασταν αρχικά με το παλιό μισθολόγιο, τώρα όμως μας παρακρατούν κανονικά τα επιπλέον χρήματα που πήραμε. Προσωπικά, καλύτερα να πληρωνόμουν από την αρχή με το καινούριο...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2012, 05:35:09 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:19:21 »

Αποσυνδεδεμένος fen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2437 στις: Απριλίου 28, 2012, 04:56:23 pm »
Συμφωνώ μαζί σου, όμως αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι εγώ πληρώνομαι με το μειωμένο από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα, και όχι από τον Μάρτιο. Αυτό που ξέρω από τις φίλες μου που είναι του Γ.Λ. είναι ότι ενώ τους πλήρωσαν τον Νοεμβριο και τον Δεκέμβριο με κρατήσεις, μετά, δηλ. τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο πήραν 1.200. Ενώ εμείς του ΕΣΠΑ έχουμε μειωμένους μισθούς από τον Νοέμβριο! Τι μπέρδεμα κι αυτό!

Αποσυνδεδεμένος evkan2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2438 στις: Απριλίου 28, 2012, 05:02:46 pm »
Συμφωνώ μαζί σου, όμως αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι εγώ πληρώνομαι με το μειωμένο από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα, και όχι από τον Μάρτιο. Αυτό που ξέρω από τις φίλες μου που είναι του Γ.Λ. είναι ότι ενώ τους πλήρωσαν τον Νοεμβριο και τον Δεκέμβριο με κρατήσεις, μετά, δηλ. τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο πήραν 1.200. Ενώ εμείς του ΕΣΠΑ έχουμε μειωμένους μισθούς από τον Νοέμβριο! Τι μπέρδεμα κι αυτό!

Να δεις μπερδεμα του χρονου οταν δεν θα παιρνεις καν αυτο τον μειωμενο...

Αποσυνδεδεμένος fen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2439 στις: Απριλίου 28, 2012, 05:08:36 pm »
μπορει η πληρωμή από ΓΛ να λεει 850 αλλα υπαρχει και μια αναδρομική παρακρατηση 150-240 ευρω αναλογα αρα συνολο καθαρα στα χερια 650-700 ευρω

Οι φίλες μου πάντως πήραν γύρω στο 850 τον προηγούμενο μήνα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:19:21 »

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2440 στις: Απριλίου 28, 2012, 07:29:11 pm »
Στο τέλος όλοι τα ίδια θα πάρουμε συνολικά. Είτε ΕΣΠΑ είτε ΓΛΚ. Απλά άργησαν πάρα πολύ να κάνουν κατάταξη και δε ξέρουμε πότε θα γίνει.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2441 στις: Απριλίου 28, 2012, 07:37:47 pm »
Πλήρωσαν χθες ΕΣΠΑ πρωτοβάθμιας Α' Αθήνας. 853 ευρώ και πάλι... Ούτε μεταπτυχιακά ούτε προϋπηρεσία έχουν υπολογιστεί μετά από 6 μήνες δουλειάς! Και μένει 1,5 μήνας πλέον... Μήπως όλη αυτή η καθυστέρηση γίνεται γιατί φοβούνται να μας πουν τα δυσάρεστα νέα; Μήπως περιμένουν τους διαδόχους τους να μας ρίξουν το "άκυρο";

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2442 στις: Απριλίου 28, 2012, 09:51:21 pm »
Γενικά οι του ΕΣΠΑ είναι σε περίεργη θέση φέτος..Λίγο με το ενιαίο από την αρχη λίγο τωρα με την αξιολόγηση.Εμεις θα βγαλουμε το φίδι από την τρυπα.
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #2443 στις: Απριλίου 29, 2012, 10:04:58 am »
Πλήρωσαν χθες ΕΣΠΑ πρωτοβάθμιας Α' Αθήνας. 853 ευρώ και πάλι... Ούτε μεταπτυχιακά ούτε προϋπηρεσία έχουν υπολογιστεί μετά από 6 μήνες δουλειάς! Και μένει 1,5 μήνας πλέον... Μήπως όλη αυτή η καθυστέρηση γίνεται γιατί φοβούνται να μας πουν τα δυσάρεστα νέα; Μήπως περιμένουν τους διαδόχους τους να μας ρίξουν το "άκυρο";

Αυτό φοβάμαι και εγώ και είναι παααρα πολύ πιθανό να γίνει! Αν μας έχουν απολύσει....ψάξε γύρευε να πάρεις τα λεφτά σου!

Γενικά οι του ΕΣΠΑ είναι σε περίεργη θέση φέτος..Λίγο με το ενιαίο από την αρχη λίγο τωρα με την αξιολόγηση.Εμεις θα βγαλουμε το φίδι από την τρυπα.

