0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι εννοεις οταν λες οτι τα μόρια από τον ΑΣΕΠ δεν μετράνε στον πίνακα διορισμών?δηλ αν περασεις την βαση δεν γινεται να διοριστεις με το 40%?δεν καταλαβα....
Παράθεση από: maraki_ στις Μαΐου 31, 2008, 10:58:28 pmτι εννοεις οταν λες οτι τα μόρια από τον ΑΣΕΠ δεν μετράνε στον πίνακα διορισμών?δηλ αν περασεις την βαση δεν γινεται να διοριστεις με το 40%?δεν καταλαβα....Σωστή η παρατήρηση... Γιώργο, τι λες?
Παράθεση από: maria_ στις Ιουνίου 01, 2008, 07:32:03 amΠαράθεση από: maraki_ στις Μαΐου 31, 2008, 10:58:28 pmτι εννοεις οταν λες οτι τα μόρια από τον ΑΣΕΠ δεν μετράνε στον πίνακα διορισμών?δηλ αν περασεις την βαση δεν γινεται να διοριστεις με το 40%?δεν καταλαβα....Σωστή η παρατήρηση... Γιώργο, τι λες?Για να διοριστείς με το 40% μετρούν ΜΟΝΟ τα μόρια της πραγματικής (καθαρής ) προϋπηρεσίας.Για να πας αναπληρωτής ή ωρομίσθιος μετρούν ΚΑΙ τα μόρια ΑΣΕΠ (του τελευταίου μετρούν ολόκληρα, του προτελευταίου μισά ).Αν περάσει δηλ. κάποιος τη βάση στον ΑΣΕΠ , έχει αυτό το πλεονέκτημα για να πάει ωρομίσθιος ή αναπληρωτής .
Καλησπέρα παιδιά!Για όσους έθιξαν το ύφος μου, να ενημερώσω ότι δε χρειάζομαι υποδείξεις. Είναι ανάλογο. Το μεταπτυχιακό στο οποίο φοιτώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προαναφέρθηκε. Αυτό στο οποίο φοιτώ γίνεται συνεργασία με ΑΣΠΑΙΤΕ και Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την παιδαγωγική επάρκεια την έχω γραπτώς στα χέρια μου αυτή τη΄στιγμή και φοίτησα εντελώς δωρεάν χωρίς να μου ζητηθεί να αγοράσω σημειώσεις. Τηλεφωνηστε στο 7277783 όπου είναι το τηλέφωνο της γραμματειας και θα σας πουν το ίδιο. Α! Δίνεται μια αρκετά καλή υποτροφία αναλόγως των δυνατοτήτων του μεταπτυχιακού. Αν θέλετε κάτι παραπάνω όπως κάθεστε πατήστε dimente.ppp.uoa.gr.Οι υπόλοιποι δώστε αν θέλετε