0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν είναι ευανάγνωστη η ημερομηνία και ώρα στην επικεφαλίδα κάθε μυνήματος ...
Κάτι άλλο: Παρόλο που έχω σε πλήρη προβολή τα μυνήματα , χωρίς καμμία πλαϊνή στήλη , δεν μπορώ να διαβάσω ολόκληρα τα κείμενα χωρίς να χρησιμοποιήσω την μπάρα κύλισης στο κάτω μέρος ...Διορθώνεται ;
Παράθεση από: Lenazagor στις Ιανουαρίου 31, 2008, 01:58:00 pmedit: Αυτό με τη προσωπική εικόνα του μέλους που εμφανίζεται 2 φορές στο πάνω μέρος δεν μπόρεσα να το εντοπίσω. Μπορείς να μας δώσεις σε παρακαλώ περισσότερες λεπτομέρειες ? Επίσης ποιον browser χρησιμοποιείς και με τι ανάλυση οθόνης? Ευχαριστώ mozilla firefox1680x1050Η εικόνα εμφανίζεται μία φορά μέσα στο πλαίσιο "προφίλ" και μία αρκιβώς δίπλα από αυτή προς τα αριστερά, δίπλα από το λογότυπο του pde. Μάλλον θα πρέπει να τσεκάρετε την συμβατότητα με firefox
edit: Αυτό με τη προσωπική εικόνα του μέλους που εμφανίζεται 2 φορές στο πάνω μέρος δεν μπόρεσα να το εντοπίσω. Μπορείς να μας δώσεις σε παρακαλώ περισσότερες λεπτομέρειες ? Επίσης ποιον browser χρησιμοποιείς και με τι ανάλυση οθόνης? Ευχαριστώ
Δεν ξέρω που κολλάει το βαθμολογήστε αλλά θα ήθελα να μου λύσετε μία απορία. Σε ένα μήν που έστειλα χρησιμοποίησα την λέξη δισπρόσιτο με δισ- και με δυσ - και μετά πάτησα ορθογραφικό έλεγχο. Δεν έδειξε καμία από τις δύο εκδοχές να είναι λάθος. Τελικά ποιό είναι το σωστό;Ο ορθογραφικός έλεγχος λειτουργεί σωστά ή είναι και οι δύο εκδοχές σωστές;