Αν εννοείς αξιολόγηση το ερωτηματολόγιο που θα κυκλοφορήσει στα σχολεία....δεν θεωρώ οτι πρέπει να το συμπληρώσουμε σε καμία περίπτωση. Πάντως αυτό είχε φτάσει στα χέρια μου και πέρυσι! (συγνώμη για το off topic).
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2012, 10:07:03 am από Χριστίνα »

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2444 στις: Απριλίου 30, 2012, 12:26:23 am »
Στα Ιωάννινα άθμια έκαναν κατατξη κ στους ΕΣΠΑ με 24 μήνες ε0..,,τηλέφωνο όλοι αύριο

2103442161 2103442426 2103442159 είναι τηλέφωνα οικονομικού τμήματος του ΕΣΠΑ....

Άλλωστε η απόφαση λέει ότι έχουν του ΕΣΠΑ ιδια δικαιώματα...δε θα τους χαρίζουμε ούτε λεπτό του ευρω....να στείλουμε κ mail στον υπουργο για το θέμα...

Υπουργείο Παιδείας η υπ. αριθμ. πρωτοκόλλου 8957/5-11-2010 εγκύκλιος αναφέρει: «…τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται μέσω ΕΣΠΑ είναι αντίστοιχα με εκείνα των αναπληρωτών πλήρους ή μειωμένου ωραρίου των αντίστοιχων ειδικοτήτων που αμείβονται από τον τακτικό προϋπολογισμό.»

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2445 στις: Απριλίου 30, 2012, 12:40:34 am »
Κ στην άθμια Σάμου έκαναν κατάταξη στους σπα ενω η άθμια ανατ αττικης καλεί να καταθεσουν προυπηρεσιες...

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2446 στις: Απριλίου 30, 2012, 12:44:04 am »
Παράθεση

Αυτό φοβάμαι και εγώ και είναι παααρα πολύ πιθανό να γίνει! Αν μας έχουν απολύσει....ψάξε γύρευε να πάρεις τα λεφτά σου!

Αποκλείεται αυτό που λές. Τα χρωστούμενα θα δοθούν. Μου το είπε ξεκάθαρα διευθυντής α'θμιας ( δεν λέω όνομα-νομό) ο οποίος εχει και συχνή επικοινωνία με το υπουργείο..  Ίσως να μας ζητήσουν όλες τις προυπηρεσίες απ'ολες τις α'θμιες και βθμιες..Μπορεί και πρίν το κλείδωμα των πινάκων του 2010 παρόλο που υπάρχει καταχωρημένη στο e-aitish.. Απλώς η διαδικασία προχωράει με ρυθμούς χελώνας και μπορεί να μας τα δώσουν τα χρωστούμενα κατα την περίοδο διακοπών.. Σαν τους ωρομίσθιους όποτε το θυμηθούν...

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2447 στις: Απριλίου 30, 2012, 11:19:13 am »
Για ποιο λόγο όμως όλη αυτή η καθυστέρηση; Ερώτηση για το τι θα κάνουν με τους αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ έχει αποσταλεί στο υπουργείο από το Νοέμβριο! Έχω δει μετά από 3-4 μήνες να στέλνουν απλά ένα χαρτί που όσοι το διαβάζουν βγάζουν 2 διαφορετικά συμπεράσματα. Γιατί δεν έχουν στείλει μετά από 6(!!!) μήνες ένα απλό διευκρινιστικό έγγραφο; Αν όντως δεν χρειάζεται ευθύνονται σχεδόν όλες οι διευθύνσεις που δεν το έχουν εφαρμόσει στο νέο μισθολόγιο (εδώ κολλάει το "ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε"). Πρέπει να είμαστε ανόητοι αν πιστεύουμε ότι δεν μιλάνε (τουλάχιστον) οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων με τους υπεύθυνους στο υπουργείο. Αν δεν στέλνουν το χαρτί εν γνώσει τους, καθυστερούν για κάποιο λόγο. Εφόσον δεν το έχουν στείλει εδώ και 6 μήνες, γιατί να το στείλουν τον επόμενο μήνα, που είναι ο τελευταίος μας;

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #2448 στις: Απριλίου 30, 2012, 11:38:25 am »
Λοιπόν πήγα σήμερα στην Πρωτοβάθμια Α Αθήνας και ρώτησα για το θέμα αυτό. Μου είπαν πως τώρα γίνεται η κατάταξη και πως θα δοθούν τα χρήματα αναδρομικά. Με διαβεβαίωσαν πως δεν θα χαθεί τίποτα. Λεπτομέρειες πάντως ακόμα δεν ξέρανε..Άρα καταλαβαίνω πως είναι στο ψάξιμο.

(Όσοι είστε μέσω ΕΣΠΑ μπορείτε απο την Αθμια Α Αθήνας να πάρετε βεβαίωση αποδοχων για την εφορία, για τους μήνες του 2011 που δουλέψατε στην Α. Για την περσινή χρονιά μου είπαν πως τις πέρνουμε απο τις διευθύνσεις στις οποίες ανήκαμε. )

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2449 στις: Απριλίου 30, 2012, 01:00:40 pm »
Με το ΕΣΠΑ που μίλησα μου είπαν δεν ξέρουν τπτ...κ όταν είπα υπάρχει υπουργική απόφαση μισθολογικης εξομοίωσης....μου είπαν να ξαναπαρω.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)