0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ μαζί σου, όμως αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι εγώ πληρώνομαι με το μειωμένο από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα, και όχι από τον Μάρτιο. Αυτό που ξέρω από τις φίλες μου που είναι του Γ.Λ. είναι ότι ενώ τους πλήρωσαν τον Νοεμβριο και τον Δεκέμβριο με κρατήσεις, μετά, δηλ. τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο πήραν 1.200. Ενώ εμείς του ΕΣΠΑ έχουμε μειωμένους μισθούς από τον Νοέμβριο! Τι μπέρδεμα κι αυτό!
μπορει η πληρωμή από ΓΛ να λεει 850 αλλα υπαρχει και μια αναδρομική παρακρατηση 150-240 ευρω αναλογα αρα συνολο καθαρα στα χερια 650-700 ευρω
Πλήρωσαν χθες ΕΣΠΑ πρωτοβάθμιας Α' Αθήνας. 853 ευρώ και πάλι... Ούτε μεταπτυχιακά ούτε προϋπηρεσία έχουν υπολογιστεί μετά από 6 μήνες δουλειάς! Και μένει 1,5 μήνας πλέον... Μήπως όλη αυτή η καθυστέρηση γίνεται γιατί φοβούνται να μας πουν τα δυσάρεστα νέα; Μήπως περιμένουν τους διαδόχους τους να μας ρίξουν το "άκυρο";
Γενικά οι του ΕΣΠΑ είναι σε περίεργη θέση φέτος..Λίγο με το ενιαίο από την αρχη λίγο τωρα με την αξιολόγηση.Εμεις θα βγαλουμε το φίδι από την τρυπα.
Αυτό φοβάμαι και εγώ και είναι παααρα πολύ πιθανό να γίνει! Αν μας έχουν απολύσει....ψάξε γύρευε να πάρεις τα λεφτά σου!