0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και τώρα που έχει βγει για τους αναπληρωτές αναφέρει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό? Γιατί αν δεν το αναφέρει τότε κάποιος εδώ μέσα λέει βλακείες και κάποια κορόιδα θα δώσουν 7500 ευρώ για πλάκα.
Παράθεση από: jaffar στις Απριλίου 20, 2008, 08:29:00 pmκαι τώρα που έχει βγει για τους αναπληρωτές αναφέρει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό? Γιατί αν δεν το αναφέρει τότε κάποιος εδώ μέσα λέει βλακείες και κάποια κορόιδα θα δώσουν 7500 ευρώ για πλάκα.Που το είδες οτι βγήκε για τους αναπληρωτές;Εμείς γιατι δεν το πήραμε χαμπάρι;Μάθε λοιπόν να μη λες βλακείες και να μην παραπληροφορείς τον κόσμο.
Καλησπέρα παιδιά!Για όσους έθιξαν το ύφος μου, να ενημερώσω ότι δε χρειάζομαι υποδείξεις. Είναι ανάλογο. Το μεταπτυχιακό στο οποίο φοιτώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προαναφέρθηκε. Αυτό στο οποίο φοιτώ γίνεται συνεργασία με ΑΣΠΑΙΤΕ και Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την παιδαγωγική επάρκεια την έχω γραπτώς στα χέρια μου αυτή τη΄στιγμή και φοίτησα εντελώς δωρεάν χωρίς να μου ζητηθεί να αγοράσω σημειώσεις. Τηλεφωνηστε στο 7277783 όπου είναι το τηλέφωνο της γραμματειας και θα σας πουν το ίδιο. Α! Δίνεται μια αρκετά καλή υποτροφία αναλόγως των δυνατοτήτων του μεταπτυχιακού. Αν θέλετε κάτι παραπάνω όπως κάθεστε πατήστε dimente.ppp.uoa.gr.Οι υπόλοιποι δώστε αν θέλετε
Επειδή πολλοί στέλνουν email και ρωτάνε το μεταπτυχιακό λέγεται Διδακτική Μαθημάτων Ειδικότητας με Νέες Τεχνολογίες ΕΚΠΑ-ΑΣΠΑΙΤΕ. τηλεφωνήστε στο 7277783 και ενημερωθείτε. Ρωτήστε με στο φόρουμ αν θέλετε όμως γιατί να τα γράψω μια φορά να τα δουν όλοι.Σας εύχομαι καλή επιτυχία αν το προσπαθήσετε πάντως.
Γεια σας και πάλι, παιδιά! Επειδή μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες είπα να συνεχίσω το θεματάκι και να τις γράψω εδώ. Αν μπορείτε δώστε μου κι εσείς τα φώτα σας.Εγώ αναμένεται να έχω τελειώσει το μεταπτυχιακό τον Σεπτέμβρη. Επίσης έχω κάνει τα χαρτιά μου για αναπληρωτές-ωρομίσθιους μήπως (μήπως λέω) και με πάρουν του χρόνου.Δεδομένου ότι το μεταπτυχιακό μου δίνει αυτή την πολυσυζητημένη παιδαγωγική επάρκεια, ρωτάω τα εξής:1. Πότε υπολογίζετε να βγει η προκήρυξη για ασεπ και να κάνουνμε αιτήσεις?2. Πότε υπολογίζετε να δώσουμε?3. Σε περίπτωση που δώσω και είμαι επιτυχούσα, γνωρίζω ότι παίρνω κάποια μόρια την επόμενη χρονιά και μαζί με την επάρκεια ανεβαίνω στον πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη χρονιά θα είμαι αναπληρώτρια? Ή ότι θα είμαι στο 40% των καθηγητών που θα διοριστούν τη μεθεπόμενη χρονιά; Ή θα πρέπει να συμπληρώσω 24 μήνες προϋπηρεσίας πριν διοριστώ;Όλα αυτά γυρίζουν στο μυαλό μου σαν απορίες την ώρα που οδηγάω, όταν είμαι εφημερία, όταν έχει διαφημίσεις η τηλεόραση, όταν περιμένω το φαΐ να ζεσταθεί, ....
Μπράβο ρε συ Γιώργο! Άμεσος και σαφής. Σε ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοήθεια.