0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kelly μου συμφωνώ ότι υπάρχουν και περιπτώσεις παιδιών που αποτυγχάνουν λόγω προβλήματος και τα παρατάνε μετά.Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει τυχόν προβλήματα να ανιχνεύονται πολύ νωρίς.Αλλά ξαναρωτάω:Πόσοι από τους μαθητές σας προσπαθούν όσο τους επιτρέπουν οι δυνατότητές τους;Γιατί νομίζω ότι για χάρη αυτού του 3%, δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα για το 50%.Η δική μου εμπειρία λέει ότι το 75% των 14χρονων χτυπάει κάτι 8ωρα στο Lineage (παιχνίδι online είναι αυτό) το οποίο είναι τόσο εθιστικό για τους περισσότερους, που άμα μπεις σε κανένα από τα fora που έχουν για το παιχνίδι, θα δεις ότι και οι ίδιοι γράφουν φράσεις όπως : "Δεν υπάρχει ζωή, μόνο AFK (Away from Keyboard)"Όταν τον άλλον τον ενδιαφέρει μόνο το πότε θα τελειώσει για να πάει στο Internet cafe και όταν πάει επιτέλους σπίτι είναι κομμάτια και με τετράγωνα μάτια, τότε τι να λέμε για μαθησιακές δυσκολίες κλπ. Και να μην είχε καμία δυσκολία, με τέτοιο πρόγραμμα καθημερινά, θα αποκτήσει.Θα έχει χάσει κάποια χρόνια από τη ζωή του ασχολούμενος-η με βλακείες και μετά θα ψάχνουμε να βρούμε τι έχει το παιδί και δεν καταλαβαίνει.Και μια αστεία φράση από μια ταινία (black humour) : (Εξώφυλλο εφημερίδας : ) "