0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έκανα αίτηση μετάταξης από τον κλάδο ΠΕ18.13 στον κλάδο ΠΕ04.04. Υπάλληλος στο τμήμα μετατάξεων του Υπουργείου μου είπε πως πρέπει να κλείσω πενταετία και επειδή δεν πληρώ τις προϋποθέσεις θα απορριφθεί η αίτηση. Έκανα όμως την αίτηση με βάση το νόμο 2413/1996, για τον οποίο στο τμήμα μετατάξεων ήταν γενικόλογοι (δεν γνώριαζαν πολλά). Τελικά τι ισχύει; Καλύπτομαι και με το πέρας της διετίας και τον μόνιμο διορισμό για να μην απορριφθεί η αίτησή μου;
Κάποιος που να έχει ενημέρωση αν και πότε θα βγουν μετατάξεις από κλάδο σε κλάδο
ο νόμος όριζε τον οκτώβριο και μάρτιο ως περίοδο υποβολής αιτήσεων οπότε δεν ειναι ανάγκη να το ανακοινώνουν συνέχεια. Απο εκει και πέρα ο 4024 αναφέρει ότι αιτήσεις μεταταξης μπορούν να υποβάλλονται all year round αλλά ως τώρα έχουν κρατηθεί οι παλιές ημερομηνίες ( ίσως απο κεκτημένη ταχύτητα , συμβαίνει καμιά φορά ! κακώς,δεν το συζητάμε, αλλά συμβαίνει ) . Το πότε θα εξεταστούν εξαρτάται απο΄το πότε θα μπει το θέμα στην ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων του ΚΥΣΔΕ. Μπορεί δηλαδή να μπουν και τα δύο ειδη μεταταξης στην ίδια συνεδρίαση μπορεί και όχι. εμείς δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση. Για αιτήσεις μετάταξης απο κλάδο σε κλάδο στην ίδια βαθμίδα δεν μας έχουν ενημερώσει για υποχρέωση πενταετίας. Και στο λέω με αρκετή σιγουριά διότι σήμερα συζητούσαμε αυτό ακριβώς το ζήτημα στο γραφειο. Θα το κοιτάξω πάλι και θα επανέλθω πάντως γιατι μου ακούγεται πολύ περίεργο...
Αν κάνω αίτηση για μετάταξη από κλάδο σε κλάδο τώρα τον Οκτώβριο, εξετάζεται νωρίτερα η αίτησή μου από ότι αν την κάνω το Μάρτιο; Και αν ναι τι γίνεται αν την πάρω; Αλλάζω κλάδο στη μέση της χρονιάς;
Κάποιος συνάδελφος που να μπορεί να απαντήσει στο παραπανω ερώτημα;Επιπλεον , βγαίνει εγκύκλιος μετατάξεων από κλάδο σε κλάδο της ΔΕ ή κάνουμε αίτηση δίχως να υπάρξει εγκύκλιος;Ευχαριστω .