0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?Έχω τις εξής δύο απορίες:Α) Αν κάποιος γράψει πάνω από την βάση(55) στον ΑΣΕΠ, 65 για παράδειγμα.Πολλαπλασιάζει τις έξτρα μονάδες (στην περίπτωση μας 10μονάδες), με έναν συντελεστήκαι τις μετατρέπει σε μόρια, για τον πίνακα
"17 ΑΕΙ και 12 ΤΕΙ πληροφορικης γιατι δημιουργηθηκαν μη βαλω και τους αποφοιτους απο σχολες εξωτερικου για να βγαλουν 50 θεσεις Πληροφορικης.Ντροπη σας ρεεεε.""ΤΙ εννοείς με το 17 ΑΕΙ και 12 ΤΕΙ πληροφορικης??
Παράθεση από: WrathChild στις Ιουλίου 27, 2006, 03:54:03 pm"17 ΑΕΙ και 12 ΤΕΙ πληροφορικης γιατι δημιουργηθηκαν μη βαλω και τους αποφοιτους απο σχολες εξωτερικου για να βγαλουν 50 θεσεις Πληροφορικης.Ντροπη σας ρεεεε.""ΤΙ εννοείς με το 17 ΑΕΙ και 12 ΤΕΙ πληροφορικης??Θα σου απαντήσω εγώ. Αναρωτιέται, όχι άδικα, γιατί δημιουργήθηκαν σ'όλη την ελλάδα 17 τμήματα ΑΕΙ και 12 τμήματα ΤΕΙ(παραπάνω είναι βέβαια) με αντικείμενο την πληροφορική αν είναι να προκηρυχθούν μόνο 50 θέσεις.
Παράθεση από: sakis82 στις Ιουλίου 27, 2006, 04:35:34 pmΠαράθεση από: WrathChild στις Ιουλίου 27, 2006, 03:54:03 pm"17 ΑΕΙ και 12 ΤΕΙ πληροφορικης γιατι δημιουργηθηκαν μη βαλω και τους αποφοιτους απο σχολες εξωτερικου για να βγαλουν 50 θεσεις Πληροφορικης.Ντροπη σας ρεεεε.""ΤΙ εννοείς με το 17 ΑΕΙ και 12 ΤΕΙ πληροφορικης??Θα σου απαντήσω εγώ. Αναρωτιέται, όχι άδικα, γιατί δημιουργήθηκαν σ'όλη την ελλάδα 17 τμήματα ΑΕΙ και 12 τμήματα ΤΕΙ(παραπάνω είναι βέβαια) με αντικείμενο την πληροφορική αν είναι να προκηρυχθούν μόνο 50 θέσεις.Πολύ καλά τα λέει. Μας κάνανε τόσες σχολές επειδή υποτίθεται η πληροφορική είναι επάγγελμα με μέλλον... Στην Ευρώπη ναι, συμφωνώ. Η Ελλάδα όμως είναι 100 χρόνια πίσω και προχωράει με ρυθμούς χελώνας. Δείτε τις αγγελίες στις εφημερίδες, δείτε τις μεγάλες προκηρύξεις που παίρνουν 5 άτομα... Κλείσαν και οι θέσεις στην εκπαίδευση και άντε να δούμε πότε θα μπει η πληροφορική στα δημοτικά... Μόνο σχολές ξέρουν να ανοίγουν... Να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας... μάλλον το έχουν ξεχάσει!
H alfavita.gr επιμένει οτι ο διαγωνισμός δεν θα έχει καθόλου θέσεις πληροφορικής. Άραγε είναι έγκυρος ο Κάτσικας?