0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι μια ερωτηση. Για να κανει καποιος μεταταξη απο κλαδο σε κλαδο (δετεροβαθμια) χρειαζεται το 2ο πτυχιο να εχει ηδη αναγνωριστει απο πυσδε ή απλα το καταθετει με την αιτηση μεταταξης?
δεν γνωριζω αν ειναι προαπαιτουμενο για τις μεταταξεις, αλλα οταν εργαζομουν σε δδε δεν αρκουσε η καταθεση του 2ου πτυχιου για να καταχωρηθει η 2η ειδκοτητα στο myschool
αυτό λέω κι εγώ παραπάνω από την ανάποδη : για να μπορεί να ενεργοποιηθεί η 2η ειδικότητα περνάει ΑΠΥΣΔΕ , αλλά εδώ δεν καλύπτεις με 2η ειδικότητα, μετάταξη θες . άλλο να έχεις και τις δύο ειδικότητες , θεωρώ ότι είναι άλλο πράγμα.2η ειδικότητα δεν παίρνεις προφανώς με την κατοχή απλώς , πρέπει να περάσει από τον ΠΔΕ η πράξη απόδοσης. στη μετάταξη γιατί να προηγηθεί αυτό; νομίζω είναι ανεξάρτητα. είναι άλλο πράγμα. λες δηλαδή ότι πρέπει να έχεις 2η ειδικότητα και όχι να κάνεις απευθείας αίτηση μετάταξης; μου φαίνεται περίεργο να μην το αναφέρει ρητά η πρόσκληση
(υγ.απλα αυτό που με προβληματιζει είναι οτι στην ΠεΡιπτωση που αιτεισαι στο ΑΠΥΣΔΕ 2η ειδικοτητα, το συμβούλιο αποφασίζει αν ο τίτλος σπουδών ανήκει στους απαιτούμενους τίτλους της 2ης ειδικότητας πχ ξέρω περίπτωση ΠΕ80 που είχε 2 πτυχίο ευρωπ πολιτισμού του ΕΑΠ κ αιτήθηκε ως 2η ειδικοτ ΠΕ02 γεγονός που απορρίφθηκε. Αν δεν είναι τελικά προαπαιτούμενη η απόδοση 2ης ειδικοτ για μετάταξη ( όπως φαίνεται), τότε το κυσδε θ πρέπει ν κρίνει πρώτα τη συνάφεια του τίτλου κ μετά ν σε μετατάξει εάν κ εφόσον πλεοναζεις στη ν 1η ειδικότητα κ υπάρχει κενό στην 2η ειδικότητα)
κοίτα, δεν βλάπτει (εκ του περισσού) να ρωτήσεις πχ στη διεύθυνση , αν και είναι κάπως ξεκάθαρο για μένα. θα κάνεις αίτηση μετάταξης; ενδεχόμενη λες, άρα αργότερα. άρατο κανονικό το ερώτημα είναι το ανάποδο : αν η 2η ειδικότητα που θα πάρεις, θα σε παγιδεύει. καλού κακού ρώτα πριν την αίτηση. μας μπερδεύεις , για να ψαχτούμε λίγο... μας βάζεις φωτιέςθα κάνεις τράμπα τον κλάδο μετά επίσημα, γιατί να έχει θέμα; αλλά ελληνικό μπαχαλιστάν είμαστε ! μη σε πάρουμε και στο λαιμό μας , δεν έχω υποψη κάποιο αποκλεισμό. λογικά είναι άλλες διαδικασίες, η μετάταξη υπερκείμενη.δες και το 145814 /Ε3 /2020 (ως μη γενόμενη η 2η ειδικότητα μετά τη μετάταξη λέει κάπου). Αλλά ΡΩΤΑ και επισήμως τας αρχάς...ΥΓ. η πλάκα θα είναι ότι μετά , αν πάρεις τη μετάταξη, θα ζητήσεις πάλι δεύτερη ειδικότητα την πρώτη ! να τους κάψεις τον εγκέφαλο , είμαι μαζί σου ! αυτό που λες για την περίπτωση είναι ένα τρίτο θέμα διακριτό : το προπτυχιακό του ΕΑΠ δεν έχει κανένα (ακόμα - και ελπίζω ποτέ ! ) επαγγελματικό δικαίωμα και θέση στην εκπαίδευση γενικώς , σε κανέναν κλάδο. άρα εκεί ορθά το σουτάρατε. δεν μπορούσε να αποδοθεί 2η ειδικότητα.
Καλό είναι αν δεν γνωρίζετε να μα γράφετε νομίζω γιατί μπορεί να αγχώνουμε κάποιους... (με καλή διάθεση πάντα!)
αν διάβαζες ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα έβλεπες ότι αυτό ΤΟ (ενικός αριθμός και μάλιστα σε μήνυμα με παράθεση ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ το συγκεκριμένο) προπτυχιακό ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ δεν διορίζει κανεναν. άρα δεν μας λες κάτι άλλο. τα ανήλικα που πιθανόν να αγχωθούν ας βελτιώσουν την κατανόηση κειμένου. αναφέρθηκε πουθενά ΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΟΛΑ ή η περίπτωση ;;;; (φαίνεται ο ενικός και στη παράθεσή σου)
Συγνώμη δεν το κατάλαβα...